Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki az a Pepe?jahjjj írta:Messze nincs jó formában Ibra,de így is életveszélyes mi lesz ha megtalálja magát????:)
Ismét Pepe a színen,egy arcot rendbe rakott"Ibra" valamitz tudhat ez az ember!!!
A Barca legnagyobb igazolása Pepe volt és lesz!
jahjjj, már értelek...jahjjj írta:pep guardiola alias pepe:))))))))))))))))))))
Chavi? Lehet direkt írtad így csak kicsit fura volt. (NEM kötözködés kép írtam.)jahjjj írta:Azt elfelejtettem mondani Ibra+ Eto+ Messi + iIniesta + Chavi jahjjjjjjjjjjjjj világ verő 5 ös és akkor még nem említettem a többieket:))
Kaka nyilatkozata:"Messi a világ legjobja" No comment:))))
Szeretnénk hinni mindannyian, hogy így lesz!!!!hau30 írta:Azért ott van szeren!5/5 És közel sincs attól a szinttől amit látni fogunk 2-3 hónap múlva!
Igen.Van egy kisebb sérülése. Kificamodott a bokája.bali 15 írta:Bocsi de egy ideje Infószünet volt. Tényleg lesérült? Komoly? Mert néhány hsz-ből azt csekkoltam le hogy nem.
MInimál bokaszallaghúzódás. Am. főoldalon minden kint.bali 15 írta:Bocsi de egy ideje Infószünet volt. Tényleg lesérült? Komoly? Mert néhány hsz-ből azt csekkoltam le hogy nem.
Az még van olyan közel, hogy ünneplésnek tűnhetne az a mesterhármas, de az első duplát sem bánnám, ha aznap lenne, nem vagyok telhetetlen!danikaa10 írta:Október 4-én lesz, a Barcelona - Almería találkozó.gygerike írta:Az pont szombatra esik nincs akkor meccs??:DÜnepelhetné egy mester3-sal:D
Október 4-én lesz, a Barcelona - Almería találkozó.gygerike írta:Az pont szombatra esik nincs akkor meccs??:DÜnepelhetné egy mester3-sal:D