Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
viszem, ha no paraMessiFan írta:
Vélemények?

az alap képet, bitte.MessiFan írta:Hát ez nagy szívás. De engem ez annyira nem érdekel.. Mármint hogy kirakták
Csináltam 1 Piqués avatárt:tudom hogy nem jó a minősége de nem találtam jobbat. Talán majd legközelebb.

Iniestás iszonyat jó.MessiFan írta:Nem gondoltam volna hogy ennyire jó lett. Lehet csináltam még 1 párat. Meghoztátok a kedvemIlúvatar írta:nagyon egyeditetszik az ava, de tényleg... ritka egy ilyen kép mit ez itt
![]()
![]()
Vélemények?

A baloldali Messi-s kiemelkedően jó ... a többi "csak" nagyon.MessiFan írta:
Vélemények?

Nem gondoltam volna hogy ennyire jó lett. Lehet csináltam még 1 párat. Meghoztátok a kedvemIlúvatar írta:nagyon egyeditetszik az ava, de tényleg... ritka egy ilyen kép mit ez itt

nagyon egyediMessiFan írta:Csináltam 1 Piqués avatárt:[img]http://img147.imageshack.us/img147/1355 ... b0448d.jpg tudom hogy nem jó a minősége de nem találtam jobbat. Talán majd legközelebb.

Kumma jó lett!!MessiFan írta:Hát ez nagy szívás. De engem ez annyira nem érdekel.. Mármint hogy kirakták
Csináltam 1 Piqués avatárt:tudom hogy nem jó a minősége de nem találtam jobbat. Talán majd legközelebb.

tudom hogy nem jó a minősége de nem találtam jobbat. Talán majd legközelebb.

Aham, köszi az infot ...Perrero írta: pitbull nem fog válaszolni, kirakták

Nem rossz, viszont a kép minősége nem a legjobb, plusz Messi feje kicsit fehér, de összeségébe nem rossz.Rataccess írta:Unokatestvérem barátja (az itteni nickjét nem tudom) kérésére csináltam az alábbi siget:
A kritikákat ne tartsátok magatokban!

Nekem tetszik ...Rataccess írta:Unokatestvérem barátja (az itteni nickjét nem tudom) kérésére csináltam az alábbi siget:
A kritikákat ne tartsátok magatokban!