Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enjoy
Capitá del Barça

2009.09.30. 19:29:11

Robcsyy írta:http://www.youtube.com/watch?v=HIy8pQjyZuA

Weligton nem tudja kivel kezd :lol:
Mijez? kicsavarja a kezét az arcnak, mert hozzányúl a szent mezhez? :D
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.09.30. 19:25:44

http://www.youtube.com/watch?v=HIy8pQjyZuA

Weligton nem tudja kivel kezd :lol:
gygerike
Entrenador del Barça

2009.09.30. 14:22:54

Hát én is 100%-ig elégdett vok vele, visszont nem értem ha már 10 emberrel védekezik 1 csapat akkor mért kell adogatni amikor Ibra bent várná, hamár ilyen magas nem lenne rossz kamatoztatni. Volt 1-2 beadás azt kupra is tudta fejelni. De nagyon nagyot játszott .

Go Ibra
Visca El Barca
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.30. 14:03:25

Ronald De Boer-nak van egy interjúja a Sport.es-en Ibráról.

Nem kevesebbet állít, mint azt, hogy az Inter és a Juve is Ibrának köszönhette a bajnoki címeit. Szerinte Ibra egy különleges játékos, posztján a világ egyik legjobbja. És nagyon hasznos játékos, mert nagyon sok assist-ot is produkál. Szabad fordításban: "Ibra több mint egy szimpla gólszerző, imádom"

De Boer ezen kívül elmondta a szokásost, miszerint a Barca játssza a legszebb és legjobb focit, illetve, hogy milyen luxus, hogy Pepnek van két jó balhátvédje Abidal és Maxwell személyében.

Aki esetleg túl fiatal ahhoz, hogy tudja ki volt Ronald De Boer: http://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_de_Boer
(a magyar wiki siralmasan keveset ír: két sort)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.30. 10:45:02

Sztem Ibrának ez lehet a legjobb szezonja életében. Most van a legjobb korban, most még van motivációja, és most egy olyan csapatban van, ahol tud kivel összejátszani.
Laportától hatalmas dobás volt igy az elnöksége végére leigazolni, azt hiszem méltó búcsúajándék a szurkolóknak.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.30. 08:34:43

Ibrahimovic szenzációs volt, mindent leírtatok, amit csak lehet, nem tudom kiegészíteni! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
chi omega
Entrenador del Barça

2009.09.30. 00:25:13

az a sarkazásos indítás messinek hihetetlen volt. ha nem látnám, azt hinném, hogy direkt mindig arra játszik, hogy sarkazhasson, de nem, nem felesleges flikk-flakkokat csinál, hanem feltalálja magát minden helyzetben.
nagy kár, hogy leo kihagyta.

a ziccerét is jól próbálta megoldani, a kijev kapusa bravúrt mutatott be.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.29. 22:48:18

Megint nagy ász volt.
Annyira jó, hogy minden előreadott labda nála marad, legyen az előrepasszolt, vagy felívelt. Csak szabálytalanul tudták megzavarni, mert szabályos körülmények között mindig megjátszotta a labdát. Gólpassza szép volt. A gól hiányzott NÉVLEGESEN, de a teljesítménye enélkül is szuper volt. Megkockáztatnék akár egy MOM-ot (vagy MVP-t) neki, bár Messitől, vagy Xavitól sem sajnálnám, a mai produkciójuk után.
A gála is megvolt: sarkazott, megpróbált egyet ollózni, illetve a "fél-ollójából" majdnem gól született.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.29. 22:46:29

Na ismét egyre jobb, meccsről-meccsre jobban hiszem, hogy Torres után Ő a világ 2. legjobb befejező csatára.

Elképesztő sebességgel adoptálja a Barca-játékát, még nem láttam olyan igazolást az elmúlt években, aki ilyen hamar, ennyire látványosan be tud illeszkedni. Nem mellesleg, amikor még az összjátékban kevésbé volt otthon, akkor is termelt és a gólérzékenységét azért kamatoztatta. Ennek köszönhető az 5/5.

Maximálisan elégedett vagyok vele az utóbbi hetekben, még rossz szót nem tudtam szólni rá amióta itt van!!!

