Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ja, így érthető miért tartanak ott ahol tartanak. Azért ha ez a csapat találkozna egy erősebbnek mondott válogatottal az elég csúfos lenne. Még akkor is ha Messi jól játszana. Pedig szeretem az argentínokat és vb-n akarom őket tudni.El fanático írta:A Peru elleni VB selejtezőn felálló argentin csapat:
Sergio Romero - Jonás Gutiérrez, Rolando Schiavi, Gabriel Heinze, Emiliano Insúa - Enzo Pérez, Javier Mascherano, Angel Di María, Pablo Aimar - Lionel Messi, Gonzalo Higuaín
Fúúú jajaja. Én is most találtam ezt az Indexen. Eszméletlen 35 éves fejjel.kanty írta:http://sportgeza.hu/futball/2009/10/05/ ... jelt_golt/
Palermo elképeztő![]()
![]()
A végzetek embere.![]()
Érdemes megnézni ezt a 45ről lőtt kapás-fejes gólját.![]()
![]()
Én tisztelem Maradonát(bár ez a hsz-emből nem derül kiDaNiAlVeS8 írta:Háát, van amiben igazat adok,de azért ez egy kicsit erős...bali 15 írta:Egy ideig nem tudtam írni a fórumba. Az idegesített a legjobban hogy nem tudtam írni arról hogy mennyire fel vagyok háborodva az Argentinokon. Kezd elegem lenni a Maradona imádatból.. Elkéne már felejteni a "la mano del dios"-t és a jelenre koncentrálni. Szánalmas hogy a Boca stadionjában még mindig az kántálják hogy "olé olé olé olé Diego Diego Diego". A jelen sztárjait kéne isteníteni is nem azt a bukott focistát. Küldjék már el. De nem fogják mivel ő az "isteni Diego". Ha nem jutnak ki Messi-ék én esküszöm hogy
Maradona a világ eggyik legjobb valaha élt focistája, egy kicsit tisztelhetnéd...
De az tény,hogy edzőnek pocsék..
Háát, van amiben igazat adok,de azért ez egy kicsit erős...bali 15 írta:Egy ideig nem tudtam írni a fórumba. Az idegesített a legjobban hogy nem tudtam írni arról hogy mennyire fel vagyok háborodva az Argentinokon. Kezd elegem lenni a Maradona imádatból.. Elkéne már felejteni a "la mano del dios"-t és a jelenre koncentrálni. Szánalmas hogy a Boca stadionjában még mindig az kántálják hogy "olé olé olé olé Diego Diego Diego". A jelen sztárjait kéne isteníteni is nem azt a bukott focistát. Küldjék már el. De nem fogják mivel ő az "isteni Diego". Ha nem jutnak ki Messi-ék én esküszöm hogy
Nekem is ez a véleményem a csatársor nagyon ütös , de a középen és hátul nem valami erősek . Remélem azért kijuttnak a VB-re még is csak az Argentinokrol van szó:Dnagyi írta:azért nekem a csatársoron kívül a többi szekció nem tűnik olyan acélosnak, főként a többi VB esélyes válogatotthoz képest (lásd Spanyolország,Anglia,Németország,Brazilia).Sanama írta:AZ ARGENTIN KERET
Kapusok: Sergio Romero (AZ Alkmaar), Mariano Andújar (Catania)
Védők: Emiliano Insúa (Liverpool), Fabricio Coloccini (Newcastle), Gabriel Heinze (Marseille), Pablo Zabaleta (Manchester City), Nicolas Pareja (Espanyol)
Középpályások: Javier Mascherano (Liverpool), Luis González (Marseille), Jonás Gutiérrez (Newcastle), Ángel di María, Pablo Aimar (mindkettő Benfica)
Csatárok: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Atlético Madrid), Carlos Tévez (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Diego Milito (Inter), Ezequiel Lavezzi (Napoli)
azért nekem a csatársoron kívül a többi szekció nem tűnik olyan acélosnak, főként a többi VB esélyes válogatotthoz képest (lásd Spanyolország,Anglia,Németország,Brazilia).Sanama írta:AZ ARGENTIN KERET
Kapusok: Sergio Romero (AZ Alkmaar), Mariano Andújar (Catania)
Védők: Emiliano Insúa (Liverpool), Fabricio Coloccini (Newcastle), Gabriel Heinze (Marseille), Pablo Zabaleta (Manchester City), Nicolas Pareja (Espanyol)
Középpályások: Javier Mascherano (Liverpool), Luis González (Marseille), Jonás Gutiérrez (Newcastle), Ángel di María, Pablo Aimar (mindkettő Benfica)
Csatárok: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Atlético Madrid), Carlos Tévez (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Real Madrid), Diego Milito (Inter), Ezequiel Lavezzi (Napoli)
hol lehet megnézni a keretet?Bányász írta:Na Maradona megint keretet hirdetett.
Azért ez a csapat már jobban tetszik mint amit Ghána ellen jelölt.De továbbra se értem,h mi értelme van a Ghána elleni meccsnek ha abból a keretből senki nem kerül be a selejtezős keretbe illetve fordítva.
Illetve nem hiszem,h az argentinok középpályás gondokkal küzdenek,ezért nem értem,h hogyan lehetséges,h behív valakit az angol másodosztályból két sorsdöntőnek ígérkező meccsre.(ráadásul ugye nem először hívja be a srácot)
A védelem meg valami botrány.
Igen, az az a Botia. Romeuról pedig annyit tudok, hogy egy nagyon tehetséges 18 éves (védekező) középpályás. A Barca Athleticben játszik.Fernando írta: Botía aki a Gijónnál van kölcsönbe igaz? Érdemes lesz nézni a meccset, Romeu pedig ha jól tudom támadó. (?)
Botía aki a Gijónnál van kölcsönbe igaz? Érdemes lesz nézni a meccset, Romeu pedig ha jól tudom támadó. (?)CFirpo3 írta:Fontás (és Botia) kezdő. Romeu pados.Fernando írta:Nemtudom ki mennyire követi figyelemmel az U20-as VB-t, de én ma tuti megnézem a spanyol-tahiti meccset. 5-0 szerintem benéz. Nemtudja valaki: a Barcából kik vannak ott?
Fontás (és Botia) kezdő. Romeu pados.Fernando írta:Nemtudom ki mennyire követi figyelemmel az U20-as VB-t, de én ma tuti megnézem a spanyol-tahiti meccset. 5-0 szerintem benéz. Nemtudja valaki: a Barcából kik vannak ott?