Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én tavaly is nyertem meg idén is 2hétre szólótSlither írta:Használt már vki Eurorest hotel csekket? Nem rég nyertem egy 7 éjszakára szóló utalványt, aztán gondoltam érdeklődöm hogy hogyan is működik ez
Nos. Az említett személy nevét látva a forrás és a valóságtartam csöppet megkérdőjelezető. D. Robin Attila akkor került először a rendőrség látókörébe, amikor Mortimer barátunk szúrt a 21-es buszon pár éve.Perrero írta: D. Robin Attila
30Y?kabekabe írta:Nyugodjék békébenEgy újabb jó ember távozott
![]()
MÁS: Megy vki innen jövő hétvégén Magyar Narancs szülinapra(főleg a szombati 30Y), illetve Kiscsillagra szombaton a Corvin Műv. Házba?
A régivel is ezt csinálta azért szedtem le hogy hátha jó lesz de nem. Vki mást?CFirpo3 írta:Egy haveromnak is rossz. Felrakta az újat, és azóta nem tud belépni, nem tudja feltenni újra, régebbi verziót sem tud telepíteni, és nem tudja mit csináljon.Chris0527 írta:VAn még valaki akinek nem jó az msn? Már felraktam az ujjat de mindegyiknél azt írja ki hogy az átjáró nem müködik. Nem tud valaki valamit?
Egy haveromnak is rossz. Felrakta az újat, és azóta nem tud belépni, nem tudja feltenni újra, régebbi verziót sem tud telepíteni, és nem tudja mit csináljon.Chris0527 írta:VAn még valaki akinek nem jó az msn? Már felraktam az ujjat de mindegyiknél azt írja ki hogy az átjáró nem müködik. Nem tud valaki valamit?