Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy igazad van - mindenesetre nem lehetett hosszú ideig, hogy Iniesta középen voltBányász írta: Én meg láttam.
Határozottan emlékszem egy szitura amikor pl Iniesta volt középen Henry pedig a balszélen.(de tényleg) Viszont szerkesztettem az előző hszem.Nem fogok vitatkozni ez ügyben.
Te úgy láttad én meg így ez van.
Egyébként nem kritizáltam a teljesítményét remélem nem az jött le.(de csak azért nem mert nem láttam az első félidőt.)
ideje lenne h betaláljon, jót tenne az önbizalmának....chi omega írta:titi nagyon rossz volt
reméljük nem arról van szó, hogy már nem tudja motiválni magát egy ilyen meccsre. mert akkor tényleg kéne a balszélre valaki más..
szerintem is, robinho ha elejétől fogva normális csapatba kerül, és nem hagyják elkajlodni, meg hogy ilyen balhés élete legyen, talán most a világ egyik legjobbja lenne... remélem télen jön barcába...guardiola megneveli...henryt meg nem kell fikázni, ő már bizonyított középcsatárként is...más kérdés már nem fiatal meg nem kapta el még a fonalatZsolti írta:és mé' nem? mert saját nevelés?gekkodan írta:Attól még, hogy Buszkeccről is sokan gondolják ezt, a két srác ma nem említhető egy lapon. Henry olyan gyenge volt ma, hogy az feltűnő volt és kiváltképp akkor lett borzalmas, amikor bement centernek (sokan mondják, hogy az az igazi posztja, hát most megmutatta, hogy mennyire érzi a centert).
Aggasztó, hogy 2 éve spórolunk a balszélsőn minden áldott nyáron, hozunk egy védőt 25 milkáért, de sem Silva, sem Mata nem ér meg nekünk ennyit. Jövő nyáron egyszerűen nem lehet megúszni ezt a vásárt. Mondom ezt annak tükrében, hogy Titi tavaly elkapott egy jó bő félévet.![]()
ettől függetlenül én is azt gondolom,hogy télen,de legkésőbb nyáron el kell hozni valakit,de az a valaki inkább robinho legyen..
Én meg láttam.Mikaos írta:Szerintem csak középcsatárt játszott már miután beálltak. Azért nem hiszem, hogy szélső lett volna ekkor, mert Pedrot és Iniestát sosem láttam középen.Bányász írta:Én úgy láttam ma is igen sokszor megfordult a szélen amikor az említett két úriember is a pályán volt.
és mé' nem? mert saját nevelés?gekkodan írta:Attól még, hogy Buszkeccről is sokan gondolják ezt, a két srác ma nem említhető egy lapon. Henry olyan gyenge volt ma, hogy az feltűnő volt és kiváltképp akkor lett borzalmas, amikor bement centernek (sokan mondják, hogy az az igazi posztja, hát most megmutatta, hogy mennyire érzi a centert).
Aggasztó, hogy 2 éve spórolunk a balszélsőn minden áldott nyáron, hozunk egy védőt 25 milkáért, de sem Silva, sem Mata nem ér meg nekünk ennyit. Jövő nyáron egyszerűen nem lehet megúszni ezt a vásárt. Mondom ezt annak tükrében, hogy Titi tavaly elkapott egy jó bő félévet.
Szerintem csak középcsatárt játszott már miután beálltak. Azért nem hiszem, hogy szélső lett volna ekkor, mert Pedrot és Iniestát sosem láttam középen.Bányász írta:Én úgy láttam ma is igen sokszor megfordult a szélen amikor az említett két úriember is a pályán volt.
Én úgy láttam ma is igen sokszor megfordult a szélen amikor az említett két úriember is a pályán volt.Mikaos írta:Szerinted mikor volt szélső Pedro és Iniesta mellett???Bányász írta:Henry nem szélső?Csak mert elég gyakran szokott a szélen játszani.Ezáltal rengetegszer kellene labdába érnie neki is...
Szerinted mikor volt szélső Pedro és Iniesta mellett???Bányász írta:Henry nem szélső?Csak mert elég gyakran szokott a szélen játszani.Ezáltal rengetegszer kellene labdába érnie neki is...
Henry nem szélső?Csak mert elég gyakran szokott a szélen játszani.Ezáltal rengetegszer kellene labdába érnie neki is...Mikaos írta:.
Pedro vagy Iniesta többet csináltak elől? Lehet, mivel szélsők, és ezáltal többször érnek labdába...na, de egyáltalán nem voltak jók.
Az elmúlt 20-25 percben hányszor keresték a labdával? Hány olyand indítást kapott amiből lehetett volna valami? Am meg az összjátékokban benne volt sok pontos jó passza volt és ennyi. Sztem pl Sergio sokkal rosszabb volt nála.haze71 írta:Három perce gondolkodom valami emlékezetesre tőle. Erdménytelenül...
Magához képest az, nyilván nem az NB2-es focistákhoz viszonyítva.PITBULL írta:
Pedig az?ezt elmagyaráznád???mert szerintem sem játszik rosszul Titi..végülis te biztos jobban tudsz mindent mint Pep:lol: ...ha katasztrofálisan játszana vszinü nem kezdenesőt lehet nem is játszana...
Pedig az?ezt elmagyaráznád???mert szerintem sem játszik rosszul Titi..végülis te biztos jobban tudsz mindent mint Pep:lol: ...ha katasztrofálisan játszana vszinü nem kezdenehaze71 írta:Pedig az!Rivaldo11 írta:Egy gól átlendítheti a holtponton. Egyáltalán nem látom katasztrófálisnak a teljesítményét, de ha betalálna, nyílván picit felszabadulna.
Pedig az!Rivaldo11 írta:Egy gól átlendítheti a holtponton. Egyáltalán nem látom katasztrófálisnak a teljesítményét, de ha betalálna, nyílván picit felszabadulna.
A szezon előtt megfogalmaztam hasonlót hogy Titi megnyert mindent amit lehetett , vége felé van a pályafutásának szval motivációval gondok lehetnek.gekkodan írta:Komoly aggályaim vannak a mai meccsen is, idén még nem láttam nagyon értékelhetőt tőle. Aggódom, hogy kiégett a srác, de remélem ez csak ilyen felületes parám.