Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Itt nem erröl van csak szó.Az a nicklopás is egymagában is bűn.De a Zsidózás az már nekem is sok.Ez legalább 1 év bann.LG írta:Hát sztem a nicklopást nagyon keményen kéne buntetni, h tobbet ne forduljon elo![]()
Nekem is!Emiatt a sz%r zsidózás miatt.Z. Iván írta:Jajjj, nem tudom...már elegem vanKitfisto írta:Rivaldinhorol tudunk valamit?![]()
Jajjj, nem tudom...már elegem vanKitfisto írta:Rivaldinhorol tudunk valamit?
Rivaldinhorol tudunk valamit?Z. Iván írta:Jajjj...nem csodálkozom, hogy nem fogtad fölKitfisto írta:Most már nem jönnek rá jelszavamra.
Azért kiváncsi vagyok még Rivaldinhora is.Szerintem nagyon nem tiszta.Taibiben meg csalodnék ezután a zsidózás után.![]()
NEm Taibi volt aki Zsidózott, hanem az, aki eddig itt volt.
Taibi csak 5 hozzászólást írt.
Jajjj...nem csodálkozom, hogy nem fogtad fölKitfisto írta:Most már nem jönnek rá jelszavamra.
Azért kiváncsi vagyok még Rivaldinhora is.Szerintem nagyon nem tiszta.Taibiben meg csalodnék ezután a zsidózás után.
Jaja, sokat nem fogok gondolkodni, azonnal kinevezemBalinho írta:Hát végül is már a helyettesed is megvan
-intelligens
-karizmatikus
-kreatív
-a becsületesség mintaszobra
Na erre reflektáltam, mert úgy érzem nem fejeztem ki magam érthetőenKitfisto írta:de mint admin ezt látnod kell ,mert én is az vagyok ,csak nem ittt
Az első oldalon v. utolsón van... Attól függ, hogy nézed a topicot...Balinho írta:A hivatkozás törölve lett, csak engem érdekelne hogy melyik oldal enged meg magának egy ilyen adminisztrátort, aki más oldalon más nevével gyalázkodik, mert azt hiszi ezzel jófej és ezzel másokat megszivathat (valaki említette a foci.hu-t ez egyébként bele is férne az elképzelésembe). Csak gondoltam hátha legalább annyi gerince van hogy privátban bevallja hol adminisztrátor ő. De igazából naiv gondolat volt hogy felfedi kilétét, csak gondoltam hátha
Hát végül is már a helyettesed is megvanZ. Iván írta:Én ugyan nemBalinho írta: nem úgy értettem hogy itt lett admin csak ő azzal mentegetőzött, hogy megértheted őt mert ő is admin csak máshol. Ezt annyira személyesen írta, hogy gondoltam esetleg ismerheted a kilétét valamelyik másik oldalról![]()
Itt is csak azért vagyok admin mert muszáj. Amúgy különösebben nem vonz a hivatásPláne ezek után
Én ugyan nemBalinho írta: nem úgy értettem hogy itt lett admin csak ő azzal mentegetőzött, hogy megértheted őt mert ő is admin csak máshol. Ezt annyira személyesen írta, hogy gondoltam esetleg ismerheted a kilétét valamelyik másik oldalról
nem úgy értettem hogy itt lett admin csak ő azzal mentegetőzött, hogy megértheted őt mert ő is admin csak máshol. Ezt annyira személyesen írta, hogy gondoltam esetleg ismerheted a kilétét valamelyik másik oldalrólZ. Iván írta:Nem lett admin. Egyszerüen csak Kitfisto nevében tudott írni.Balinho írta:De most tényleg nem derült ki hogy, hol lehet egy ilyan ember admin??? Mindenesetre gratulálni tudok neki igazán büszke lehet magára
Nem lett admin. Egyszerüen csak Kitfisto nevében tudott írni.Balinho írta:De most tényleg nem derült ki hogy, hol lehet egy ilyan ember admin??? Mindenesetre gratulálni tudok neki igazán büszke lehet magára
A végén még én is megvárom.Badi írta:lehet hogy alszom egy kicsit előtte, majd meglátom hogy bíromKitfisto írta:Te azt megvárod?Badi írta:Dehogy megyünk aludni! fél 4kor játszunk a görögök ellen![]()
lehet hogy alszom egy kicsit előtte, majd meglátom hogy bíromKitfisto írta:Te azt megvárod?Badi írta:Dehogy megyünk aludni! fél 4kor játszunk a görögök ellen![]()
nanehogy én legyek a végén a hibás....Enrique írta:Nem.Kitfisto írta:Mi volt itt ma.....régen is volt ilyen?![]()
De nem is lett vna ha te nem vagy ilyen hülye.