Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak 3 hsz-el volt felette, a 2. reakciója a srácnak:zsuni írta:én leirom 2. alkalommal is, gondolom tök feleslegesen, hogy talppal és nyújtott lábbal vitte el a labdát és a lábát, a talppal előre nyújtott lábbal csúszás pedig szabálytalanság midnen körülmények között, plusz sárga lap. ez a szabály laza 10 éve létezik, de itt sokan erről úgy látom nem tudnak. meggyőzni senkit nem akarok, mert nem lehet, csak leirtam, hogy van egy ilyen érdekes szabály...
Jogos 11-es volt, de kár is erre fogni, nem bírói segédlettel nyertek 3-0-ra, Ronaldo két gólját nem lehet elvenni. Nekem az első megoldás jobban tetszett tőle, a második egy sima kényszerítőből alakult ki. Az első okosabb volt, hogy a kapus alatt és nem felette rúgta el.miihii írta:Na,ez egy jobb felbontású felvétel.
Ez alapján azt mondom,h jogos a büntető.
De nem azért,mert a labdát és a babát is elvitte.
Hanem mert NYÚJTOTT LÁBBAL MENT.
én leirom 2. alkalommal is, gondolom tök feleslegesen, hogy talppal és nyújtott lábbal vitte el a labdát és a lábát, a talppal előre nyújtott lábbal csúszás pedig szabálytalanság midnen körülmények között, plusz sárga lap. ez a szabály laza 10 éve létezik, de itt sokan erről úgy látom nem tudnak. meggyőzni senkit nem akarok, mert nem lehet, csak leirtam, hogy van egy ilyen érdekes szabály...Bizony,tökéletesen látszik,h vitte 1. a labdát,2. a babát.
Szöglet.
(Jajj,de most biztos elfogul vagyok,mert így látom )
De most komolyan.Ez sztem sima sarokrúgás.Mezőnyben kábé meccsenként 6-8-10 szabálytalansággal több lenne,ha minden ilyen lefújnának...Mint ahogy nem.
Nem visszhangzik a füledben a szakkommentátori bíró úr sokszor hallott mondata?
"Először a labdát érte el..."
ez pontosan így van és én ezt normálisnak is érzem, különösen ebben az idényben, ahol az egymás elleni meccseken kívül egy-egy elhullatott pontnak óriási jelentősége lesz!sjd írta:Az elejében tökéletesen igazad van, már vagy 2 hete az megy, h na majd a következő csapat igazi kihívás lesz, és szerintem ha nyertek a Sevilla ellen, akkor majd a Clasicot fogjuk mondani.tibi18 írta:
kb.. minden meccsünk kemény dió szerintetek, úgy várjátok már az első vereségünket, mint a messiást...egyre többet gondolkozom azon, hogy rengetegen vagytok itt olyanok, akik nem is Barcának szurkolnak, hanem a Real ellen...
Viszont szerintem ha vki a Barcának szurkol, akkor egyértelmű h a Real ellen is. Ahogy vmelyik kolléga aláírásában láttam: "Két csapatnak szurkolok, az egyik a Barca, a másik a Real aktuális ellenfele"
Az elejében tökéletesen igazad van, már vagy 2 hete az megy, h na majd a következő csapat igazi kihívás lesz, és szerintem ha nyertek a Sevilla ellen, akkor majd a Clasicot fogjuk mondani.tibi18 írta:
kb.. minden meccsünk kemény dió szerintetek, úgy várjátok már az első vereségünket, mint a messiást...egyre többet gondolkozom azon, hogy rengetegen vagytok itt olyanok, akik nem is Barcának szurkolnak, hanem a Real ellen...
Szval szted nem vitte el.Ellenben azzal,amit a kollegáid feszegettek:elvitte a babát is a labdával
Biztos volt ott egy gödör és abban ficamodott ki a bokája.A klub orvosi stábja elvégezte az előzetes vizsgálatokat Cristiano Ronaldón, s megállapították, hogy a jobb bokája kificamodott és zúzódott
Jobb lett volna, ha nem történik meg az egész, és nincs CR sérülés...Ez így egyértelmű.Ebben a talpalós megközelítésben egyértelmű tizi és piros.Ellenben azzal,amit a kollegáid feszegettek:elvitte a babát is a labdával.Ha nem úgy megy oda,ahogy,akkor tényleg nem büntető,csak szüglet.De így már a szándék is büntetendő...
Csakhogy ezt nem olvastam korábban
Pfff... Bázz, most néztem meg. Legyetek boldogok azzal a tizenegyessel! Majd, ha a Barca ellen egy ilyen szép szerelésre büntetőt ad a bíró, na majd akkor ideg leszek. Addig meg sajnálgassátok cérinyát, szerintem még ő sem pitserget volna, ha csak egy szöglettel jönnek utána. Vicc, hogy erről próbálják bebizonyítani, hogy jogos
Ez így egyértelmű.Ebben a talpalós megközelítésben egyértelmű tizi és piros.Ellenben azzal,amit a kollegáid feszegettek:elvitte a babát is a labdával.Ha nem úgy megy oda,ahogy,akkor tényleg nem büntető,csak szüglet.De így már a szándék is büntetendő...CS0ki írta: Itt nem csak annyiról van szó, hogy 5 század másodperccel előbb ért a labdához vagy később...Így nem lehet becsúszni senkinek, hogy talppal viszed a bokáját is, akár eltalálod a labdát, akár nem. Így sérülnek le sorba a játékosok...
Mire rászántam magam, h beleszóljak, beírtad a lényeget...miihii írta:Na,ez egy jobb felbontású felvétel.mrjoe írta:Itt vannak a gólok, meg a buktatás
Ez alapján azt mondom,h jogos a büntető.
De nem azért,mert a labdát és a babát is elvitte.