FORCA IBRA!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.29. 22:44:51

Ma is nagyon hasznosan játszott. Bár gólt nem lőtt, nincs hiányérzetem. Amit tudott megtett a rengeteg védő között, kiosztott 2 gólpasszt, cselezett, lőtt, letámadott. Számomra a legemlékezetesebb momentuma az volt, amikor az első félidőben egy labdavesztésünk után egy hatalmas félpályás sprintet levágva visszaszerezte a labdát. Remek. Csak így tovább!
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.09.29. 22:44:28

Én nagyon nem birtam a magatartása miatt,de mindig elismertem a játékát!Jól játszott ma is, de még mindig sok van benne.Remélem majd a Madrid ellen azért előveszi a múltbeli modorát :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.29. 22:43:16

Sanama írta:Na most hozta le Őt Pep. Szerintem ma nagyon jól játszott, Pedronak az a gólpassz valami zseniális volt.

De nem a teljesítményére térnék ki, hanem a "magatartására".
Ez az ember teljesen más,mint aki volt mondjuk 3-4-5hónapja, hihetetlen mennyit változott, és mennyivel szimpatikusabb lehet mindenki számára.

Már meccsek óta nézem, nem csak ma volt rá példa,hogy egymásba megy valakivel, tegyük fel szabálytalanság van ellene. Nem sértődik meg, feláll, odamegy pacsizik az ellenféllel, és csinálja tovább a dolgát.
Semmi megsértődöm,vagy bevágom a durcit.

Ma kb. 5-6 ilyen alkalom volt, "felrúgták", felállt, pacsi.

Ez nekem nagyon szimpatikus.

Na jó azért, Weligton-nal nem pacsizgatott... :D :twisted:
Hajrá Zlatan !
mikor megtudtam,h jön, ez számomra teljesen egyértelmű volt, úgy értem, hogy biztosra vettem,h egy új közegben,ahol nem rá fog épülni minden,és nem ő lesz egyedül A SZTÁR, teljesen illedelemesen,és szimpatikusan fog viselkedni. és ugyanúgy melózni mint a többiek.

szerencsére ezt be is igazolta, az Interes dolgai többsége annak volt köszönhető,h mindenki számára világos volt, így számára is, nélküle semmit se érnek jó formán, de ahogy váltott,és jött egy új csapatba igazolt, úgy viselkedik ahogy kell.

én pár ilyen nagyon felkapott interes ügyét meg is értem, végülis nélküle jóval szerényebb csapat lett volna,és ennek ellenére őt kezdték ki párszor, a lereagálása nem volt szép ez tény, de lehet sokunknak nem tetszett volna ha kikezdik.

Mai meccsen is teljesen meg voltam vele elégedve, szemkápráztató dolgokat is művelt, mezőnyben is teljesen hasznos volt, most a gól nem jött össze,de ilyen teljesítmény után ezt szerintem senki sem rója fel neki.

érkeztével egyel több varázsló futkározik BARCA mezben.

így tovább!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.29. 22:38:50

Nagyon jól játszott ma, mielőtt Barcás lett is szerettem a játékát, de most már nem csak abban "gyönörködhetek", hanem a magatartásában is.

Látszott, hogy még nincs 100%-osan rendben a lába, de végig hajtott küzdött nem nyafogott. :)

A gól passzai, meg élmény számba mentek nálam, nagyon megértik egymást Messivel, még Henryvel kéne "összeismerkednie" aztán akkor végkép semmi gond nem lenne. ;)

Nálam amúgy a meccs embere.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.29. 22:33:29

el kell ismernem, h kellemesen csalódok folyamatosan Zlatannal kapcsolatban! jó érzés, h lassan "meg kell barátkoznom" a tudattal, h tévedtem. szívből örülök neki, h rám cáfol! Pep csodát művelt vele(nah meg sztem a közeg is nagy hatással van rá...)
Így tovább, és tényleg megkedvelem! :D
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.29. 22:29:35

Na most hozta le Őt Pep. Szerintem ma nagyon jól játszott, Pedronak az a gólpassz valami zseniális volt.

De nem a teljesítményére térnék ki, hanem a "magatartására".
Ez az ember teljesen más,mint aki volt mondjuk 3-4-5hónapja, hihetetlen mennyit változott, és mennyivel szimpatikusabb lehet mindenki számára.

Már meccsek óta nézem, nem csak ma volt rá példa,hogy egymásba megy valakivel, tegyük fel szabálytalanság van ellene. Nem sértődik meg, feláll, odamegy pacsizik az ellenféllel, és csinálja tovább a dolgát.
Semmi megsértődöm,vagy bevágom a durcit.

Ma kb. 5-6 ilyen alkalom volt, "felrúgták", felállt, pacsi.

Ez nekem nagyon szimpatikus.

