Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy ezrest teszek bwin-en arra hogy az a meccs döntetlen leszdanikaa10 írta:Mondjuk az odab*szna, ha egy Valladolidot nem tudnának megverni.Sanama írta:No, akkor most jön az a kritikus 3-4hét a Madrid szezonjában szerintem.
Most kiderül mire képes a csapat, CR nélkül.
Getafe,ATM meglepetést okozhat.danikaa10 írta:Mondjuk az odab*szna, ha egy Valladolidot nem tudnának megverni.Sanama írta:No, akkor most jön az a kritikus 3-4hét a Madrid szezonjában szerintem.
Mondjuk az odab*szna, ha egy Valladolidot nem tudnának megverni.Sanama írta:No, akkor most jön az a kritikus 3-4hét a Madrid szezonjában szerintem.
Akkor a hsz-det olvasva, ahogy mondtad plusz egy hetet adjunk hozzá.CS0ki írta:Közben megvan a vizsgálat, 3-4 hét kihagyás.
Sokat "köszönhetünk" nekik. Nekem az a kedvencem, hogy ha 2 hetet mondanak, az alsó hangon 3 hét kihagyást jelent, néha többet. Évek óta ez van. Remélem történik valami előrelépés ezen a vonalon is(mármint kezdenek valamit az orvosi karral).Amúgy azt meg kell jegyezni, hogy elég gyatra lehet a Madrid orvosi kara
Sokat "köszönhetünk" nekik. Nekem az a kedvencem, hogy ha 2 hetet mondanak, az alsó hangon 3 hét kihagyást jelent, néha többet. Évek óta ez van. Remélem történik valami előrelépés ezen a vonalon is(mármint kezdenek valamit az orvosi karral).Amúgy azt meg kell jegyezni, hogy elég gyatra lehet a Madrid orvosi kara
Én egyáltalán nem láttom hogy örült volna neki vagy viccesnek találta volna, a jós dolgot találta viccesnek szerintemlui1698 írta:Amúgy ezen mi a vicces?danikaa10 írta:Most olvastam Marca.com-on, hogy Ronaldonak valami féle kisebb törés is lehet a lábán így elképzelhető, hogy 1 hónapot kell kihagynia.
Hajjátok lehet igaza volt a jósnak.
Akármilyen legyen egy játékos, nem hiszem, hogy örülni kéne, ha lesérül...
A jósos dolog meg úgy hülyeség ahogy van.
Ha Ronaldo sérülésének örültem volna oda raktam volna nevető fejet, a jós után is csak azért tettem, hogy érezzétek, hogy viccből írom, ugy látom nem mindekinek jött le.lui1698 írta:Amúgy ezen mi a vicces?danikaa10 írta:Most olvastam Marca.com-on, hogy Ronaldonak valami féle kisebb törés is lehet a lábán így elképzelhető, hogy 1 hónapot kell kihagynia.
Akármilyen legyen egy játékos, nem hiszem, hogy örülni kéne, ha lesérül...
A jósos dolog meg úgy hülyeség ahogy van.
Amúgy ezen mi a vicces?danikaa10 írta:Most olvastam Marca.com-on, hogy Ronaldonak valami féle kisebb törés is lehet a lábán így elképzelhető, hogy 1 hónapot kell kihagynia.
Személy szerint engem egy cseppet sem izgat mennyi a saját nevelésű játékos a csapatban, nem én nevelgetem őket...Engem az sem érdekel hány spanyol van... A helyi szurkolókat érdekelheti, mert ők is spanyolok, nekem spanyol, brazil, olasz, tök mindegy, mindegyik külföldi.Nem tudom nektek nem fontos, h az egésze keretben van kb. 4 saját nevelés.
Ezeken meg mindig jót röhög, ahogy vitatkoznak az emberek, hogy melyik játékos mennyire nulla emberileg!Szerintem Ibra nem nulla emberileg, olyan mértékben nem, mint a sajtó előtt q...ázó Céronaldó. Mellesleg Ibra egyik interjújában azt mondta számára a legfontosabbak a gyerekei. Az ilyen ember az én értelmezésemben nem lehet emberileg nulla!