Hanem mert NYÚJTOTT LÁBBAL MENT.
Ezt pedig igazán kár volt beírni, és nem is értem amúgy, h minek kellett?gekkodan írta:Miért fórumozol egy Barcás oldalon? Mit vártál koma? Hogy majd teljes mellszélességel fogom támogatni Perez barátod ámokfutását? Hogy majd bólogatva fogom olvasni, hogy istenítitek az embert, akit 2006-ban még fehér kendőkkel és heves anyázásokkal üldöztetek el?
Én sem járok a madridistára, nem tudom a mai napig felfogni, hogy miért csodálkozik valaki, hogy egy ősellenséget szidunk. Nem kell ide járni, de ezt már mondtuk párszor szerintem... Rolling Eyes
Az igazi Barcás antimadridista is! Van mit felróni, akár tetszik, akár nem. Ha meg nem teszik...tibi18 írta:.egyre többet gondolkozom azon, hogy rengetegen vagytok itt olyanok, akik nem is Barcának szurkolnak, hanem a Real ellen...
jajj, hagyd már, Te most komolyan egy barca forumon forgatod a szemed? Kétes szituban úgyis az érzelmeid billentik a mérleget... Majd minden kiderül!CSOki írta:jajj, hagyd már, Te most komolyan egy barca fórumon akarod meggyőzni az embereket, hogy CR ellen jogos büntető volt? Rolling Eyes Felesleges...
Nekem nem szokott ez gondot okozni, sokszor van az, hogy a madrid fórumon vitatkozom egy ítéleten...Minden bizonnyal fogunk még ugyanilyen eseteket látni ebben a szezonban,mint ahogy eddig is igen sok hasonlóval találkozhattunk.Majd kíváncsian várom a véleményedet,amikor a saját 16osotok belül ítélnek meg ilyet.
V egy semleges meccsen...
Erről annyit,h ha a BARCA játszik,akkor a BARCA-nak,ha a reál,akkor ellene!tibi18 írta:.egyre többet gondolkozom azon, hogy rengetegen vagytok itt olyanok, akik nem is Barcának szurkolnak, hanem a Real ellen...
kb.. minden meccsünk kemény dió szerintetek, úgy várjátok már az első vereségünket, mint a messiást...egyre többet gondolkozom azon, hogy rengetegen vagytok itt olyanok, akik nem is Barcának szurkolnak, hanem a Real ellen...Hamar elfogy majd ez a kezdeti önbizalom. Legkésőbb a classicon.
Node hamar jön a Sevilla, ha jól emlékszem. Az már keményedő dió.
Minden bizonnyal fogunk még ugyanilyen eseteket látni ebben a szezonban,mint ahogy eddig is igen sok hasonlóval találkozhattunk.Majd kíváncsian várom a véleményedet,amikor a saját 16osotok belül ítélnek meg ilyet.CS0ki írta:jajj, hagyd már, Te most komolyan egy barca fórumon akarod meggyőzni az embereket, hogy CR ellen jogos büntető volt?Tökéletesen látszik az első kameraállásból, hogy mindent vitt, babát is és labdát is.Felesleges...
Na,ez egy jobb felbontású felvétel.mrjoe írta:Itt vannak a gólok, meg a buktatás
Igen, ez elég érdekes. De örülök, hogy ez nem csak a Real drukkereknek tűnik fel.Mielőtt átjött volna spanyolba, azért ment itt folyamatosan a tenyérdörzsölés,h na majd itt megtudja.A PD-ben nem szaladnak 7 felé a védők,mert itt technikásabbak és sokkal fineszesebb playák ellen edződnek.Angliában meg a baltaarcú,egyszerű védőgyerekek meg egy biciklitől dőltek elfele.Meg a 4 nagyon kívüli nímand csapatoknak könnyű volt 2-3-4-et lőni.De az ittenieknek nem lesz olyan könnyű ontania a gólokat a portugálnak.
Most meg,h látjuk itt a produkcióját,pont az ellenkezője?
Bár a kérdés nem nekem szólt, de gondolom nem véletlenül Barca vs Real a topic neve. A Madridistán is fórumozik pár Barca drukker, és sztem egyáltalán nem megy ilyen stílusban a fórumozás. Vmilyen piszkálódás az természetes, de sztem ezt normális stílusban is meg lehet valósítani.Miért fórumozol egy Barcás oldalon? Mit vártál koma? Hogy majd teljes mellszélességel fogom támogatni Perez barátod ámokfutását? Hogy majd bólogatva fogom olvasni, hogy istenítitek az embert, akit 2006-ban még fehér kendőkkel és heves anyázásokkal üldöztetek el?
Maximális tiszteletem!Nyilván mindenkinek a saját csapata a jobb!Viszont egy focit szerető és valamit hozzáértő ember elismeri még a legnagyobb rivális eredményeit játékosait!Egyik legjobb barátom Madridista élcelődés piszkálódás van de abban egyetértünk, hogy a világ két legjobb kerete jelenleg!Az eredményeket nem lehet "kamu" tizenegysekre meg a bíróra fogni veszt!El kell ismerni ha nem is szépen de eredményesen játszanak!És komoly vetélytársaink minden sorozatban!És ez így a jó!Ronaldo,Kaká stb. érdemeit, képességeit egy percig nem fírtatom ahogy gondolom egy értelmes Madrid szurker sem vonja kétségbe Messi,Xavi stb. képességeit és játéktudását!
jajj, hagyd már, Te most komolyan egy barca fórumon akarod meggyőzni az embereket, hogy CR ellen jogos büntető volt?Tökéletesen látszik az első kameraállásból, hogy mindent vitt, babát is és labdát is.
Bizony,tökéletesen látszik,h vitte 1. a labdát,2. a babát.