Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2009.09.22. 22:04:48

Mikaos írta:Legemlékezetesebb eset, amikor volt a MU-Liverpool, és a meccs előtt Sir Alex nyíltan kritizálta a bírót (Webb), hogy múltkor hibákat követett el - nos, ezzel azt sikerült elérnie, hogy Webb kiállítsa Mascherano-t, amiért az egy kérdést tett fel neki...
Azért egy kérdésnél több látszik a videón.Igazából azt hallgatnám meg,amit messzebbről kiabált oda a bírónak.Mert a csapattárs egyből próbálta visszafogni,és erre a spori is megállt és visszafordult.Utána meg kényszeredett vigyorral magyaráz neki valamit.
Magát a meccset nem láttam,de ez alapján akármit is mondhatott ebben az "egy kérdésben" :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.22. 21:45:00

Kedves gergo9!
Ez a klipp össze van vágva :) A két sárgalapos eset összevágása - a probléma az, hogy ezen a videón nem látszik a második sárgalap előtti esemény.

Íme az igazi videó:
http://www.youtube.com/watch?v=WST05PQ7 ... re=related
Nem tudom, mit mondott a 2.sárgalap előtt, de már előtte a Torres-sárgánál is látszott, hogy a bírónak sárgalap-osztogató kedve van. Azt hiszem Mascherano után még Babelnek is adott egy sárgát...
gergo9
Director del Fútbol

2009.09.22. 21:15:31

Mikaos írta:A MU-klán nyilván nem ért velem egyet :)

gergo9: visszanéztem direkt a videót, és sehol nem látok ilyet, h Fck off, lehet, hogy mást videót nézünk? :roll:
A bírónál reklamált Torres, majd miután már elindult onnan, utána a bíró kitalálta, hogy ad egy sárgát. Majd Masche odarohant, és kérdőre vonta a bírót (egyáltalán nem durva módon), majd a bíró erre is adott egy sárgát...hol volt a fck off? -de tényleg kérdem.
http://www.youtube.com/watch?v=7QTVbMzz ... re=related
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.22. 20:50:30

A MU-klán nyilván nem ért velem egyet :)

Én csak annyit mondok, hogy amik a stat-ban szerepelnek, és a Sir Alex felé irányuló kritikák (mármint, ami a bírókra vonatkozik) magukért beszélnek. Ez most épp aktuális volt a ManCity ellen a már-már pofátlan 7 perc plusz miatt, nem véletlenül számolgatták ezt ki.

Azon meg felesleges vitatkozni, hogy ki milyen beállítottságú, meg ki mit nem szeret, itt próbáljon meg mindenki felülemelkedni ezen, mert lényegtelen, hogy én miért linkeltem ezt be.

Természetesen, amit az újságírók összekapartak: nem lehet bizonyíték. És ez nem is egy per, vagy mi. Hanem ennek figyelemfelhívó jellege van, amiből jó is sülhet ki a semleges nézők szempontjából (pl. ne legyen indokolatlanul 7 perc plusz akkor, ha a MU nem áll nyerésre).
Értsétek meg, hogy tökmindegy ki ez a csapat - lehetne a Watford is.

(Személyes oka: persze engem a MU esete jobban zavar, mint mondjuk zavarna egy kedvenc csapatomnál, ezért linkeltem be én ezt, és nem egy MU-drukker :D, szóval ez ne legyen vita-alap)

gergo9: visszanéztem direkt a videót, és sehol nem látok ilyet, h Fck off, lehet, hogy mást videót nézünk? :roll:
A bírónál reklamált Torres, majd miután már elindult onnan, utána a bíró kitalálta, hogy ad egy sárgát. Majd Masche odarohant, és kérdőre vonta a bírót (egyáltalán nem durva módon), majd a bíró erre is adott egy sárgát...hol volt a fck off? -de tényleg kérdem.
gergo9
Director del Fútbol

2009.09.22. 20:39:43

Mikaos írta: Legemlékezetesebb eset, amikor volt a MU-Liverpool, és a meccs előtt Sir Alex nyíltan kritizálta a bírót (Webb), hogy múltkor hibákat követett el - nos, ezzel azt sikerült elérnie, hogy Webb kiállítsa Mascherano-t, amiért az egy kérdést tett fel neki...

