A pénteki U20-as siker után azt hittem a "felnőttek" majd látva őket mindent beleadnak. Lehet hogy így történt de ez csak ennyire volt jó. Az egyetlen pozitívum: Babos

Neki legalább volt értékelhető megmozdulása.
A védelem ma ismét nagyot alkotott, Gyepessel az élen. Persze nem szeretném csak az ő nyakába varrni, mert mindenki "hozzátett" valami pluszt ehhez a vereséghez.
A középpályán ami a legnagyobb gond hogy nincs egy irányító aki összefogja a csapatot. Nincs igazi vezére a gárdának. (ahogy ezt már többen említették is)
Az egy szem csatárunk Sanyika meg.... Remélem Koeman azért gondolt Kabátra miközben Sanyi percenkénti szabálytalanságai után reklamált
Ismét lezajlik egy VB a magyarok nélkül. Ez már nem újdonság. Koemant szvsz nem fogják kirúgni mivel nyáron hosszabbítottak vele a 2012-es kontinens viadal végéig. DE! Ebben a keretben úgy ahogy van nagytakarítást kell végezni.
A védelembe Juhász mellé kell egy biztos ember. Mondjuk Mészáros a DVSC-ből vagy mondhatnám a jelenleg az U20-as VB-n tartózkodó Debreczenit vagy Szabó Jánost.
Koman személyében pedig meg lenne az igazi vezér a középpályán. De például Gosztonyi sem egy ügyetlen srác. Dzsudzsák szerintem maradhat. Dárdai, Tóth Balázs, Halmosi mehet. Husztit, Hajnalt és Gerát luxus lenne elengedni. Párszor le kéne ültetni őket a padra és talán a következő meccsen már jobban hajtanának. Buzsákyban meg egy kicsit jobban is bízhatna a "mester".
A csatársorban meg Sanyi mehet. Annyi jobb magyar csatár él a földön és eddig egyet sem vett észre Koeman.

Sorolnék párat: Rudolf ( őt észrevette

) , Németh, Priskin, Kabát, Futács, Szalai, ( bár én még sokat nem láttam játszani de azt mondják ígéretes tehetség).
A fent említett nevek egytől-egyig tele vannak önbizalommal amit vagy az U20-as VB-n szereztek ( Gosztonyi, Debreczeni, Németh, Futács, Koman, Szabó) vagy a klubjukban( Mészáros, Rudolf).
Kedden pedig HAJRÁ MAGYAROK!