Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:YES!
Villa-Chelsea 2-1![]()
EZ AZ!ozsimiki írta:YES!
Villa-Chelsea 2-1![]()
át kell venni a vezetést![]()
GO M.U.!
Erről jut eszembe olvastam valahol,hogy megint kinyitotta a száját Adebayor ahogy lejárt az eltiltása!Barcaman14 írta:
A Citybe visszatért Adebayor eltiltása után
Game90 írta:
ok,de ez az is, ahogy én is írtam,csak szerintem nem csak ez nevezhető annak.Mikaos írta:Igen.ozsimiki írta: akkor fogalmazhatunk úgy,h számodra az az önerő, hogy teszem azt, a kapus kipasszolja egyik védőnek,és végiviszik lövésig pl?
Nem, ilyet nem állítottam, hogy a Pool jobb lett volna, vagy hogy megérdemelte volna a győzelmet, én csak a Chelsea-ről mondtam véleményt.ozsimiki írta:Pool? mai meccsen egyszerűen gyengébbek voltak, még ha te több önerőből végigvitt támadást is láttál náluk, ezáltal jobbak voltak? mert szerintem nem. + szerintem náluk se volt olyan, amelyet te annak nevezel.
Valóban kevésbé tartom értékesnek, de nem ítélem el. Minden csapatnál szükséges a konrta, mint játékelem. Csak egy nagy csapatnál -ha ez az alap "berendezkedése", mint legfőbb taktikai elem-, az nem szokott tetszeni.ozsimiki írta: kicsit furcsálom,h a kontra ezek szerint nálad nem elég értékes, márpedig szerintem ahhoz is kell bőven teljesítmény, és saját felfogásom szerint önerő is.
Igen.ozsimiki írta: akkor fogalmazhatunk úgy,h számodra az az önerő, hogy teszem azt, a kapus kipasszolja egyik védőnek,és végiviszik lövésig pl?
Ennyi, elmondtad a lényeget. Nem is értem, miért vitázunk.ozsimiki írta:Barcát felesleges felhozni, én se tettem, még szerencse,h más a szitu nálunk.