haze71 írta:Szerinted mi az oka annak, hogy az elmúlt évelben csak úgy jönnek elő a semmiből az internetes fogadó irodák? Ez hatalmas pénzt hoz, csak nem a fogadónak. Ráadásul a fogadóirodák "támogatják" a klubokat. Ha a papírforma jön be, nem lenne nyereséges a "cég", ergo nem tudnának egyesületeket támogatni. Szerintem egy két bunda mindíg van. Bár szerintem normál esetben is nehéz 5 vagy több meccset hosszú távon eltalálni. Úgyhogy nyermény reményében ne játssz, csak a játék kedvéért. Ezen nyerni nem lehet. Akkor inkább tedd meg a ruletten a pirosat az összvagyonoddal, aztán vagy megkétszerezed, vagy mind elbukod.Mikaos írta:Érdeklődnék és őszinte válaszokat kérnék.
Őszintén: megéri játszani Tippmix-et? szerk.: úgy értem: a többségnél ez függőség, vagy tényleg van haszna?
Az írásodra reagálva valóban a fogadóirodák megélnek,de főleg azokból a játékosokból akik sok meccsre fogadnak kis vagy közepes téttel. Nagyobb nyeremény reményében kicsi eséllyel fogadnak és ritkán be is jön de olyan ritkán,hogy a sok kis és közepes tétű szelvényeikre annyit áldoznak,hogy bőven elvesztik a nyereményüket. Ezen felül még vannak ugyanebbe a kategóriába azok a játékosok akik nem kis pénzbe játszanak ... De van olyan eset is aki nagyon otthon van a témában és csak 1-2 maximum 3 meccsre fogad nagy pénzzel. Van egy ismerősöm aki az 1 meccsre esküszik. Felvázolom nagyjából az ő tavalyi helyzetét minden héten ugyanarra a csapatra fogadott. Az Inter az ő csapata...
Az Inter tavaly 25 győzelmet 9 döntetlent 4 vereséget ért el. Mivel olasz bajnokságról beszélünk általában "nagyobb" oddsokkal számolhatunk mint mondjuk a Barca esetében mostanában.
Ha az inter otthon volt 1.2től - 2.0ig terjedt a szorzójuk kb ellenféltől függően,idegenben olyan 1.4től - 3.0ig. Ezeket körül belül írtam általában netes fogadóirodák oddsai-val vagyok tisztába. Mivel "rangadó" kevesebb van így a nagy oddsokat érdemes kisebb súllyal számolni de akkor is átlagban olyan 1.7 körül kijött az inter oddsa a 2008/2009es évre.
Tegyük fel,hogy az ismerősöm 10ezer forinttal játszott minden hétvégén az azt jelenti,hogy 250.000 forintból 425.000ezret nyert és a 13 X vagy vesztes meccsen 130.000-et vesztett. Összesen 45000Ft pozitív mérleg.
Nyílván nagyon nem mind1 mikor veszt a csapat a kettes szorzónál vagy az 1.2-esnél de általában itt is ott is előfordul valamint az sem mind1 nyilván,hogy az elején egyből 4-5 meccsen nem nyernek mert akkor -50 ezerről indulsz. Az ismerősöm egyébként 50-60 ezer forint plussz-ban zárt.
Ugyanez a Barca-nál is jövedelmező lett volna,hiszen általában kisebb oddsokat adtak a tavalyi évbe mint az Internek,de a Barca meg szinte az összes rangadóját(Valencia,Sevilla,Real Madrid,Athletico Madrid, Villareal) hozta, ha jól tudom 10 meccsből 8-at??
Ezeket csak nagyjából írtam főleg társaságom tapasztalatai alapján én az egy szelvényen 2-3 meccs híve vagyok sajnos kevesebb sikerrel:)