Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Nincs igazad.Capon írta:Anélkül, hogy bántanám Pep-et, mert nagyon kedvelem, taktikailag egy NULLA a csapat. Ha megvannak a megfelelő játékosok az adott játékrendszerünkhöz ha nem akkor is ugyan azt a taktikát nyomjuk újra és újra és újra és újra... Ha van bal támadónk ha nincs akkor is bal oldalon erőltetjük a játékot. A Jobb oldalról nem is szívesen beszélek. Messi az elmúlt idény végétől kezdve (bernabeui vendégszereplésünk óta) a legritkább esetben tartózkodik a jobb oldalon és miközben ott egy űr tátong mi bal oldalon erőltetjük a játékot úgy hogy megfelelő játékosunk nincs is arra a posztra. Ibra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné hanem visszapasszol a középpályára, előtte meg 10 percig kelt passzolgatni miIbra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné hanem visszapasszol a középpályára,re eltudtuk juttatni hozzá a labdát és minden kezdődik előröl. A legnagyobb taktikai változtatásunk és ezzel ki is merült a repertoár, hogy Iniesta Keita helyére visszajön a kp-ra és ENNYI![]()
Nem az eredmény miatt vagyok dühös mert(nyerhettünk is volna) nagyon jó kis csapat ez a Tatár FC, hanem hogy nincs benne a játékunkban a váltás, semmi más elképzelés nincsen csak szorítsuk be az ellenfelet és próbáljuk meg 10 védőn átpréselni a labdát. Mikor lehetőség lenne a kontrára akkor is lelassítunk és elkezdünk passzolgatni teljesen feleslegesen. Az átlővésekről(ami ismeretlen fogalom nálunk inkább cipeljük be a labdát az 5ösön belülre 10 betömörűlt védőn keresztül), és a meddő szögleteinkről már inkább nem is mondok semmit.
Nem úgy megy az.Ibra egy barom nagy állat ember mégis 100-ból 99szer nem lefordulna a védőjéről és a kaput veszélyeztetné
Az átlővésekről(ami ismeretlen fogalom nálunk inkább cipeljük be a labdát az 5ösön belülre 10 betömörűlt védőn keresztül)
Szerintem nem az a kérdés, hogy maga a menedzser-modell működni fog-e itt is.Guardiola írta:Én nem vagyok biztos benne, hogy át kéne térnünk egy megszokott modellről egy másikra.
Ami működik Angliában, működik a Manchesternél az nem biztos, hogy nálunk is működne...
valóban nem játszottunk jól az 5-2nél. a támadójáték szuper volt, de az atleticonak meglepően sok helyzete volt. nem azért mondta, hogy nem voltunk jók, hogy levegye a játékosokról a terhet, hanem mert ez az igazság: rúgtunk gyorsan 4et zseniális játékkal, ez igaz, de nem domináltunk kellőképp.danikaa10 írta:Nagyon remélem, hogy ezután a meccs után Pep nem azzal fog jönni, hogy nagyon jó ez az Almeria, hanem megmondja, hogy sz*rok voltunk, mert azt azért bírom, hogy nyerünk 5-2-re akkor megmondja hogy nem játszottunk jól, az ilyen meccseket meg elintézi azzal, hogy nem voltunk rosszak, mert ez az Almeria nagyon jó.![]()
Legalábbis ÉN így látom.
Ilyenkor leveszi a terhet a játékosok válláról: nehéz meccset játszottak, akkor kívülről az jön, hogy bénák voltak, ami nem tesz jót a játékosoknak, ezért az ellenfelet dicséri. Ha nagyon megnyerték a meccset, akkor meg a földön tartja azzal, hogy a hibákra világít rá. Munkára bírja a csapatot. Jól csinálja, nem is értelek igazán. Azzal nem segítene, ha megmondaná, hogy bénák voltunk, azt mindenki látta...danikaa10 írta:Nagyon remélem, hogy ezután a meccs után Pep nem azzal fog jönni, hogy nagyon jó ez az Almeria, hanem megmondja, hogy sz*rok voltunk, mert azt azért bírom, hogy nyerünk 5-2-re akkor megmondja hogy nem játszottunk jól, az ilyen meccseket meg elintézi azzal, hogy nem voltunk rosszak, mert ez az Almeria nagyon jó.![]()
Legalábbis ÉN így látom.
Csigát nagyon érdekli!Tehát biztos valami ilyesmi volt!
Nagyon köszi a vidiket!!! Félelmetes, még mindig a hideg kiráz. Ennyire egészséges-pozitív és motivált életfelfogást régen láttam. Sokan mondják, hogy Pep taktikailag azt az utat járja, amit elődei és sokat nem újított. De egy dologban biztos majdnem minden elődjénél jobb: hatalmas tanár, spirituális vezető, remek pszichológus. Nem véletlen, hogy folyamatosan magas szinten tudja tartani a csapat motivációját, remek közösséget faragott a srácokból. Ezért támogatom az Eto'o-Ibra cserét is, mert érzem és hiszem, hogy Pep megtalálta azt a változtatást a keretben, amellyel továbbra is magasan tudja tartani a közösség összetartó erejét.Ilúvatar írta: ...