Mindkettőtöknek :D
Nem szeretem a piszkos játszmákat, dőljön el a meccsen: ki a legjobb, és ne a bíró segítségével. És ezen felül jöhet csak szóba, hogy én most szeretem-e azt a stílust, amit a MU játszik, vagy nem.
Csak ezzel kapcsolatban van megjegyezni valóm, a City-vel kapcsolatban egyetértek az előttem szólóval.
A legemlékezetesebb eset sem ragadt meg jól az emlékezetedben "F*ck off" sztem nem kérdés, amikor megkapta a pirosat akkor mondta hogy "What happened?".
Alonso biztos azért fogta le mert kérdezgetni akart menni hagyjuk már arról nem is beszélve hogy Torres-t is bőven ki lehetett volna szórni azon a meccsen szval összeségében a Pool sztem nem szólhat egy szót sem azért a meccsért.
miihii
KHAL

2009.09.22. 20:25:00

Mikaos írta:
ozsimiki írta: téged tényleg nem tudlak már komolyan venni (aki a cikket írta, ő is hasonló figura lehet, azt is le kellett volna írnia,h ez gólokban hol mutatkozik meg? mert az esetek többségében sehol sem, miért nem írt mást, csak másodperceket? mert mást nem tudott)
, egyszer azzal jössz,h az a bajod,h nem látod a játékban,h megérdemelnék. Most teljesen azt láthattad a 2.félidőben,akkor jön az,h de csak a legvégén nyerték meg. Magadnak mondasz ellent, mivel a múltkor is bőven megérdemelték a mutatott játék alapján.
Én mindent leírtam sztem világosan, hogy mi a problémám, nem értem, miért találsz ki olyanokat, amiket nem mondtam :?
Örültem volna inkább, ha marad 3-2, mint hogy így nyerjenek, mert -mint írtam- végre bajnokcsapathoz méltóan játszottak hazai pályán. De mivel ÍGY nyertek, ezt azért nehezebb lenyelni. Semmi szükség nem volt a majdnem 7 perc hosszabbításra - a 4 önmagában is kissé soknak tűnt nekem, de mindegy. (Ha jól emlékszem, a 95.percnél pontban volt egy felívelés a MU részéről - itt le kellett volna fújni, ahogy szokás azt normál esetekben).

Még egyszer mondom: nem az a baj, hogy a legvégén nyerték meg, hanem a milyensége ennek a győzelemnek. A legvége az lett volna, ha a 94.perc végéhez közeledve megnyerik, de ez már a 96.-ban volt.

Amúgy meg: hadd kívánjam már, hogy rendes és ne részrehajló bíráskodás legyen a világ legerősebb bajnokságában... szerintem ez mindenkinek az érdeke.

Mihi-nek:
Tudom, mindenből lehet statisztikákat csinálni, és csinálnak is. Nem azt mondtam, hogy ezt most innentől a szentírás, csak azt remélem, hogy innentől kezdve nem lesznek ilyenek.
És egyébként nem ez az első eset, amikor egyértelmű hatása volt a MU-nak egy bíróra. Gyakorlatilag Sir Alex-szel szemben ez állandóan megfogalmazott kritika, akár Wenger, akár Benitez, akár Mourinho mondta: mind ezt mondta.
Legemlékezetesebb eset, amikor volt a MU-Liverpool, és a meccs előtt Sir Alex nyíltan kritizálta a bírót (Webb), hogy múltkor hibákat követett el - nos, ezzel azt sikerült elérnie, hogy Webb kiállítsa Mascherano-t, amiért az egy kérdést tett fel neki...

