danikaa10 írta:
Bárcsak.

Nem mintha bajom lenne Henryvel, de én sokszor kedvetlennek látom, mintha nem lenne már miért küzdenie.
Szerintem nem kedvetlen, és hajt is, de Henry nem passzol 100%-ig a Barca játékába. Érdemes megfigyelni, hogy Zlatan, bár nagyobb darab és talán egyenes sprintben valószínűleg alulmaradna Titivel szemben, de összjátékban, egyérintős passzokban teljesen egyenrangú partnere Xavinak, Messinek, Ininek... Henry-nak inkább az a stílus fekszik, amikor kiteszik üresbe, kamatoztathatja gyorsaságát, és van ideje felgyorsulni. Amit szoktunk tőle látni az max az, amikor a vonal mellett meghúzza és egy vagy két lépés előnyt szerez, hogy középre adhassa a labdát. Természetesen vannak váratlan megoldásai,(a klasszikuson lőtt első gólja-már azt hittem soha nem lövi el- igazi mestermunka) ami miatt az elithez tartozik és többé-kevésbé felvette a csapat ritmusát, megszokta a játékrendszert, de még mindig olyan érzésem van néha, mintha lassítaná a játékot. És ezt úgy mondom, hogy, amikor megtudtam a leigazolását, azt mondtam magamban: végre, miért kellett ennyit várni ezzel?!
Én mostanában azt látom, hogy nagyon akar, szerintem, ha megrúgja az első gólját ebben a szezonban, talán Ő is felenged és újra a tavalyi formáját hozza.