Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kitfisto írta:felfogjuk jelenteni aki írt a nevemben.Ez már komoly.
Sztem is ez a megfelelo megoldás, nick lopásra nincs mentségrhynn írta:IP címeket és a hozzászólásokat, úgy, ahogy vannak küldjétek el az adott szolgáltatóhoz, az majd frankón letiltja az internetről a gyereket.
De a lényeg, hogy holnap Pécs - Kaposvár
Olvass vissza és megtudod!Rivaldinho írta:Figyeljetek szertném megtudni hogy kik vádoltak! Jogom van tudni és nem fogok rájuk haragudni, talán én is magamat gyanusítottam volna! de azért remélem Charlie és Enrique nem! ők bennük bízom, és talán ők is bennem!
Akkor Sorry.Azt most nem mondom meg hogy kik vádoltak.Majd megtudod.Rivaldinho írta:1. a foci.hu-n egy csapatban voltam veled, nem emlékszel hogy én védtelek meg!
2. miaz hogy furán viselkedtem! ezt szertném Enrique és Charlie szájából hallani! kicsit buta voltam nem értettem a dolgokhoz!
3.arról nem tehetek hogy rivaldinho jelszót használtál! a másik pedig hogy te küldted el nekem a jelszavad és tegnap este! és én meg csak ma néztem meg! Iván is utánajárhat hogy azóta csak ma jelentkeztem be!
4. azért jelentettem be mert te akartál velem beszélgetni és azér mondtam hogy nem leszek! a másik pedig Ivánnak is azt mondtam hogy nem leszek, mert dolgoznom kellett, de jött egy másik srác a helyemre és így délután nem kellett dolgoznom, így hazajöttem feljöttem az eurobarcara és azért rejtettem el a
jelenlétemet hogy ha Iván jön ne szídjon le hogy itt vagyok, pedig neki azt mondtam nem leszek, mert fordítanom kellett volna! de nem tudtam előre hogydélután hazajöhetek a munkából!
5.te is azt mondtad hogy nem szereted bust egyépként ezt a netkukac.hu-ról szereztem. és ebből hogy tucc következtetni hogy én voltam?
6. azér adtad meg mert te akartad ! nem én kértelek rá! és nem tehetek róla hogy sződliget hool és Taibi elolvasta az üzeneteidet és kifigyelték mikor nem vagyok és így rám akarták keverni a gyanút!
ennyit de nem szorulok magyarázatra mert nem én voltam , semmi közöm nincs hozzá! és ha akarjátok javaslok magamnak5 nap bannt a semmiért, és iván utánanézhet hogy amikor ez történt az én ip-mről senki nem volt itt!!!!
Nem mindenki de egy páran.De most felmegyek taibi honlapjára és elbeszélek vele.Jön velem valaki?Rivaldinho írta:értem, de először azt hittétek én voltam? mindenki azt hitte?