Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a dánok már megverték a svédeketgygerike írta:Még a végén téll bejön amit a jós mondott. Am jó lenne ha a Dánok hoznák a meccset vagy legalább 1 döntetlen, akkor a Svédeket nem kell üldözni
A Dánok nyertek 1-0ra!gygerike írta:Még a végén téll bejön amit a jós mondott. Am jó lenne ha a Dánok hoznák a meccset vagy legalább 1 döntetlen, akkor a Svédeket nem kell üldözni
Duna TVwikko írta:Ha jól olvastam ma lesz a Portugál-Magyar és nem adja 1 csatorna sem ? Hogy van ez?
Lehetne belőlük egy jó válogatott, de a nagy részük minden bizonnyal el fog kopni. Elmennek játszani pl az angol első vagy másodosztályba, ahol többet fognak padozni mint játszani. Amíg az itthoni körülmények nem lesznek olyanok hogy itthon tartsuk a tehetségeket és itt neveljük ki őket legalább olyan szintű játékossá mint Hajnal, addig magyarországnak nem lesz igazán ütőképes csapata.ozsimiki írta:ha ebből a generációból sem lesz 5-8 év múlva ütő(bb) képes nagy válogatott,akkor sosem. legalábbis én nem fogok látni már olyat, pedig csak 24vok.
Hát azért az olaszok lehet lenéztek minket, de nem azért kapták az első gólt és az olyan gyorsan kijózaníthatta őket, hogy lényegtelen ilyenről beszélni. Nagyon megnyomtuk az elejét, aztán elfáradtunk, ez látszott is folytatásban. Tehát én ott nem beszélnék lenézésből adódó hátrányról.bowlinggolyo írta:Ahogy elnézem a meccset a brazilok beleestek az olaszok hibájába és egy kicsit lebecsülték a németeket olyan címszóval hogy úgy is behúzzuk ezt a meccset.Hát nem ezt a tegnap esti meccs is megmutatta hogy így nem játszhat egy csapat mivel könnyen megégethetik magukat.
Hihetetlen nagy dicsőség ez Magyarországnak!Nagyon büszke vagyok a srácokra!Rivaldo11 írta: Egyetlen európai csapat van már csak a négy között...
így van látod ezt jól mondod és kikazoooooookRivaldo11 írta:Jó kis meccs volt, a Brazilok jogosan mentek tovább, de a Németek is megérdemelték volna. Egyetlen európai csapat van már csak a négy között...
Én a Braziloknak szurkolokRivaldo11 írta:Érdekes az u20 Brazil-Német derbi. Eddig a németek igencsak meglepik a brazilokat, arra a Kopplin srácra meg érdemes figyelni. veszett gyors, és elképesztően jó balosa van.
Mondjuk az nem semmi, hogy a németek három korosztályos európa bajnoki címet birtokolnak. Méghogy nincs ott jövő (by Nyilasi Tibi "szakkommentátor")