"Csak" ?
Mintha közöttük épp 1 nem elhanyagolható 80 milla lenne.
Még jó hogy végig olvastad a hsz-t és azt még megfelelően értelmezted is. Bravó

A csak nem hiába szerepelt " -jellel. mellesleg az ezzel kapcsolatos vitában nem vettem részt csak kommentáltam azt és párhuzamba állítottam az Ibra-Eto'o cserével lebonyolított üzlettel. Ti ott előszeretettel hangsúlyozzátok, hogy a svéd bizony csak 45 milla volt, mert hogy lejött belőle Eto'o ára, nos ezen az alapon a Madrid nyári vérátömlesztése se 260 milla, mivel 80 millát faragtunk belőle az eladások révén. És ha elolvastad volna figyelmesen a hozzászólást, akkor láthatnád, hogy én magam is elismerem azt, hogy ettől függetlenül a 180 milla is örült összeg.
A KÉRDÉS CSAK AZ, HOGY NEKTEK MINDEZ MIÉRT FÁJ??? Perez a Barca, netalán a TI pénzeteket költötte a nyáron??
Egyébként össze kéne tenni két csak saját nevelésű csapatot és melyik a jobb... Nem tudom nektek nem fontos, h az egésze keretben van kb. 4 saját nevelés. Nálunk meg több, mint 10 és játszanak is... Nálatok kb.: Arbeloa, Casillas, Guti, Raul! Nálunk meg: V.V., Puyol, Pique, Xavi, Sergi, Ini, Leo, Pedro, Bojan és ott vannak akik keveset játszanak: Fontás, Muniesa, Thiago, Jonthan, Jeffren...
Igen a mostani utánpótlásotokra nagyon büszkék lehettek, de kb. úgy állítjátok be, mintha a Barcelonát mindig is a saját nevelései húzták volna, ami meg elég távol áll az igazságtól.

Az öregebbek közül Xavi, Puyol, a mostaniak közül Messi, Iniesta, Pique (Fabregas, bár ő nem a Barca játékosa jelenleg) tűnik ki igazán az utánpótlásotokból, a többiek még nem igazán alkottak maradandót, de ügyes srácok az fix.
Felháboritó, hogy gátlástalanul költik a pénzt... Majd a Barca, ManU, meg ilyenek akik nem ebből élnek meg kell, h mutassák, ezzel nem megy semmire. Idén el fog dőlni a futballban egy időre: Pénz vagy utánpótlás?
Vagy nem. Mi van akkor, ha mind2 modell sikerre vezethet, hm?????? Mellesleg a jelenlegi Mu. is csak úgy hemzseg a sajtá nevelésú, elsősorban angol játékosoktól, igaz?