Na jó azért, Weligton-nal nem pacsizgatott... :D :twisted:
Hajrá Zlatan !
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.27. 20:29:47

Kalap1988 írta: Egyetértek, bár Mourinhot nem bunkóznám le. Amiket nyilatkozik tényleg a bunkóságra vall, de a környezete mindig tudja, hogy ő csak pszichikai hadviselést tesz eközben és mindez csak jéghideg racionalitás a részéről. Ergo a külső megítélését beáldozza csapata(i) érdekében. Ezt azért gondolom, mert a játékosai és a környezete viszont rajongásig szeretik (gondoljunk itt pl Decora, vagy Drogbára, hogy miket nyilatkozott stb.), márpedig egy utolsó bunkó embert, azt a Mourinhot,aki nyilatkozni szokott, nem lehet így szeretni, ezt kizárt.
Bizony nem, minden játékosa imádja, nagyon jó edző. Emberileg sem lehet utolsó, tetszett az Ibrával kapcsolatos megnyilvánulása is, (Inter-Barca) egy nagyon nagy öleléssel fogom várni, de a meccs idejére a nevét is el akarom felejteni! :D
Ebből is látszik, hogy kettejük között normális kapcsolat lehetett. :D
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.27. 20:13:59

danko94 írta:Ami egy kicsit aggasztó, hogy a másik 4 támadó stílusu játékos közül csak Messi tud felnőni hozzá, Xavi sem játszik annyira jól, nem tömi Ibrát annyi zsugával Keita és Henry pedig, hát hogyis mondjam eléggé gyengusok. Az igazi akkor lesz, amikor egy meccsen lesz 4-5 kihagyhatatlan ziccere és ezekből 2-3 at be is ver, mert tavaly meccsenként kb ennyi volt Eto'o nak és volt amikor nullázott, de volt amikor 4et lőtt. Ami viszont nagyon jó, hogy Messivel ketten jelenleg a hátukon viszik a csapatot, de remélem idővel belelendül Xavi és Henry is és felépül Iniesta is, mert azt nem várhatjuk hogy a szezonbeli majd 60 meccs mindegyikén be fog találni... :roll: Hajrá Ibra, Hajrá Barca!!!
Azt gondolom látványos javulás várható a középpályáról érkező labdák tekintetében a meccsszám növekedésével egyenesen arányosan. Már most jóval több használható labda érkezik (ebben Ibra mozgásának is nagy szerepe van) és Ini játékba lendülése után Xavi kicsit tehermentesítődik majd és Ibra is több irányból várhatja a "megváltó" passzokat.
Off: szerintem Keitával semmi baj nincsen, megbízhatóbb, egyenletesebb teljesítményt nyújt, mint tavaly. :D
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.27. 20:02:25

socio66 írta:Persze furának tűnhet,hogy nem lövöldöz távolról és hogy eddigi góljait kivétel nélkül a tizenhatoson belülről szerezte.
Ez azért van,mert nekünk egyszerűen nem az a játékunk,hogy felíveljük neki,ő meg megoldja egyedül,hanem az,hogy a kiváló átadású játékosaink kiugrassák a legjobb pillanatban.
Ő pedig azért van,hogy ezeket bekotorja.
Ettől függetlenül fogunk még tőle látni nem egy bombagólt idén,ebben biztos vagyok. 8)
Én is úgy gondolom, hogy előbb-utóbb el fog sülni a lába, de a fent írtak miatt más a szerepköre. :D
okos666
Jugador del Barça

2009.09.27. 20:00:04

Ibra játéka előtt le a kalappal, eddig nagyon jól oldja meg a feladatot. Igaz, még ez nem az az Ibra, akit az Interben láthattunk játszani. Egyértelmű, hogy nagyon is illik ebbe a barcába, viszont az igaz, hogy eddig csak Messi találja vele a közös hangot. De mit is várunk? Egy teljesen más csapatba jött, Maxwell-en kívül mindenki új neki, hogy ne várjuk, hogy az egész csapat seccperc alatt fog tudni hozzá alkalmazkodni. Én örülök, hogy már most ontja a gólokat, és jól játszik. És ha majd végre mindenki megtalálja vele a hangsúlyt, és úgy tud majd mindenkivel játszani mint Eto'o-val, akkor lesz még a szép. Én drukkolok neki. Hajrá!!!
Imádlak BARCA!!!
danko94
Entrenador del Barça