Nem szeretem a piszkos játszmákat, dőljön el a meccsen: ki a legjobb, és ne a bíró segítségével. És ezen felül jöhet csak szóba, hogy én most szeretem-e azt a stílust, amit a MU játszik, vagy nem.
Angliában amúgy nem ritka jelenség a viszonylag sok hosszabbítás.Legalábbis emlékeim szerint elég sok meccsen van ott IS 3-4-5 perc ráadás.Puhl bácsi mondta még talán anno,h egy csere fél perc hosszabbítás.Ebből volt 4,tehát elvileg a fele meg is van a ráadásnak.A másik fele meg összejön a gólörömök és egyéb "járulékos" holtidő.A ráadásban még voltak gólok,örömködések,így akár ezzel is magyarázható a plusz hosszabbítás.
Azt azért hozzáteszem,h én is már azt hittem,h a szabadrúgás utáni kifejelt lasztinál lefújja,de nem.
Általában a szoros meccseken szokták betartani a ráadásokat,főleg a rangadókon.Ha mondjuk 5:0 egy meccs,akkor persze nem büntetik még ezzel is a szenvedő félt.

Arra azért kíváncsi lennék,h ha neadjisten a City lő győztes gólt ugyanabban a pillanatban,akkor is bökné e a szemed... :wink:

Az egyértelmű hatásokról pedig írj egy tanulmányt a bizonyítékokkal,hangfelvételekkel (h mit is mondott Mache szó szerint) és juttasd el az UEFA-hoz.Persze ne hagyd ki belőle ezt a kétségtelenül hiteles és minden titokra fényt derítő hosszabbítás másodperces tanulmányt :P
Az említett úriemberek közül mondj egyet,h melyik nem szólt még be nyilvánosan a sporikra.Talán murinnyó? :twisted: Akkor nekik miért nem segítenek?Félnek Sir Alextől v mi?
A Wenger-SAF kontakt messzi földről híres,és nem csak a bírói ráhatással kapcsolatban,hanem elég sok fronton összerúgták már a port.Szal nem hinném,h döntően mérvadó,h mit mond.Nem szeretik egymást és ennek hangot is adnak,amint csak lehet.
Murinnyo meg sztem ráhatásban,szövegelésben,bírókkal való "kapcsolatépítésben" inkább ne szólaljon meg.

Nah,mindegy.Inkább hagyjuk,mert veszekedni nem akarok,egyet meg nem fogunk érteni sztem :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.22. 19:53:16

ozsimiki írta: téged tényleg nem tudlak már komolyan venni (aki a cikket írta, ő is hasonló figura lehet, azt is le kellett volna írnia,h ez gólokban hol mutatkozik meg? mert az esetek többségében sehol sem, miért nem írt mást, csak másodperceket? mert mást nem tudott)
, egyszer azzal jössz,h az a bajod,h nem látod a játékban,h megérdemelnék. Most teljesen azt láthattad a 2.félidőben,akkor jön az,h de csak a legvégén nyerték meg. Magadnak mondasz ellent, mivel a múltkor is bőven megérdemelték a mutatott játék alapján.
Én mindent leírtam sztem világosan, hogy mi a problémám, nem értem, miért találsz ki olyanokat, amiket nem mondtam :?
Örültem volna inkább, ha marad 3-2, mint hogy így nyerjenek, mert -mint írtam- végre bajnokcsapathoz méltóan játszottak hazai pályán. De mivel ÍGY nyertek, ezt azért nehezebb lenyelni. Semmi szükség nem volt a majdnem 7 perc hosszabbításra - a 4 önmagában is kissé soknak tűnt nekem, de mindegy. (Ha jól emlékszem, a 95.percnél pontban volt egy felívelés a MU részéről - itt le kellett volna fújni, ahogy szokás azt normál esetekben).

Még egyszer mondom: nem az a baj, hogy a legvégén nyerték meg, hanem a milyensége ennek a győzelemnek. A legvége az lett volna, ha a 94.perc végéhez közeledve megnyerik, de ez már a 96.-ban volt.

