G-Jay írta:Ja oké most értettelek meg teljesen. Igazad is van továbbra is. De még mindig nem érted azt hogy miért írtam azt, konkrétan azért nem érted, mert nemtod mi volt a kritika. Nem a játékát kritizáltam.
(azért az hogy drasztikusan kicsit erős, egyrészt volt egy meccse amin kiváló volt, most ugye nincs mit értékelni mert lesérült, és 3 rosszabb meccs. még nem világvége, reménykedjünk h lesz jobb is sokáig)
Ja, én meg most értelek meg téged.
Szóval persze. Nem kell Isteníteni őt ,majd csak ha 50gólt lő és újra triplázna a csapat

.
Viszont ma bejött 10perc alatt lőtt egy gólt, dicsérő szavakat mindenképp megérdemel, és ha ránézünk arra,hogy 5/5 még többet. Persze nem kell túlzásba vinni.
Viszont ahogy sokan fogadták, azzal ellenben eddig szerintem várakozáson felül van (legalábbis én legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna,hogy 5forduló után 5gólt és 2gólpassz lesz a neve mellett.)
Titiről meg annyit,hogy remélem belejön és idén is lehet rá számítani majd 18gól körül, és persze sajnálom,hogy megsérült.
Amúgy megint ágyék problémája van mint anno Arsenalban volt párszor?
ui: Nagyot néztem azért,mikor Zlatan gólörömnél az először hozzáfutó Pedrot igy lepattintotta magáról ,hogy fel tudjon ugrani