2009.09.27. 18:18:34

Ami egy kicsit aggasztó, hogy a másik 4 támadó stílusu játékos közül csak Messi tud felnőni hozzá, Xavi sem játszik annyira jól, nem tömi Ibrát annyi zsugával Keita és Henry pedig, hát hogyis mondjam eléggé gyengusok. Az igazi akkor lesz, amikor egy meccsen lesz 4-5 kihagyhatatlan ziccere és ezekből 2-3 at be is ver, mert tavaly meccsenként kb ennyi volt Eto'o nak és volt amikor nullázott, de volt amikor 4et lőtt. Ami viszont nagyon jó, hogy Messivel ketten jelenleg a hátukon viszik a csapatot, de remélem idővel belelendül Xavi és Henry is és felépül Iniesta is, mert azt nem várhatjuk hogy a szezonbeli majd 60 meccs mindegyikén be fog találni... :roll: Hajrá Ibra, Hajrá Barca!!!
House
Entrenador del Barça

2009.09.27. 18:06:09

fcbarcelonazsombi írta:Nagyon nagy grat neki!
Furcsa kimondani de többet jelenthet a csapatnak mint a kameruni. Többet hozzá tud tenni a sikerhez persze ehhez a hozzáállása nem kéne változón. Kisé féltem, hogy Pep ismét egy rossz igazolást csinál de eddig nem ez történik.
Hát eddig abszolút nem. :wink: Javuljon a formája, gyógyuljon meg és folytassa a sorozatát jó sokáig. 8)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.09.27. 18:04:26

Nagyon nagy grat neki!
Furcsa kimondani de többet jelenthet a csapatnak mint a kameruni. Többet hozzá tud tenni a sikerhez persze ehhez a hozzáállása nem kéne változón. Kisé féltem, hogy Pep ismét egy rossz igazolást csinál de eddig nem ez történik.
socio66

2009.09.27. 17:58:45

Persze furának tűnhet,hogy nem lövöldöz távolról és hogy eddigi góljait kivétel nélkül a tizenhatoson belülről szerezte.
Ez azért van,mert nekünk egyszerűen nem az a játékunk,hogy felíveljük neki,ő meg megoldja egyedül,hanem az,hogy a kiváló átadású játékosaink kiugrassák a legjobb pillanatban.
Ő pedig azért van,hogy ezeket bekotorja.
Ettől függetlenül fogunk még tőle látni nem egy bombagólt idén,ebben biztos vagyok. 8)
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.27. 17:51:12

tudomka958 írta:én az eddigi legjobb képet tegnap láttam ibráról mióta nálunk van: amikor weligton probálta lökdösni,ő visszahúzódott de a közelin látszott az arca!
egy jéghideg gyilkos nyugalmával szórta az ősi bosnyák átkokat az aljasul játszó brazilra...
na ez az ibra fog majd minket sokszor kihúzni a bajból amikor eldurran az agya és dacból 30-ról kilövi a hosszú fölsőt,meg hat védővel a nyakán begyötri!
mert én annak sem örúlnék,ha pep vegetáriánus tigrist nevelne belőle!
mert eddig elég volt a mosolygós ibra,de néha kell majd az a "paraszt bosnyák" is akit ezért fogunk imádni...
Nagyon jó hsz. :wink: :)
Van benne valami amit mondasz.
Hiányolom én is tőle a távoli bombákat. Talán még egyetlen egyszer sem probálta meg, pedig ez sokat segithet olyankor amikor nem megy a csapatnak.
Na, de ha minden mecsen 5 méterről szerez gólt akkkor sem lesz egy szavam sem 8)
Tegnapi játékával elégedett vagyok.
Gólja nagyon szépre sikeredett.
Látszik rajta, h egyre jobban érzi a ''csiki-csuki''-s szituációkat is.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2009.09.27. 17:13:55

tudomka958 írta:én az eddigi legjobb képet tegnap láttam ibráról mióta nálunk van: amikor weligton probálta lökdösni,ő visszahúzódott de a közelin látszott az arca!
egy jéghideg gyilkos nyugalmával szórta az ősi bosnyák átkokat az aljasul játszó brazilra...
na ez az ibra fog majd minket sokszor kihúzni a bajból amikor eldurran az agya és dacból 30-ról kilövi a hosszú fölsőt,meg hat védővel a nyakán begyötri!
mert én annak sem örúlnék,ha pep vegetáriánus tigrist nevelne belőle!
mert eddig elég volt a mosolygós ibra,de néha kell majd az a "paraszt bosnyák" is akit ezért fogunk imádni...
Ez a jelenet bennem is megmaradt, Zlatan szemében látszott, hogy legszívesebben kettétörné a gyereket.
Jó lenne erről valami kis videó vagy gif. :)
Lezárt