Innen ne idézz legközelebb, mert a valóságtartalma elég kérdőjeles, nem véletlenül van a tiltólistán! Ha lehozza valamilyen normálisabb oldal is, akkor elolvasom, akkor be lehet ide írni, ezt akárki írhatta, vagy elferdíthette...
Bányász írta:
Hát pedig most ponthogy felkészültünk.

Végül is lehet igazad van, mert tényleg érezhető volt ez, de már máskor is látszott, hogy alapból sokkal jobban játszunk, ha többet "kockáztatunk", ha nem sünözünk. Ég és föld a különbség, nem is éri meg így felkészülni az ellenfelekre. Akkor a saját csapatunkból nem tud "felkészülni"...
Bányász írta:
Ezzel nem igazán értek egyet.Debreceni,Szabó,Szekeres nagyon is jó védők sztem.(engem meglepne ha ez után a Vb után Debreceni neve nem merülne fel valami komolyabb klubnál)Inkább azt mondanám,h a szélső védőink nem a legjobbak.(bár sztem Présinger a mai hibája ellenére jó focista)És egy igazán jó védekező középpályás hiányzik a csapatból.
Igaz, helyesbítem a kijelentésem, a szélső védők nagyon rosszak, bár a középső védők is lehetnének jóval agresszívabbak. Présinger, meg sztem 15%-osan passzolt, úgy, hogy 10%-t a középpályás ügyessége tett hozzá. (Kis túlzással, de idegesített, hogy egyből el is adta a labdákat, ezt nem csak a ghánaiak elleni meccsről szűrtem le!) Sajnos mind e mellett meg nem volt tökéletes a védő feladata sem.
A nagy válogatottból meg 3-4 embert tartanék meg: Dzsudzsákot, Juhászt és Bodnárt, esetleg Babost, bár sztem Gulácsi sokkal jobb lesz, akkor meg szerezzen tapasztalatot.

Amúgy 3 év múlva olimpia, oda pont a mostani U20 tagjai mehetnek, ha jól számoltam, és még 3 idősebb. Akkor majd kiderül, hogy milyen erős lenne a csapatunk a mutatott játék alapján. Bár az még távol van, már most meglépném a csapat kicserélését...

Sisát raknám oda az csapat élére, ő ismeri a fiatalokat, és adnék neki legalább 3 évet, hogy teljesítsen.