Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát állítsd be ugy, hogy ne autmata legyen a csere, hanem te tudd beállítani, hogy mikor és kit akarsz le/becserélni. sztem így sokkal jobb, mert nem a gép mondja meg, hogy ki jöjjön le. elvégre még emberek vagyunk és nem gépek, úgyhogy még ne akarjanak parancsolniKardi írta:Nekem is a cserével kapcsolatos dolgok nem tetszenek annyira, pl amikor valaki már fáradt akkor automatikusan lecseréli őt a gép....ez akkor szívás mikor vereségre állok a 80. percben mondjuk és lehozza nekem a gép egyszerre messit és ibrát is..na bumm
Én valahol úgy olvastam hogy benne lesz a BL csapatok között a Loki!Carles Puyol Saforcada írta:ha most a loki bl-ben van, akkor lehetséges hogy eladják magukat a peshez is?
sztem azért nem engedi, mert ez a játék még csak demo. majd ha kijön a teljes verzió, akkor már be tudod állítani. legalább is én erre gondolokBarcaádám írta:van egy kis gondom..
próbálgattam a taktikai lehetőségeket(ami rengeteg és nagyon jó)
de Ibra egyik kártyáján a tricksteren ami nagy trükköket, cseleket tesz a Ibra játékához, azt írja hogy nem lehet engedélyezne a jelenlegi beállításokkal...
próbálgattam már sok játékrendszert, de sehogy sem jó..
hogy kell előre is köszönöm!!
Options-ban lehet állitani. Alapból Regularon van, ami kb normal, vagy nemtudom.socio66 írta:Egyébként a demóban található nehézség könnyű? vagy normál?
A tapasztaltabbak gondolom simán rugdossák a gólokat.
Ha ezt úgy érted, hogy egymás mellett ültük és számítógépen játszotok, akkor: IGEN!LM10 írta:És olyat lehet a PES-el, hogy csak 1 meccsig én+egy hawerom egymás ellen játszunk?
A pes2009ben így mentek a dolgok:LM10 írta:
És a PES-ben, hogy megy az online játék? Ha én mondjuk játszok vkivel akkor vagy én csatlakozom ő rá, vagy ő énrám, mint a Fifában?
Untam már, hogy vagy 50x csak a Barcával voltam.sjd írta:Ezt kicsit veszélyes dolog az eurobarcára beírni, nem gondolod?danikaa10 írta:Épp Liverpoolal vagyok a Barca ellen
Ezt kicsit veszélyes dolog az eurobarcára beírni, nem gondolod?danikaa10 írta:Épp Liverpoolal vagyok a Barca ellen
És a PES-ben, hogy megy az online játék? Ha én mondjuk játszok vkivel akkor vagy én csatlakozom ő rá, vagy ő énrám, mint a Fifában?FCBarca88 írta:Az eddigi Pesekkel is lehetett online játszani. Eredeti játék kell hozzá, vagy párhónap türelem, mire elkészül az a progi, amivel lehet tört játékkal is online játszani.LM10 írta:A PES10-ben lehet már online játszani? Mert ha igen akkor indíthatnánk itt az eurobarcán egy PES online bajnokságot...sokkal jobb ez a játék, mint a Fifa.
A pes09el egész sokat toltam online, legends módbanÁllítólag idén jobb lesz a netes játék, kevesebb lag.
Az eddigi Pesekkel is lehetett online játszani. Eredeti játék kell hozzá, vagy párhónap türelem, mire elkészül az a progi, amivel lehet tört játékkal is online játszani.LM10 írta:A PES10-ben lehet már online játszani? Mert ha igen akkor indíthatnánk itt az eurobarcán egy PES online bajnokságot...sokkal jobb ez a játék, mint a Fifa.
Ahogy Puyol05 is írta, a DEMO-nál is van Settings... Bár nem értelek, mert én is leírtam, hogy én is azzal kezdtem, hogy beálítottam...matyi25 írta:Ja én is ezzel kezdtem volna, ha a demóban lenne ilyen... mivel nincs, majd ha kijön a full verzió ott átállítom.fcbarca0827 írta: Soha nem értettem azokat, akik azt írják, hogy az irányíás nem jó, de majd iővel megszokják...Miért nem állítod be olyanra, ami neked is jó???
Ott a settings játékon kívül... Egyből ezzel kezdtem!
![]()
Vagy másra céloznak ilyenkor irányítás alatt?(Ha igen, akkor bocs
)