Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mikor megtudtam,h jön, ez számomra teljesen egyértelmű volt, úgy értem, hogy biztosra vettem,h egy új közegben,ahol nem rá fog épülni minden,és nem ő lesz egyedül A SZTÁR, teljesen illedelemesen,és szimpatikusan fog viselkedni. és ugyanúgy melózni mint a többiek.Sanama írta:Na most hozta le Őt Pep. Szerintem ma nagyon jól játszott, Pedronak az a gólpassz valami zseniális volt.
De nem a teljesítményére térnék ki, hanem a "magatartására".
Ez az ember teljesen más,mint aki volt mondjuk 3-4-5hónapja, hihetetlen mennyit változott, és mennyivel szimpatikusabb lehet mindenki számára.
Már meccsek óta nézem, nem csak ma volt rá példa,hogy egymásba megy valakivel, tegyük fel szabálytalanság van ellene. Nem sértődik meg, feláll, odamegy pacsizik az ellenféllel, és csinálja tovább a dolgát.
Semmi megsértődöm,vagy bevágom a durcit.
Ma kb. 5-6 ilyen alkalom volt, "felrúgták", felállt, pacsi.
Ez nekem nagyon szimpatikus.
Na jó azért, Weligton-nal nem pacsizgatott...![]()
![]()
Hajrá Zlatan !
Bizony nem, minden játékosa imádja, nagyon jó edző. Emberileg sem lehet utolsó, tetszett az Ibrával kapcsolatos megnyilvánulása is, (Inter-Barca) egy nagyon nagy öleléssel fogom várni, de a meccs idejére a nevét is el akarom felejteni!Kalap1988 írta: Egyetértek, bár Mourinhot nem bunkóznám le. Amiket nyilatkozik tényleg a bunkóságra vall, de a környezete mindig tudja, hogy ő csak pszichikai hadviselést tesz eközben és mindez csak jéghideg racionalitás a részéről. Ergo a külső megítélését beáldozza csapata(i) érdekében. Ezt azért gondolom, mert a játékosai és a környezete viszont rajongásig szeretik (gondoljunk itt pl Decora, vagy Drogbára, hogy miket nyilatkozott stb.), márpedig egy utolsó bunkó embert, azt a Mourinhot,aki nyilatkozni szokott, nem lehet így szeretni, ezt kizárt.
Azt gondolom látványos javulás várható a középpályáról érkező labdák tekintetében a meccsszám növekedésével egyenesen arányosan. Már most jóval több használható labda érkezik (ebben Ibra mozgásának is nagy szerepe van) és Ini játékba lendülése után Xavi kicsit tehermentesítődik majd és Ibra is több irányból várhatja a "megváltó" passzokat.danko94 írta:Ami egy kicsit aggasztó, hogy a másik 4 támadó stílusu játékos közül csak Messi tud felnőni hozzá, Xavi sem játszik annyira jól, nem tömi Ibrát annyi zsugával Keita és Henry pedig, hát hogyis mondjam eléggé gyengusok. Az igazi akkor lesz, amikor egy meccsen lesz 4-5 kihagyhatatlan ziccere és ezekből 2-3 at be is ver, mert tavaly meccsenként kb ennyi volt Eto'o nak és volt amikor nullázott, de volt amikor 4et lőtt. Ami viszont nagyon jó, hogy Messivel ketten jelenleg a hátukon viszik a csapatot, de remélem idővel belelendül Xavi és Henry is és felépül Iniesta is, mert azt nem várhatjuk hogy a szezonbeli majd 60 meccs mindegyikén be fog találni...Hajrá Ibra, Hajrá Barca!!!
Én is úgy gondolom, hogy előbb-utóbb el fog sülni a lába, de a fent írtak miatt más a szerepköre.socio66 írta:Persze furának tűnhet,hogy nem lövöldöz távolról és hogy eddigi góljait kivétel nélkül a tizenhatoson belülről szerezte.
Ez azért van,mert nekünk egyszerűen nem az a játékunk,hogy felíveljük neki,ő meg megoldja egyedül,hanem az,hogy a kiváló átadású játékosaink kiugrassák a legjobb pillanatban.
Ő pedig azért van,hogy ezeket bekotorja.
Ettől függetlenül fogunk még tőle látni nem egy bombagólt idén,ebben biztos vagyok.
Hát eddig abszolút nem.fcbarcelonazsombi írta:Nagyon nagy grat neki!
Furcsa kimondani de többet jelenthet a csapatnak mint a kameruni. Többet hozzá tud tenni a sikerhez persze ehhez a hozzáállása nem kéne változón. Kisé féltem, hogy Pep ismét egy rossz igazolást csinál de eddig nem ez történik.
Nagyon jó hsz.tudomka958 írta:én az eddigi legjobb képet tegnap láttam ibráról mióta nálunk van: amikor weligton probálta lökdösni,ő visszahúzódott de a közelin látszott az arca!
egy jéghideg gyilkos nyugalmával szórta az ősi bosnyák átkokat az aljasul játszó brazilra...
na ez az ibra fog majd minket sokszor kihúzni a bajból amikor eldurran az agya és dacból 30-ról kilövi a hosszú fölsőt,meg hat védővel a nyakán begyötri!
mert én annak sem örúlnék,ha pep vegetáriánus tigrist nevelne belőle!
mert eddig elég volt a mosolygós ibra,de néha kell majd az a "paraszt bosnyák" is akit ezért fogunk imádni...
Ez a jelenet bennem is megmaradt, Zlatan szemében látszott, hogy legszívesebben kettétörné a gyereket.tudomka958 írta:én az eddigi legjobb képet tegnap láttam ibráról mióta nálunk van: amikor weligton probálta lökdösni,ő visszahúzódott de a közelin látszott az arca!
egy jéghideg gyilkos nyugalmával szórta az ősi bosnyák átkokat az aljasul játszó brazilra...
na ez az ibra fog majd minket sokszor kihúzni a bajból amikor eldurran az agya és dacból 30-ról kilövi a hosszú fölsőt,meg hat védővel a nyakán begyötri!
mert én annak sem örúlnék,ha pep vegetáriánus tigrist nevelne belőle!
mert eddig elég volt a mosolygós ibra,de néha kell majd az a "paraszt bosnyák" is akit ezért fogunk imádni...