Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
5öt tudtam,de kb. 6-ról még nem is nagyon hallottam,legalábbis nem rémlik.Livia Drusilla írta: Kíváncsi lennék, ki hány kérdést tud?
Itt gyilkolászod a szívemet, Ember!Andris írta:Na mindenki, leléptem BCNba. pont nincs túl nagy hangulatom de majd helyredobja talán.
Aztán addig rend legyen itt, majd élménybeszámolok ha vki kíváncsi esetleg. Meccsen meg Laportával szemben keressetek kb.![]()
Najó csak majdnem. A mes que uN club felirat N betűjén ücsörgök majd, vmelyik friss szerzeményben szerintem.
Ó és Tamásnak üzenem így, mert msnen nincs, hogy értékelést dobjon össze ha lesz ideje, mert most mindenképp tervezek írni.
Én is tudom gyűlölnimiihii írta:H én ezt a változatot mennyire tudom gyűlölni...![]()
Am köszi szépen!![]()
Mihu!
Teljesen jogos!Megfontolt,érett gondolkodást mutattál már kisgyermekként is![]()
Én februáriként tulajképpen mindegy,h mikor tartom,ezért még anno megkérdeztem a fateromat -szintén zenész,illetve Mihály- h mi a "teendő".Ő májusban tartja,én meg megörököltem
Köszönöm a segítséget!Slither írta: Legyen az eladónak sok jó értékelése (min. 90%+), és legyen hajlandó Mo.-ra cuccokat küldeni. Paypalra csinálj accountot, és ha meggyőződtél a részletekről, akkor fizesd ki és várd...
Paypallal vissza tudod kerni a pénzedet ha nem jön meg a cucc.
Legyen az eladónak sok jó értékelése (min. 90%+), és legyen hajlandó Mo.-ra cuccokat küldeni. Paypalra csinálj accountot, és ha meggyőződtél a részletekről, akkor fizesd ki és várd...Valentino írta:Hello mindenkinek!
Rendelt már valaki Ebay-ről valamit???
Mert találtam ott valamit, ami kéne nekem és kíváncsi vagyok hogyan lehet és hogyan történik az onnan való vásárlás!!
Ha valaki tud segíteni, legyen kedves segítsen!!:)
H én ezt a változatot mennyire tudom gyűlölni...Krojf írta: Miskánknak
Nembaj Druszámmiihii írta:Naon szépen köszönöm mindenkinek,aki gondolt rám,illetve ránk![]()
Különösen MichaaBee-nek a hízelgő,jóleső szavakért![]()
És nem utolsó sorban természetesen én is naon boldogat kívánok a druszáimnak,kiváltképp Mihu-nak![]()
(Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik,h én speciel nem most tartom,hanem máj. 8-án.De azért egy kis potyaéltetés sosem árt)