Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tény,h kezezés volt,és már volt sárgája, bár nem kereste a kezével a lasztit,és nem 16oson belül volt,de ettől még kezezés volt.MQuC írta: MU. Scholes kezezése. Kicsit fújnak nekik, de biztos csak én látom így. Mind1.
Tess:MQuC írta:Nemtudom mit játszott a City, a MU és a Chelsea. Igy azt sem, hoyg min buktam el a tippmixemvalaki tudna segiteni? Lusta vagyok nemzeti sportot meg ilyeneket nézni.
Yeeee ennek nagyon örülök..Perrero írta:Gera góljával vezet a Fulham a Manchester City ellen félidőben. (Liga Kupa)
Nincsenek azért olyan egetverő különbségek a Poollal szemben.De van,az nem kérdésGame90 írta:Csak a Liverpoolét találtam megmiihii írta:Akkor lenne teljes a kép,ha minden csapatra levetítve megmutatnák ezt a statit.![]()
Összességében:
Ha nem vezettek: 218 másodperc hosszabbítás (MU: 256s)
Ha vezettek : 200s hosszabbítás (MU: 187s)
Ill.
Hazai pályán:
Ha nem vezettek: 231s hosszabbítás
Ha vezettek: 212s hosszabbítás
Ezt a hosszabbításos dolgot azért ennyire nem kéne felfújni.
Liga Kupa:
Arsenal - West Brom 2-0
Liverpool is továbbjutott. Newcastle viszont kiesett.
Off: Ozsi, jó ez a videó. Már várom belőle a Rooney remixet
Nem hiszek el semmit, én csak azt mondtam, hogy az nem a fck off-os eset volt, amikor kiállította. (Miért beszélünk mindig másról???) Gergo9 rosszul tudta, meg ezek szerint te is, hogyha a "kérdéses" esetről mondtátok a fck-ozást. Semmi köze az egymásnak kettőhöz, vagyis akár lehetne is köze, ha tudnátok szájról olvasni, és elmondanátok nekem, hogy abban a "kérdéses" szitunál hol mondja legalább 1-szer, h fck?ozsimiki írta:részemről tényleg nincs,mert komolytalannak tartom,hogy elhiszed, egy kérdés miatt állította ki a bíró, de ha szereted az összeesküvés elméleteket (persze ha a M.U. van az egyik felén akkor miért ne szeretnéd) az a te dolgod. én ilyen "komolyan" állok hozzá.
Csak a Liverpoolét találtam megmiihii írta:Akkor lenne teljes a kép,ha minden csapatra levetítve megmutatnák ezt a statit.
Te is összekevered a kiállításnál történteket az 1.sárga lapossal, jól van... csak így nincs értelme erről a témáról beszélgetni.ozsimiki írta:Srácok!
ebben rengeteg ilyen kérdést tesznek fel:
http://www.youtube.com/watch?v=VGDWfSoWrGA#t=1m22s