Szerintem Ibra nem nulla emberileg, olyan mértékben nem, mint a sajtó előtt q...ázó Céronaldó. Mellesleg Ibra egyik interjújában azt mondta számára a legfontosabbak a gyerekei. Az ilyen ember az én értelmezésemben nem lehet emberileg nulla!danikaa10 írta:Azért ez kicsit furcsa.. Tán ismered a City játékosokat, hogy szerinted őket csak a sajtó fújja fel?barca_bome írta:Amit a Real Madrid csinál az nekem egyáltalán nem tetszik. Hogy miért? Magam sem tudom! Talán mert a kedvenc csapatom legnagyobb riválisa, de ettől függetlenül is ellenszenves amit művelnek.
Ugyanakkor a Barcelona után a másik kedvenc csapatom a Manchester City. Idén ők is szépen bevásároltak, de nem most lettem City drukker és tudom, hogy milyenek ott az emberek és elmondhatom, hogy közel sem olyan ellenszenves a gondolkodásuk, mint amit a sajtó leközöl a címlapokon.
Az Adebayor mizéria is teljesen máshogy van szerintem, mint ahogy azt a média közli. Wengernek nem kellett Ade, ezért távozott! Egyébként a Cityben Ireland és Bellamy a kedvenc játékosaim!
Na de, hogy ne legyek teljesen OFF: A Real Madridból Casillast és Raúlt igazán tisztelem, nagy játékosok, örülnék én, ha a Barcának ilyen kapusa lenne, Raúl pedig egy emberileg is nagy ember véleményem szerint.
Örülök, hogy van egy Messink, egy Iniestánk, egy Xavink stb... és legfőképp, hogy nincs egy Cénk.
Ronaldo egy nagyon jó játékos, de emberileg még jellemezni sem érdemes, ugyanakkor jó játéka ellenére nagyon sok felesleges cselt csinál még mindig, sokkal többet ki lehetne hozni az adottságaiból, szvsz. Messi sokkal csapat centrikusabb, gólra törőbb.
A másik meg, hogy annyian jönnek C.R-el hogy emberileg 0-a. Ha ő az akkor Ibra is. Neki elfelejtettük?
danikaa10 írta:Nem, nem ismerem. Ahogyan a többiek sem C.Ronaldot.lluisllach89 írta: Kicsit fura, tán ismered Ibrát?
Ibrahimovic miket csinált az Interben? Hanyagoljuk. Nálunk tök normális ez a lényeg..
Ronaldo mit csinált a MU-ban? A Madridban normális, neki mért ne járhatna még1 esély
Nem, nem ismerem. Ahogyan a többiek sem C.Ronaldot.lluisllach89 írta: Kicsit fura, tán ismered Ibrát?
Még jó hogy végig olvastad a hsz-t és azt még megfelelően értelmezted is. Bravó"Csak" ?
Mintha közöttük épp 1 nem elhanyagolható 80 milla lenne.
Igen a mostani utánpótlásotokra nagyon büszkék lehettek, de kb. úgy állítjátok be, mintha a Barcelonát mindig is a saját nevelései húzták volna, ami meg elég távol áll az igazságtól.Egyébként össze kéne tenni két csak saját nevelésű csapatot és melyik a jobb... Nem tudom nektek nem fontos, h az egésze keretben van kb. 4 saját nevelés. Nálunk meg több, mint 10 és játszanak is... Nálatok kb.: Arbeloa, Casillas, Guti, Raul! Nálunk meg: V.V., Puyol, Pique, Xavi, Sergi, Ini, Leo, Pedro, Bojan és ott vannak akik keveset játszanak: Fontás, Muniesa, Thiago, Jonthan, Jeffren...
Vagy nem. Mi van akkor, ha mind2 modell sikerre vezethet, hm?????? Mellesleg a jelenlegi Mu. is csak úgy hemzseg a sajtá nevelésú, elsősorban angol játékosoktól, igaz?Felháboritó, hogy gátlástalanul költik a pénzt... Majd a Barca, ManU, meg ilyenek akik nem ebből élnek meg kell, h mutassák, ezzel nem megy semmire. Idén el fog dőlni a futballban egy időre: Pénz vagy utánpótlás?
