herlius írta:
Hát bizony egy ugyanilyen "gyöngyszemmel" indult el annak idején az "Ibra-Eto'o+40 misi" transzfer is. Emlékszem akkor is mindenki agyament kitalációnak vélte a dolgot, aztán mégis létrejött az üzlet. Ez a hír viszont szerintem abszolút komolytalan. Puyol a Barca ikonja, majd pont a csapat szívét fogjuk lepasszolni, aki meg is halna a pályán a csapatért. Ez abszolút nem jellemző a mai Barca játékospolitikájára. Másrészt pedig Touré a csapat stabilitását adja, ha ő távozik, az nagy érvágás a csapatnak, főleg úgy, hogy nem érzem 100%-ig megoldva a pótlását. Én speciel mindig nyugodtabban nézem a meccset, ha ő is a pályán van. Az állítólagos érkezők pedig szvsz nem akkora sztárok, nem érzem, hogy nagyot javulna a csapatjáték velük. Én egyenként sem adnám oda Puyolt vagy Yaya-t a kettőért, nem hogy együtt.
Ehhez csak egy valami, javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ilyen hír a kezdetekben, hogy Eto'o+40 millió=Ibra.. Erről szerintem mindenki csak az igazolás létrejöttekor hallottunk, persze lehet tévedünk.
A másik meg, hogy Pep se hülye, nem fogja eladni az ikonunkat valami fiatal "lázadóra". Touré meg a csapat alapembere kétlem, hogy akár az eladás gondolata felmerüljön valamelyik vezetőbe.