Tano72 írta:kedves modik!!!!
mia [auto_cenzúra]é kell törölgetni a hozzászólásokat??
vagy ez itt a divat???
szánalmas.
Elnézést kérek a modiktól, hogy én válaszolok, remélem még nincs sok törölve tőlem, ezért nem leszek egyből bannolva.
1.: Miért itt kérdezed a Messi topikban, 2 hogyhogy nem vetted észre eddig azt, hogy igen kevesen írnak ilyan stílusban, mint te! Pontosan azért, mert ilyen keményen járnak el a modik lesz ilyen kulturált ez a fórum. Egyedül meccsek közben van néha durvább szólás, ami nem kerül törlésre, de ott kb 1 perc alatt második oldalra kerül és a nagy hévben kicsit nehezebb visszafognod magad.
Na, hogy ne legyen teljesen off, így talán megúszom a hsz törlést.

Messi játéka engem nem ejtett annyira ámulatbab régen, nagyon ügyes volt, de engem Iniesta kápráztatott el úgy az egész játékával. Hát ez most megfordult a múltkori meccsen, mert hiába láttam Hófehérkétől zseniális, finom passzokat, megoldásokat, most mégse övé volt a főszerep. Messi ahogy bolondította a védőket, ahogy gólt vágott, ahogy passzolt, ahogy piciben megoldották Alvessel, Xaviva, Ibrával, vagy akár Inivel az valami elképesztő volt! Messivel is könnyű lehet dolgozni, mert nagoyn érzi a réseket, a mozgást, a helyezkedést, azon kívül rendkívül jó ütemérzéke van és nagyon érzi a kaput, meg tökéletesen olvassa a védőket, ezért tudja a cseleit megcsinálni: pont a másik irányba tolja meg, mint amire a védő számít.

Ez Messi, a megállíthatatlan!
Vicces úgy megélni a jelent, hogy tudom, ez már része lesz a történelemnek, tudom, hogy úgy fogják emlegetni, mint Minden idők legjobbját, ha nem rontja el, mint Dinho. Mintha a régi időkben lennék, ahol még a "mostani legendák" éltek és játszottak. Most Messivel, a Barcával és a többiekkel átélem ezt, úgy, hogy tudom, hogy ez a jövőben egy legendás korszak lesz! Köszönöm Messi, köszönöm Barca!