Kicsit fura, tán ismered Ibrát?danikaa10 írta:Azért ez kicsit furcsa.. Tán ismered a City játékosokat, hogy szerinted őket csak a sajtó fújja fel?barca_bome írta:Amit a Real Madrid csinál az nekem egyáltalán nem tetszik. Hogy miért? Magam sem tudom! Talán mert a kedvenc csapatom legnagyobb riválisa, de ettől függetlenül is ellenszenves amit művelnek.
Ugyanakkor a Barcelona után a másik kedvenc csapatom a Manchester City. Idén ők is szépen bevásároltak, de nem most lettem City drukker és tudom, hogy milyenek ott az emberek és elmondhatom, hogy közel sem olyan ellenszenves a gondolkodásuk, mint amit a sajtó leközöl a címlapokon.
Az Adebayor mizéria is teljesen máshogy van szerintem, mint ahogy azt a média közli. Wengernek nem kellett Ade, ezért távozott! Egyébként a Cityben Ireland és Bellamy a kedvenc játékosaim!
Na de, hogy ne legyek teljesen OFF: A Real Madridból Casillast és Raúlt igazán tisztelem, nagy játékosok, örülnék én, ha a Barcának ilyen kapusa lenne, Raúl pedig egy emberileg is nagy ember véleményem szerint.
Örülök, hogy van egy Messink, egy Iniestánk, egy Xavink stb... és legfőképp, hogy nincs egy Cénk.
Ronaldo egy nagyon jó játékos, de emberileg még jellemezni sem érdemes, ugyanakkor jó játéka ellenére nagyon sok felesleges cselt csinál még mindig, sokkal többet ki lehetne hozni az adottságaiból, szvsz. Messi sokkal csapat centrikusabb, gólra törőbb.
A másik meg, hogy annyian jönnek C.R-el hogy emberileg 0-a. Ha ő az akkor Ibra is. Neki elfelejtettük?
honnan tudhatnák azok az emberek akik nem ismerik, hogy ki mennyit ér a pályán kívül?danikaa10 írta:A másik meg, hogy annyian jönnek C.R-el hogy emberileg 0-a. Ha ő az akkor Ibra is. Neki elfelejtettük?
Azért ez kicsit furcsa.. Tán ismered a City játékosokat, hogy szerinted őket csak a sajtó fújja fel?barca_bome írta:Amit a Real Madrid csinál az nekem egyáltalán nem tetszik. Hogy miért? Magam sem tudom! Talán mert a kedvenc csapatom legnagyobb riválisa, de ettől függetlenül is ellenszenves amit művelnek.
Mint ahogy én is a mennyiségről írtam -egyszersmind alátámasztva a szavaidat,miszerint az első év után csak 1-1 playát vettCS0ki írta: Továbbra is a mennyiségről volt szó, semmi másról!
Nem kötekedni akarok de Granero nevét kihagytadkabekabe írta:Nálatok kb.: Arbeloa, Casillas, Guti, Raul!
Vagy úgy gondolják nem ez a jövő. Ez a Perez, Man. City cucc nem tetszik nekem. Felháboritó, hogy gátlástalanul költik a pénzt... Majd a Barca, ManU, meg ilyenek akik nem ebből élnek meg kell, h mutassák, ezzel nem megy semmire. Idén el fog dőlni a futballban egy időre: Pénz vagy utánpótlás?Egyébként össze kéne tenni két csak saját nevelésű csapatot és melyik a jobb... Nem tudom nektek nem fontos, h az egésze keretben van kb. 4 saját nevelés. Nálunk meg több, mint 10 és játszanak is... Nálatok kb.: Arbeloa, Casillas, Guti, Raul! Nálunk meg: V.V., Puyol, Pique, Xavi, Sergi, Ini, Leo, Pedro, Bojan és ott vannak akik keveset játszanak: Fontás, Muniesa, Thiago, Jonthan, Jeffren...[/quote]kabekabe írta:igen, mert nincs rá pénzük.Sok csapatban nincsenek Xavik, Iniesták és Messi, mégse vásárolják össze a világ legjobbjait.