2009.10.15. 13:32:30
Srácok ha vki otthon van büntető ügyben akkor az kérem reagáljon erre a levélre!!!!
Kb 1 éve volt 1 csúnya balesetem, 1 kanyarban kicsúsztam és a velem szembe jövő gépjárműbe belecsúsztam frontálisan, kocsim K.O és a másik autó is ( én vtam a hibás, elismertem, muszáj volt!!). Szerencse a szerencsétlenségben, h a másik kocsiban senkinek nem lett súlyos sérülése, nkm viszont a térdkalácsom kettétört! Utólag kiderült h a másik gépjárműben a jobb 1ben ülőnek kisujj ficama lett, ami 8 napon túli sérülésnek minősül és így feljelentés lett belőle hatóságilag!!!!!! 50 km/h-val lehetett menni az útszakaszon, és 50el mentem de sajnos megcsúsztam mivel az időjárási körülmények nem vtak megfelelőek, köd volt, vizes volt az aszfalt és a hőmérséklet 6-10 C volt kb. Szóval téli nyári gumi dilemma volt!
Ma jött a határozat h 1 évre a jogsimat elveszik és 90ezer Ft pénzbüntetés, pffffffff!!!
Aki kompetens ien ügyekben kérem szóljon hozzá, köszönöm!!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO