Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Annyival elcsúsztam a dolgaimmal, hogy még tán azt is megnézemBadi írta:Dehogy megyünk aludni! fél 4kor játszunk a görögök ellen![]()
Te azt megvárod?Badi írta:Dehogy megyünk aludni! fél 4kor játszunk a görögök ellen![]()
Pontosan ilyenkor szoktak visszavonulni az adminok, de nem te, hanem az a magát adminnak valló álkitfisto vonulhatna kolostorba inkább, tényleg azt nem mondta meg hogy hol oszthatja az észt őadminsága?Z. Iván írta:Ilyenkor szoktak visszavonulni az adminok![]()
![]()
Ülök itt, és teljesen szétestem a sok hülyeségtöl.![]()
![]()
![]()
Ez valami rémes volt, elegem van a fórumból, most egy hétig ne is keressetek, mert elmentem szanatóriumba.
Swineherd írta:Semmi gondbalboa7 írta:...én kérek elnézést, ha úgy jött le, hogy megvádoltam! Egy reálos nektek azért mindíg gyanús nem
Én nem vádaskodtam! Csak közöltem érthetően, hogy nincs közöm hozzá! Ennyi...balboa7 írta:...jól van, én nem azér írtam be hogy közöd van hozzá...vágod?..ha itt lettél volna az avataros ügy óta akkor tudnád mire értettem...az eredeti Kitfisto kérdezte, hogy te is benne vagy e?...kössz, hogy mindjárt vádaskodsz...
...én kérek elnézést, ha úgy jött le, hogy megvádoltamEnrique írta:Nincs köze hozzá. Gondolom majd ő is fogja mondani.balboa7 írta:![]()
...na azokat a hozzászólásokat láttam!...az eredeti Kitfisto, megkértezte hogy ki mondja el, hogy kell, vagy csinálja meg az avatarját?!...a reálos srác, Swinherd asszem, ő is mondta hogy megteszi, és ő is bele keveredett a történetbe!
Kitalálta kitfisto beszólása alapján ("nem nehéz kitalálni a jelszamat") hogy Barca a jelszó.balboa7 írta:...én azt nem vágom, hogy Taibi mit csinált![]()
Ez lehetséges...HAnonymus írta:Hát ő állítólag (bár Kitfisto szerint, ő nem tudom mennyire pártatlan) szivatta Kitfistot, meg tegnap neki adta meg a jelszavát... Nem hiszem hogy Taibi csak úgy magától kezdett el találgatni. Meg az is gyanús hogy tegnap Rivi jó előre bejelentette hogy ma nem lex...
Szerintünk nemHAnonymus írta:Rivaldinhonak tényleg semmi köze nem volt hozzá?
nem messze amit mondtál onnan 15 km en belülZ. Iván írta:Milyen településröl írsz most?Kitfisto írta:nem taibitől kaptam meg......................és nem szodliget hulla vagyok