MEGVAAAAN!!!!!! MAGYARORSZÁG U20 A VILÁG LEGJOBB 4 KOROSZTÁLYOS CSAPATA KÖZÖTT!!!! Úgy, hogy a cseheket, meg a spanyolokat kiverő olaszokat is megvertük!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEE! ÁÁÁ! HŰŰ, DE BOLDOG VAGYOK! Nagy volt fiúk! Koman labdái! Ő a mi Xavink!
Többen néztük együtt a meccset nálunk, azt az ordítást a második gólunk után! Hát legutóbb talán Iniesta bl döntőt érő góljánál ordítottam ennyire! Aztán a bekapott gól. Hát, azt jó, hogy nem hallották sokan! Aztán az utolsó gólnál! Hát a szomszédok tuti nem örültek, de mi annál inkább! A legjobb 4 között vagyunk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2009.10.09. 22:51:22-kor.
A srácok a világ 4 legjobb csapata közé tartoznak!
Te jó ég,milyen országok reménységeit múljuk felül..
Anglia,Spanyolország,és még sorolhatnánk..
Igenis van jövője a futballunknak,itt a bizonyíték rá!
Nagyon megszerettem ezt a csapatot,szerintem mindenki így van ezzel!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen PUNK'S NOT DEAD! "Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer "..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Meg van ez az!A világ legjobb 4 válogatottja között!
Óriási grat. a fiúknak!Hihetetlen meccs volt!
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
OTT VAAAAAAAAAAANNNNN!!!!
KOMAN megint milyen zsugát osztott már le?!
Némó meg higgadtan fejezte be megint.
Gyerekek,micsoda mérkőzés!
Aki ezt nem látja,foghatja a fejét.
2 perc van már csak!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025