Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963
Ez hihetetlen!nyomorék argentinok! azért gyenge a válogatott, mert maradona gyenge szöv.kap! és most még a barcában is szekálják Leot! ez undorító és felháborító! remélem, bocsánatot kérnek majd valamikor ezek miatt Messitől...
pffff. ez lesz ha vki 1x jól focizik...Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963
Ez hihetetlen!nyomorék argentinok! azért gyenge a válogatott, mert maradona gyenge szöv.kap! és most még a barcában is szekálják Leot! ez undorító és felháborító! remélem, bocsánatot kérnek majd valamikor ezek miatt Messitől...
Remélem is, de ez csak akkor lesz, ha sikerül neki gólt lőni, és nem mindig a kapus fogja meg a lövéseit. Mindenesetre szúrkolok neki és a csapatnak.Cali írta:Nyugi vkinga! Pár meccs és visszanyeri a formáját Messi, és midnenki más is... Ezek után helyre fogja rakni őket Pep...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
Jajj, hát miért kellett ilyen hamar lebuktatni krokodil22-őt?Nyugi vkinga! Pár meccs és visszanyeri a formáját Messi, és midnenki más is... Ezek után helyre fogja rakni őket Pep...
Nyugi vkinga! Pár meccs és visszanyeri a formáját Messi, és midnenki más is... Ezek után helyre fogja rakni őket Pep...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
El fanático írta:Sem Higuain-on, sem pedig di Marián nincs akkora nyomás és teher, mint Messin... Messire épít egy egész csapat, sőt Maradona rá építi a válogatottat, míg Higuain nélkül nem dől össze a Real, sem a válogatott- egyenlőre nem.lionel10M írta:ozsimiki nem értek veled egyet. Miért van az, hogy Higuhain, Di Maria többszőr kapnak labdát, mint Messi? Ha van helyzete, vagy védi a kapus, vagy mellé lövi.
Most persze mindenki Messi fejét akarja - Maradona is és a spanyol sajtó is, a drukkerek természetesen szintén, mert kritizálni a legkönnyebb.
De nem ismételem magam újra - azaz mégis egy mondat erejéig:
tedd ki te a szervezeted több órás repülőutaknak, időeltolódásak, előtte és utána állj helyt tétmeccseken és meglátjuk, de inkább ne is te, hanem bármelyik játékos a Rubin Kazanyból...
...mert ők sem játszottak jól, a bírónak és a kapusuknak köszönhetnek mindent.
Pedig messze nincsenek olyan terhelésnek kitéve, mint a mieink.
Szerintem nem kene annyira onzo legyen,es tobbet kene passzolnia...Tul egoista mostanaban,nem jo ez igy...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
Remélem, minél előbb, mert így nem szeretem őt látni. Lógó orral járkál a pályán.Zsolti írta:jaja elég nagy bajban van..sztem már a visszavonulsását is fontolgatja...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.![]()
![]()
gödör,azt annyi..majd kimászik belőle..nem kell ezt ennire túlragozni csájjee
Sem Higuain-on, sem pedig di Marián nincs akkora nyomás és teher, mint Messin... Messire épít egy egész csapat, sőt Maradona rá építi a válogatottat, míg Higuain nélkül nem dől össze a Real, sem a válogatott- egyenlőre nem.lionel10M írta:ozsimiki nem értek veled egyet. Miért van az, hogy Higuhain, Di Maria többszőr kapnak labdát, mint Messi? Ha van helyzete, vagy védi a kapus, vagy mellé lövi.
