Ezt töltsd le: http://www.ipon.hu/utils/Avast_magyar A piacon szerintem jelenleg ez a legjobb!..:Poldi:.. írta:valami jó, ingyenes, regisztráció mentes vírusírtó kéne nekem. amit le lehet szedni netről. gracias.
Segítség kéne
-
- Entrenador del Barça
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- ..:Poldi:..
- Banner mester
valami jó, ingyenes, regisztráció mentes vírusírtó kéne nekem. amit le lehet szedni netről. gracias.

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
- Valentino
- Jugador del Barça
Olyan kérdésem lenne, hogy ha valakinek van Nokia N95-je, honnan tölt le rá témákat???
Illetve hova teszi fel a memóriakártyán??
Én tettem fel, de amikor beakarom állítani akkor azt írja, hogy nem ismeri a fájl típust :S
Illetve hova teszi fel a memóriakártyán??
Én tettem fel, de amikor beakarom állítani akkor azt írja, hogy nem ismeri a fájl típust :S

Hattrick: FCBalcsi
Azt nagyon megköszönném.Varga Tamás írta:Üdv.LG írta:Sziasztok! Sürgős segitség kéne!
Hagyományos lábjegyzetet kéne készitenem, ha vki tudna segiteni ebben, h hogyan csináljam, is mit tartalmazzon, annak megköszönném!
Ha elfogadod, szívesen segítek.
A feladat az lenne, h Simon Attila-A szlovákiai magyarok válogatott bibliográfiája (http://www.foruminst.sk/index.php?p=&t= ... P=index,hu,) cimű könyvből kéne egy női szerző bibliográfiájának a hagyományos lábjegyzékét megcsinálnom, + a könyvét, amely tartalmazza, tehát Simon Attiláét.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Üdv.LG írta:Sziasztok! Sürgős segitség kéne!
Hagyományos lábjegyzetet kéne készitenem, ha vki tudna segiteni ebben, h hogyan csináljam, is mit tartalmazzon, annak megköszönném!
Ha elfogadod, szívesen segítek.

Sziasztok! Sürgős segitség kéne!
- aky01
- Jugador d'estrella
Hi.tudna nekem segíteni valaki abban hogy szeretnék felvenni internetes rádióból zenét,a rádiót a böngészöből lehet hallgatni!Milyen programot használjak,amivel feltudom venni?köszi a segítségeket!
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

-
- Entrenador del Barça
Az attól függ ha a Tv-d vagy az a készülék amivel leakarod játszani az képes HD felbontásra akkor meg marad a jó minőség,de ha nem tud HD verziót visszaadni akkor ne is próbálkozz mivel nem lesz jó a minőség.Gauchomester írta:Ezzel a gépen jó minőségben tudom nézni, de ha kiírom DVD-re akkor ugyanott vagyok nem?MichaaBee írta:Nem olyan rossz az, csak használj Real Player-t. Google-be írd be, vagy töltsd le a realplayer.com-ról.![]()
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- miihii
- KHAL
És ha RealPlayerrel írod ki?Gauchomester írta:Ezzel a gépen jó minőségben tudom nézni, de ha kiírom DVD-re akkor ugyanott vagyok nem?MichaaBee írta:Nem olyan rossz az, csak használj Real Player-t. Google-be írd be, vagy töltsd le a realplayer.com-ról.![]()

Én nem vágom,csak egy felvetés...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ezzel a gépen jó minőségben tudom nézni, de ha kiírom DVD-re akkor ugyanott vagyok nem?MichaaBee írta:Nem olyan rossz az, csak használj Real Player-t. Google-be írd be, vagy töltsd le a realplayer.com-ról.

- chonggy
- Capitá del Barça
Krojf írta:Mike Portnoy, Vinnie-, Carmine Appice, Dave Lombardo, Phil Collins, Lars Ulrich, Nicko McBrain, Dorozsmai Péter, Clive Burr, Balázs Elemér, Abbadon, Kőszegi Imre, Solti János, Adam Clayton, Charlie Watts, Ringo Star, szóval ők mind művészei az ütőhangszereknek!chonggy írta:tudnátok valami ütős művészi nevet írni??![]()
K.
köszönöm Koma,de inkább valami "gengszteresebbre" gondoltam ...

