Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
használj, FF-ot, Operát, vagy Chrome-tPerrero írta:töltsd le újra az internet explorer 8at InnenPuyol05 írta:üdv. óriási gondom van. eddig az IE7-et használtam, de tegnap előtt leszedtem a nyolcat, és megpróbáltam felrakni. írta hogy csinéljak biztonsági másolatot a fájlokról, de nem tettem és ezt szívtam meg. ugyan is felelepítés közben a telepítő egyszer csak megakadt és kiírta, hogy hiba lépett fel. pontosan nem tudom már... na ez a hiba ez abban nyilvánul meg, hogy: az IE fölső részét tudom használni ahova be kell írni pl hogy www.citromail.hu vagy akármit éppen, de ami a többit illet azt már nem. vagyis hogy be tudjak lépni oda azt már nem engedi. egyszerűen nem tudok írni erre a felületre. még ide sem tudok bejelentkezni, vagy éppen a youtubon sem tudok videot nézni, szóval abszolut semmit, mert nem enged írni...
valaki segítsen!!!!
szerk.: a többi böngészőt meg el sem indítja alapból a gépem. pl firefox, safari, opera...
Köszi! Megnézem majd. Nem igazán vettem még Pesten jegyet. Mindig úgy alakult, hogy valaki vett, vagy a bátyám, ha vele mentem. Most ez rám hárulPerrero írta:Ferenciek tere IBUSZ irodaFernando írta:Egy kis segítségre lenne szükségem. Mától árulják a jegyeket a Fiorentina és a Liverpool ellen. Az lenne a kérdésem, hogy a Nyugati-Pályaudvarhoz nézve, hol lehet a legközelebb hozzájutni a jegyekhez?![]()
Válogatott meccsekre ott lehetett venni.
Perrero írta: töltsd le újra az internet explorer 8at Innen
milyen a telód?torrentkiller írta:Srácok
Akarok a telómra filmet rakni, mivel az avit nem viszi át akarom konvertálni mpeg4be. Namármost, akinek van valami jó ötlete hogy ezt milyen progival tudom megoldani az szóljon.
Dvdfab 6-tal próbáltam 8 féle verzióba nem ment...
sáv nélkül írd kiVIII.Henrik írta:Nero-ban be lehet állítani, hogy a cd-re írandó számokat folyamatosan játssza le a hifi?
nekem ilyen van a jobb oldali a fekete. 2 gb és jó kis készülék. anno tavaly még asszem 16000 ft-ért vettem, de nem biztos. sztem már lejebb ment az ára. de nézz körül azért. hát most durván több mint egy éves, de a bal fülese már nem az igazi. egy kicsit recseg. meg a jobb sem szól már olyan hangosan. de ez annak tudható be, hogy általában alvás közben is ott lóg a fülemben, ami ugy nem tesz jót neki. főleg ha rajta fekszünk...socio66 írta:Milyen mp3/mp4 lejátszókat ajánlotok így 10 kiló körül![]()
Nem nagyon vagyok most benne a témában,ezért kérdem,hogy mit érdemes, meg ilyenek.
Nekem pl mp3-at nem játssza le sorba, csak az audio cd-t.VIII.Henrik írta:Nero-ban be lehet állítani, hogy a cd-re írandó számokat folyamatosan játssza le a hifi?
sztem azt a hifin kell beállítani. én olyanról még nem hallottam, hogy a neroban be lehetne ilyet állítani, de ugye mindent én sem tudohatok...VIII.Henrik írta:Nero-ban be lehet állítani, hogy a cd-re írandó számokat folyamatosan játssza le a hifi?