Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eljön majd a te időd is.. mi is fogunk vesztésre állni ebben a szezonban az biztos... de mi behúzzuk onnan isferninho írta:ha lehetne már virtuális görög tüzeket csináltatok volna![]()
én MÉG nyugodt vagyok
idáig jobb mint vártam a madrid
miihii írta:Micsoda balhé![]()
Szó szerint egymásnak feszültek a felek![]()
Jah,éppen egy szössszenetnyit és immáron egy góllal is jobbakmatyi25 írta: Helyzetek itt is ott is... Sevilla szösszenetnyivel jobb
Helyzetek itt is ott is... Sevilla szösszenetnyivel jobbcaskbarca írta:Most kapcsoltam csak a meccsre, el tudná valaki mondani, hogy volt-e valami érdekes, ki játszik jobban?
Köszönöm
Az volt az állítás, hogy a Real Madrid nem játszott még 10 emberrel védekező csapat ellen. Az Almeríához nem is hasonlítottam volna, mert nem láttam a mérkőzést, a Chelsea pedig szóba sem került a beszélgetés során. Viszont a Marseille igenis nagyon betömörült, nem véletlen volt a Real Madrid annyira halovány az első félidőben: nem volt lehetőség lendületből megindulni. Az első komolyabb megindulások egyike volt csak Ronaldónak az a helyzete, amiből büntető lett. Egyébként amikor a labda a Real Madridnál volt, akkor a saját térfelén védekezett a Marseille, olykor 1-1 támadó előrement zavarni, de semmi több.ezt nem kicsit túlzónak tartom, a Marseille nem bunkerezett, összehasonlítani egy Almeriával egyenesen röhejes... EZ a Real még nem játszott olyan csapat ellen, mint a tavalyi Chelsea meg ez az Almeria... ne haragudj, de ez butaság volt...
Ez így iagz. Ahogyan azt Pep is lenyilatkozta, itt még a pontkülönbségek jelentéktelenek. Arra legalábbis nem nagyon emlékszem, hogy egy csapat a 6. fordulóban megszerzett pontelőnyét vigye végig a szezon során.CS0ki írta:Én azt nem értem, hogy miért veszi mindenki olyan hihetetlenül komolyan ezt a meccset...6. fordulóban vagyunk még csak, mégis mintha minden ezen a meccsen múlna. Ha döntetlen vagy kikapunk, akkor jönnek a szallagcímek, hogy a Madrid kiszállt a bajnoki címért folyó harcból, vagy mi?Tavaly ilyenkor nektek már volt egy vereségek meg egy döntetlenetek, és tudjuk mi lett a szezonból! Szerintem sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek a meccsnek...
ezt nem kicsit túlzónak tartom, a Marseille nem bunkerezett, összehasonlítani egy Almeriával egyenesen röhejes... EZ a Real még nem játszott olyan csapat ellen, mint a tavalyi Chelsea meg ez az Almeria... ne haragudj, de ez butaság volt...-Prince- írta:2009. szeptember 30. Bajnokok Ligája, 2. játéknap: Real Madrid - Marseille 3-0.Marci! Arra kivi lennék ha Real ellen védekeznének állandóan 10emberrel mit csinálna a Real?
2009. szeptember 30. Bajnokok Ligája, 2. játéknap: Real Madrid - Marseille 3-0.Marci! Arra kivi lennék ha Real ellen védekeznének állandóan 10emberrel mit csinálna a Real?
Én inkább szavaznék a nyílt sisakos megnevezésre, mint a gól gazdagra. Érzésem szerint a Real Madrid védelme akkor is kiemelkedő a spanyol ligában, ha olykor hibáznak - erről árulkodik az eddig bekapott 2 gól. A Sevilla 1, legfeljebb 2 találatot fog elérni, míg a Real Madridnál én 2 vagy 3 találatra szavazok. 3-1-et vagy 2-2-t várok végeredménynek.Sevilla nem fog beállni védekezni a Real ellen! Az tuti! Gól gazdag meccset várok az biztos!
A csapat egyszerűen elszórakozta a harmadik negyed végét. 10 pontos előnynél a Barcelona kezdője ellen behoztuk a cserecsapatot, nyilvánvalóan azonnal fel is hozták, a végjátékban pedig a szerencse és a nagyobb koncentráltság döntött. A labdarúgáshoz hasonlóan a kosárlabdában is több időre van szüksége a Madridnak, hogy összeszokjanak, hiszen rengeteg az új arc. A mi kispadunk - és ez a tegnapi találkozón is kiderült - lényegesen hosszabb és jobb, míg a Barcelona kezdőcsapata fizikailag és teljesítményt illetően is jobb. Apróságok fognak dönteni a két együttes között a bajnokságban is, meglepne, ha a Caja Laboral bele tudna szólni a küzdelembe akkor is, ha a mostani elődöntőn többen is hiányoztak a csapatukból.Az első El Classico-t behúztuk. Miénk a szuperkupa. Very Happy