Szerintem azzal van a legnagyobb gond, hogy az elfogadott, hogy emberek a meccsel nem is törődve másokat szidnak és lényegében azért mennek ki, hogy balhé legyen.
Elítélem mindazokat akik a meccsen szidták a másik tábort (ebben sokkal erősebb volt a Fradi tábor), de elítélem azokat is akik másokat támadnak meg csak azért, mert másnak drukkol vagy más nézetet vall.
Szégyen mindkettő és mindkettőtől meg kéne szabadulnia a magyar csapatoknak. Egyszerűen ilyen emberekre nincs szükség. Sokkal inkább legyen egy "elit" szurkolótábor, mint egy ilyen.
Szerintem.
Ez az én véleményem és úgy gondolom, ha mernének ez ellen tenni sokkal kultúráltabb keretek között lehetne meccsre járni. Persze ez nem azzal jár, hogy ne legyen Ultras csak azokat az egyéneket kéne kiszűrni akik csak a balhé miatt mennek ki és keltik a feszültséget.
Debrecenben azért jönnek ki az emberek, mert, imádják a focit és szeretik a Lokit látni élőben, ahogy játszanak. Az emberek nem a balhé miatt mennek ki és ez nagy különbség.
Ha van jó foci lesznek nézők is akik a foci miatt és nem csak a közösség, miatt mennek ki a meccsre és ezt Debrcenben lehet a legjobban látni, hisz nemrég még egy (enyhe túlzással élve) 0 km-es csapat volt aki nemrég felkerült az NB1-be most meg a Bl csoportkörében játszanak a Liverpool, Lyon, Fiorentina ellen és kiverték a bolgár, észt és svéd bajnokot is, úgy, hogy egyiknél se a véletlen miatt mentek tovább, hanem azért, mert egyszerűen jobbak voltak.
Am az átlagnézőszám 5000 Debrecenben