Igen, próbál gólt szerezni, de nincs szerencséje. Nem szeretem, ha egy játékos szenved.tudomka958 írta:azt viszont nem lehet rá mondani,hogy nem igyekezett volna...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
addig meg nincs baj!
azt viszont nem lehet rá mondani,hogy nem igyekezett volna...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
jaja elég nagy bajban van..sztem már a visszavonulsását is fontolgatja...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
Csak három dolgot jegyeznék meg: az argentin egy hatalmas lúzer válogatott, az előző két vébén is agyon voltak sztárolva, és beégtek. A másik, a védelmük annyira gyenge, h még a klasszis támadóikkal sem tudják ellensúlyozni. A harmadik, h edzőjük nagyon nincs toppon a szakmában. Szóval reménykedni lehet, de én azt üzenem az argentin fanoknak, ne reménykedjenek, mert a vége ISMÉT sirás-rivás lesz, és fogak csikorgatása.Mikaos írta:Egy ilyen nagy csapat, mint Argentína képes akár egy elvesztett meccs után VB-t nyerni. Semmiféle következtetés nem vonható le a selejtezők és a VB között. Hiába 100%-os egy csapat a selejtezőkben, ugyanúgy kieshet a VB csoportkörében...LG írta:Messi előtt is volt VB, és utánna is lesz. Én egyátalán nem vagyok kiváncsi erre az argentin válogatottra, ezek nem játszanak semmit. Inkább egy jó Uruguay mint egy rossz Argentina.
Akkor érdemes elgondolkodni, hogy vajon ez a 100%-os csapat megérdemelte, hogy ott legyen a VB-n, vagy mondjuk inkább az a csapat, amelyik ötlettelenül és gyengén játszott a selejtezőkön, majd a VB döntőig menetelt?
Na, ilyet nem lehet kijelenteni például. Sosem lehet tudni. 98-ban nem hiszem, hogy a világon sokan sejtették volna, hogy a selejtezők nélkül "bejutó" !!! Franciaország megnyeri a VB-t.Sanama írta:Ha kijutnának sem lenne semmi közük a VB-hez, akkormeg tök mindegy.
Mindenkinek: természetesen a "Messi nélkül nincs VB" kijelentésem valóban túlzó volt. Elsősorban Messi miatt "aggódom" és nem az argentinok, és nem is a VB miatt.
A "Nemzetközi labdarúgás, válogatottak..." topicban a válasz a kérdésedre!levproff írta:Hát nagyon remélem,hogy ki jut a VB-re!Ma (holnap) szurkolni fogok neki(k),hogy meglegyen!
(valaki felvilágosítana engem,hogy mi van akkor az Argentínokkal ha nyernek mivan ha X-elnek és mi van akkkor ha kikapnak)
Így legyen!!! Ámen!Andris írta: No énis spanyol argentín döntőt akarnék. Smile
Messivel egy jó átlagos csapat mindig VB esélyes lesz. Ha bejutnak, ottlesznek, odateszik magukat.
Egy ilyen nagy csapat, mint Argentína képes akár egy elvesztett meccs után VB-t nyerni. Semmiféle következtetés nem vonható le a selejtezők és a VB között. Hiába 100%-os egy csapat a selejtezőkben, ugyanúgy kieshet a VB csoportkörében...LG írta:Messi előtt is volt VB, és utánna is lesz. Én egyátalán nem vagyok kiváncsi erre az argentin válogatottra, ezek nem játszanak semmit. Inkább egy jó Uruguay mint egy rossz Argentina.
Na, ilyet nem lehet kijelenteni például. Sosem lehet tudni. 98-ban nem hiszem, hogy a világon sokan sejtették volna, hogy a selejtezők nélkül "bejutó" !!! Franciaország megnyeri a VB-t.Sanama írta:Ha kijutnának sem lenne semmi közük a VB-hez, akkormeg tök mindegy.
Messi előtt is volt VB, és utánna is lesz. Én egyátalán nem vagyok kiváncsi erre az argentin válogatottra, ezek nem játszanak semmit. Inkább egy jó Uruguay mint egy rossz Argentina.Mikaos írta:Bárcsak lőne egy döntő gólt, amivel továbbjut Argentína. Nem akarom, hogy ****-sák őt otthonában. Az ránk is kihatna vélhetően.
Másrészt meg neki ott a helye a VB-n. Messi nélkül nincs VB - semmit nem érne.