Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tuti,ez nekünk [talán] jót jelenthet.A kontrákból eddig jók vagyunkSevilla nem fog beállni védekezni a Real ellen!
Pfúúj de utálom a nagyképű madridistákat!Főleg az ilyen Barca meccsek után tudnak villogni!Remélem jól pofára estek majd a Sevilla ellen!marci. írta:Holnap rád "cáfolunk".Megcsapjuk a Sevillát
Jövök is. Madridos semmivel nyertünk, bár ti aligha birtokoltátok volna a labdát 70% fölött, még egy ötperces periódusban sem, valamint az Almeriának lett volna vagy 6 ziccere.marci. írta:Na nektek is sikerült nehezen , szr játékkal nyerni..![]()
Bezzeg ha margit nyer igy..pföjpföj(Rivaldo már itt fröcsögne
,amúgy is lehet holnap ez beteljesül)
Az meg ,hogy CR nem játszik különösebben nem izgat.Ha csak vele megy a játék,akkor bajok vannak.
Nincs igazad,mert elismerjük, hogy gyengék voltunk viszont azt kell látni, hogy míg nálunk ezek a kivételek, amik megerősítik azt a szabályt, hogy jók vagyunk:),addig nálatok a jó játék a kivétel. Nem az idei szezonra gondolok, mert most új csapat van és lehet belőle nagyon jó együttes, hanem az elmúlt 3 szezonra, a két bajnoki cím és a vereség évére.marci. írta:Na nektek is sikerült nehezen , szr játékkal nyerni..![]()
Bezzeg ha margit nyer igy..pföjpföj(Rivaldo már itt fröcsögne
,amúgy is lehet holnap ez beteljesül)
Az meg ,hogy CR nem játszik különösebben nem izgat.Ha csak vele megy a játék,akkor bajok vannak.
Ezt nem mondanám, mi se mutatunk sok mindent, ha Messi nincs a pályán.marci. írta:
Remélem, h egy jó mecset fog játszani a két csapat. Kell a spanyol bajnokságnak, h szoros, szinvonalas mecsek legyenek.ferninho írta:se CR, se Lass sincs benn a Sevilla elleni keretben...![]()
így elég nehéz lesz... bár remélem valahogy behúzzuk![]()
amúgy még Arbeloa, Gago és Nisty maradt ki a keretből.
Elnézve a Sevilla formáját a 3. legnehezebb meccsnek néz a Madrid elébe, ami a bajnokságot illeti.ferninho írta:se CR, se Lass sincs benn a Sevilla elleni keretben...![]()
így elég nehéz lesz... bár remélem valahogy behúzzuk![]()
amúgy még Arbeloa, Gago és Nisty maradt ki a keretből.
Általában nem szoktam az efféle hsz-ekre reagálni, de most kivételt teszek, és válaszolok.Pedro10 írta:Rivaldo11:
"Az eddig meccseken sem rajtatok múlt ez."
Nem hát, rúgtunk 23 gólt egy hónap alatt, máson múlt,mindig nevetek rajtad,ennyire elferdült emberrel ritkán lehet találkozni,de csak nyomasd ha így érzed jól magad.Csak magad csapod be,de mindegy.
És az,hogy hány miló gólt lő a Madrid mi köze ahhoz,hogy az ellenfélnek 10000000 alkalomból 1szer sincs szerenéje?Pedro10 írta:Rivaldo11:
"Az eddig meccseken sem rajtatok múlt ez."
Nem hát, rúgtunk 23 gólt egy hónap alatt, máson múlt,mindig nevetek rajtad,ennyire elferdült emberrel ritkán lehet találkozni,de csak nyomasd ha így érzed jól magad.Csak magad csapod be,de mindegy.
Akkor Valdano, Burruchaga, Batista, Enrique, Passarella, Clausen, Almirón körülbelül annyit tettek hozzá az argentínok '86-os vb címéhez, mint Jeffren Suárez a BL-győzelmünkhöz?senkialfonz40 írta:Szerintem az az Argentin válogatott még elődöntőt sem játszott volna, ha nincs Maradona! Nyilván 11 ember van a pályán, de nem vitatkozom, mert természetesen nem Maradona szűrt, védett és még sok mindent nem Ő csinált, tehát igazad van.
Ezt soha nem tenném, csak úgy érzem az átlagnál jóval többet tett le az asztalra, mint mondjuk egy "szimpla" klasszis játékos, és ugyanezt megtette a Napolinál is! Ott is volt mellette egy "Karika", aki nem volt semmi, de azért Diego az Diego!ozsimiki írta:Persze,h kimagaslott és,h nélküle nem lett volna meg, ezt nem cáfoltam, csak másik szemszögből írtam le, neki is kellett az A CSAPAT,h sikerüljön a vébé. azért nem minden fontos momentum (elől lehet) fűződik Maradonához.
természetesen az érdemeit nem vitatom,csak nem szeretem amikor egy ember sikerének van elkönyvelve egy csapatsportágban elért eredmény.
Hát igen de akár tetszik akár nem, abból a csapatból csak Maradonára emlékszik mindenki. Biztosan tudsz mondani neveket , én is. De kik ők?ozsimiki írta:Persze,h kimagaslott és,h nélküle nem lett volna meg, ezt nem cáfoltam, csak másik szemszögből írtam le, neki is kellett az A CSAPAT,h sikerüljön a vébé. azért nem minden fontos momentum (elől lehet) fűződik Maradonához.
természetesen az érdemeit nem vitatom,csak nem szeretem amikor egy ember sikerének van elkönyvelve egy csapatsportágban elért eredmény.