Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos, most néztem meg a filmet. Korábban nem láttam, nem is hallottam róla.Fernando írta:Újra megnéztem az egyik legjobb filmet amit valaha láttam. Holtpont. Keanu Reaves, Patrick Swayze főszereplésével. Eszméletlen jó sztori, film felépítés, jelenetek. 10/10. Egyértelmű.
jelenleg nincs még...Auron írta:Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a Crank 2-t magyar DIVX-be?
Mert ahol néztem ott angol, vagy HD, vagy, DVD9-be, vagy sima DVD, de DIVX-be kellene
köszönöm a segítségeket
Hali!Fernando írta:Újra megnéztem az egyik legjobb filmet amit valaha láttam. Holtpont. Keanu Reaves, Patrick Swayze főszereplésével. Eszméletlen jó sztori, film felépítés, jelenetek. 10/10. Egyértelmű.
A help sajnos nem jelent még meg magyarországon... már utánanéztem.kurdt írta:Ha jól tudom, Magyarországon csak a Hard day's night és a Help! (mind2 Richard Lester) jelentek meg, és azok sem magyarul, csak felirattal; ezek szvsz dvd-n simán beszerezhetőek.
szntem abszolút egyszer nézhetős, és mivel már egyszer láttam, most nem is néztemdanikaa10 írta:Nézi ma valaki 20:00-tól a TV2-n A mag című filmet?
Igaz láttam már vagy 2x de nekem bejött.
Nem amiatt emlékeztet Lostra, hanem inkább a misztikumos történet miatt.fcbarca0827 írta:Tényleg van neki!Slither írta: Tényleg jónak ígérkezik, pont akartam ajánlani.![]()
Van egy kis Lost-os feelingje.![]()
Főleg, hogy egy "volt Lost-os" is játszik benne!
(Dominic Monaghan
Charliet játszotta!)
Legalábbis a Google-on néztem a sorozatról képeket, és az egyiken rajta van...
Tényleg van neki!Slither írta: Tényleg jónak ígérkezik, pont akartam ajánlani.![]()
Van egy kis Lost-os feelingje.![]()
Azt gondoltam... Csak írtam, hogy még az is...Slither írta:Nem amiatt emlékeztet Lostra, hanem inkább a misztikumos történet miatt.
Tényleg jónak ígérkezik, pont akartam ajánlani.kudu írta:Flash Forwardot nézte már valaki?
Most néztem meg az első részt, nekem nagyon tetszett![]()
Elég eseménydús rész volt, de hát az első résznek ilyennek kell lenni. Az elején kell megfognia a nézőket
Akartam nézni, csak elfelejtettem, mikor jön ki.kudu írta:Flash Forwardot nézte már valaki?
Most néztem meg az első részt, nekem nagyon tetszett![]()
Elég eseménydús rész volt, de hát az első résznek ilyennek kell lenni. Az elején kell megfognia a nézőket
Szerintem nagyon jó, legalábbis angolul. Nem tudom mennyit ront rajta a szinkron.ozsimiki írta:szerk: House után kezdődött a Harper sziget című thriller szerűség, látta már valaki? érdemes megnézni? most látom,h ez egy minisorozat gondolom...
Imádom Greget, de ez most nekem nagyon unalmas volt.bowlinggolyo írta:Vki látta már az új House részt?
Szerintem nagyon jó....
Asszem épp itt az ideje,h alaposan összeszégyelld magad!H lehet ilyet csinálni?ozsimiki írta:Heroes-al picit le vagyok maradva, előző évadban utolsó 6részt még nem láttam,most leszedtem az új évad dupla részét, szerintem holnap bepótlombár kicsit vissza is kell néznem,mert elég zavaros volt,úgy rémlik
![]()
Nekem eddig mindenki lehúzta ezt a filmet, ettől még lehet jó. Sajnos egy gond van az ilyen filmekkel - én mindig a németeknek drukkolok...PITBULL írta:Nekem mára kelett németül leirni a kedvenc filmemet...a Valkür-ről irtam nagyon jó kis film ajánlom mindenkinek,nem fogtok szerintem csalódni,Tom Cruise-al a főszerepben ő játsza Stauffenberg-et!!![]()
Ja,gyorsan megszökött a korábbi sorozatból és most itt hősködikSlither írta:Hú de fura volt az új Heroes részekben T-Bag-et látni a Prison Breakből.![]()
A sztori most sem tűnik olyan nagyon nagynak, de azért megteszi. Spoilert most nem írok.