és kitalált kellene...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Mike Portnoy, Vinnie-, Carmine Appice, Dave Lombardo, Phil Collins, Lars Ulrich, Nicko McBrain, Dorozsmai Péter, Clive Burr, Balázs Elemér, Abbadon, Kőszegi Imre, Solti János, Adam Clayton, Charlie Watts, Ringo Star, szóval ők mind művészei az ütőhangszereknek!chonggy írta:tudnátok valami ütős művészi nevet írni??![]()
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Nem olyan rossz az, csak használj Real Player-t. Google-be írd be, vagy töltsd le a realplayer.com-ról.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
hello Mindenkinek!
Youtube-n van egy videó, íme a link:
http://www.youtube.com/watch?v=aFkApXjaJMA
Biztosan sokan láttátok már, akárhányszor megnézem a hideg kiráz, szerintem ennél jobb videót még nem láttam a Barcáról. Szeretném letölteni, de youtube-ról ha töltöm, a minőség persze nem az igazi...Nem tudjátok, hogy fent van-e ez a videó valahol, ahonnan jó minőségben le tudnám tölteni??
A válasz(oka)t elére is köszönöm

Youtube-n van egy videó, íme a link:
http://www.youtube.com/watch?v=aFkApXjaJMA
Biztosan sokan láttátok már, akárhányszor megnézem a hideg kiráz, szerintem ennél jobb videót még nem láttam a Barcáról. Szeretném letölteni, de youtube-ról ha töltöm, a minőség persze nem az igazi...Nem tudjátok, hogy fent van-e ez a videó valahol, ahonnan jó minőségben le tudnám tölteni??
A válasz(oka)t elére is köszönöm

Ez velem általában akkor fordul elő, ha a zene nem rippelve van, hanem fel van véve, vagy youtube videóról van leszedve a hangsáv. Próbálj egész CD-ket letölteni, azok általában rippelve vannak. (és segít ha a bitsebességük is kb. hasonló)Attya írta:Sziasztok! Kérdésem az lenne h szoktam letölteni zenéket de vmeik halkabb míg a másik tök hangosan szól alapból! Ez miért van és ezt ha cd-re írom akkor meg lehetne vhogy oldani h mind1ik ugyanolyan hangszinten szóljon!!?? Előre is kössszzzi a segítséget!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Üdv all.
akinek usb-s dvd lejátszója van, please írjon rám egy püt, ty!
akinek usb-s dvd lejátszója van, please írjon rám egy püt, ty!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Attya
- Jugador d'estrella
Sziasztok! Kérdésem az lenne h szoktam letölteni zenéket de vmeik halkabb míg a másik tök hangosan szól alapból! Ez miért van és ezt ha cd-re írom akkor meg lehetne vhogy oldani h mind1ik ugyanolyan hangszinten szóljon!!?? Előre is kössszzzi a segítséget!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
Letöltöltöm a Messenger-t, telepíteni akarom, elindítom a Total Commanderben, és azt írja ki, hogy programfuttatási hiba. Ezt már több proginál is csinálta. Előtte, ha a letöltési listából akarom megnyitni, valami alkalmazást keres rajtam. Vakon vagyok, mint Steve, mi van ilyenkor?
- Banner mester
miért van az, hogy letöltöttem ezt a videót
http://www.youtube.com/watch?v=7y87r7OVUTw
megnyitom iTunessal, nincs hang.. rárakom iPhonera.. nincs hang?
http://www.youtube.com/watch?v=7y87r7OVUTw
megnyitom iTunessal, nincs hang.. rárakom iPhonera.. nincs hang?

Nemi betegségek 2-3 percben
Bányász!
Néztem jah, e-bay-en is, csak arra gondoltam hátha van valami specifikáltabb boltocska, mert pl Eagles DeSean Jackson mez nem igazán van vaterán...e-bay-en meg 12k körüli behozatallal együtt. Lehet ez is a reális értéke, csak nemtom hátha van valahol máshol is....

Bányász!
Néztem jah, e-bay-en is, csak arra gondoltam hátha van valami specifikáltabb boltocska, mert pl Eagles DeSean Jackson mez nem igazán van vaterán...e-bay-en meg 12k körüli behozatallal együtt. Lehet ez is a reális értéke, csak nemtom hátha van valahol máshol is....
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Entrenador del Barça
Szórakozási szokások (ivás)barca99 írta:Srácok, lányok, szükségem lenne valamilyen kiselőadás témára. A nehézséget az adja, hogy bármi lehet a téma, de nagyon rövidnek kell lennie (2-3 perc, de 5-nél semmiképp ne legyen több), mert a beszéd és annak technikája lesz a lényeg.A csoport főleg lányokból áll, és mindenképpen érdekes témát szeretnék. Ha valaki tud olyan témát, ami úgy általában érdekes fiúknak és lányoknak is, és tényleg lehet róla röviden beszélni, az megoszthatná velem.
Köszi

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- Banner mester
divat