Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így vagyok. HA most lenne sport1-em olyat írtam volna hogy örökre kibannolnak innen.Titinho írta:Na jó...
Inkább nem írom le amit most akartam, mert kb. 1,5 évig ki lennék innen bannolva!
Csak ennyit: Te............................................................................ (minden egyes pont egy káromkodásnak felel meg)
Egy valamit tutira veszek: Wellington a következő 10-15 bajnokin nem játszik! Az lehetetlen, hogy a meccs után a felvételek alapján ne tiltsák el! Ha nem tiltják el akkor az a világ szégyene!
Hülyegyerek...
Na a liberalizmus letette a névjegyét.jahjjj írta:Na ze az......
Danika nézd a meccset mi is azt csináljuk és ne osztogasd az észt.Szabad országban élünk,kutyát nem érdekli téged mi irritál!!!
Ez egy fórum szabad véleményekkel,nem anyáztunk senkit!!!!!!!!!!
Jóbarát!ferninho írta:azért nem kell túlzásokba esni és ha még a kommentátor se lenne elfogult nem lennének ilyen kommentek... hozzá se ért de piqué már fetrengett...
de amúgy tényleg elég gusztustalan a malaga
én csak erre a fejcsapkodásosra értettem aminél hozzá se ért Piquéhez de kedves kommentátor úr szerint már szinte megkopasztotta Gerardot...Hidd el, ha Ronira taposott volna őgy rá, mint Messire az első félidőbe, ha Kakát csapta volna fejbe, nem így gondolkoznál.
ez nm fair. pont most akartam ugyan ezt írni.danikaa10 írta:Hidd el, ha Ronira taposott volna őgy rá, mint Messire az első félidőbe, ha Kakát csapta volna fejbe, nem így gondolkoznál.ferninho írta:azért nem kell túlzásokba esni és ha még a kommentátor se lenne elfogult nem lennének ilyen kommentek... hozzá se ért de piqué már fetrengett...danikaa10 írta:Ez a Wellington![]()
Hidd el, ha Ronira taposott volna őgy rá, mint Messire az első félidőbe, ha Kakát csapta volna fejbe, nem így gondolkoznál.ferninho írta:azért nem kell túlzásokba esni és ha még a kommentátor se lenne elfogult nem lennének ilyen kommentek... hozzá se ért de piqué már fetrengett...danikaa10 írta:Ez a Wellington![]()
légyszi ne itt vitatkozzatok.....G-Jay írta:És akkor te minek reagálsz mindegyikredanikaa10 írta:Elhiszem, de légyszíves ne ide irkáld, mert eléggé irritál, ez a topic csak a BARCÁRÓL szól!![]()
![]()
Mert különben nem hagyná abbaG-Jay írta:És akkor te minek reagálsz mindegyikredanikaa10 írta:Elhiszem, de légyszíves ne ide irkáld, mert eléggé irritál, ez a topic csak a BARCÁRÓL szól!![]()
![]()
Színészkedett. Ibra bónuszból kapott egyet.ElBartimaeus írta:Miért kapott Piqué és Ibra sárgát??!! ÖRÖK ÉLETRE ELTILTANI AZT A SZERENCSÉTLENSÉGET, AKI BÍRÓNAK HISZI MAGÁT!![]()
azért nem kell túlzásokba esni és ha még a kommentátor se lenne elfogult nem lennének ilyen kommentek... hozzá se ért de piqué már fetrengett...danikaa10 írta:Ez a Wellington![]()