Amúgy meg: hadd kívánjam már, hogy rendes és ne részrehajló bíráskodás legyen a világ legerősebb bajnokságában... szerintem ez mindenkinek az érdeke.

Mihi-nek:
Tudom, mindenből lehet statisztikákat csinálni, és csinálnak is. Nem azt mondtam, hogy ezt most innentől a szentírás, csak azt remélem, hogy innentől kezdve nem lesznek ilyenek.
És egyébként nem ez az első eset, amikor egyértelmű hatása volt a MU-nak egy bíróra. Gyakorlatilag Sir Alex-szel szemben ez állandóan megfogalmazott kritika, akár Wenger, akár Benitez, akár Mourinho mondta: mind ezt mondta.
Legemlékezetesebb eset, amikor volt a MU-Liverpool, és a meccs előtt Sir Alex nyíltan kritizálta a bírót (Webb), hogy múltkor hibákat követett el - nos, ezzel azt sikerült elérnie, hogy Webb kiállítsa Mascherano-t, amiért az egy kérdést tett fel neki...

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.22. 19:20:50

Mikaos írta:....
téged tényleg nem tudlak már komolyan venni (aki a cikket írta, ő is hasonló figura lehet, azt is le kellett volna írnia,h ez gólokban hol mutatkozik meg? mert az esetek többségében sehol sem, miért nem írt mást, csak másodperceket? mert mást nem tudott)

Amúgy meg MÉG A POOL 3. gólja előtt jelezte a bíró a 4perces hosszabbítást, utána örültek,meg állt a játék kicsivel több mint 1percet, rátett még 2őt. (szal max 1percet lehet számon kérni rajta)

a M.U. a 96.ban szerezte a gólt, Giggs lasztija pontosan 95.perc és kb 25másodpercnél ment Owenhez.

4+2?

jah és szerinted ha abból nem lesz gól,akkor megy még 5percig? néhányan már nem tudtok kitalálni semmit sem,ha épp teljesen megérdemelné a M.U. győzelmet,de csak ilyen későn sikerül, akkor ez a baj. ha a 70.ig elhúz 3-0ra és utána le se tolja a meccset már,akkor azért nem érdemelte volna meg,mert miaz,h nem hajt végig. stb,stb,stb.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.09.22. 18:49:47

Akkor lenne teljes a kép,ha minden csapatra levetítve megmutatnák ezt a statit.
Mivel a statisztika olyan dolog,amit lehet variálni,így meg úgy megközelíteni.Erre remek példa az amcsi szisztéma.Az ég világon mindent jegyeznek és olyan lehetetlen statikat szúrnak be a meccsekről,csapatokról,játékosokról,h vmiért érdekes legyen a semmi is.

Ezzel nem kidumálni akarom a MU "elleni" adatokat,csak ez önmagában egy dolog.
Ha mondjuk kiadnak egy olyat,h a cselszkij azokon a meccseken több tizit kap -,vagy prózaibb:több lest engednek el nekik- ,ha hátrányban vannak,akkor ők is bundáznak?

Nemrégiben a Juvéról is kihoztak egy olyan éves statit,h ellenük követték el a legtöbb bírói hibát és ha ezek nincsenek,akkor ők a bajnokok szerintük.Megadjuk nekik? :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.22. 17:35:45

kanty írta:
Mikaos írta:Érdekes cikk, úgy értem: statisztika.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... nited.html
Ezek azok a statisztikák amelyekre senki sem fog emlékezni.
5-10 év múlva már mindekinek csak az marad meg, h a ManU 3 bajnokságot nyert zsinórban.
Persze, nem is ez a lényeg, csak mivel friss a dolog, és úgy látszik, mások utána is néztek, ezért mindenképpen jól jöhet ez a statisztika, hogy a későbbiekben ne történjenek ilyen dolgok, hogy a másnapi újságok ne legyenek hangosak az ilyen botrányoktól. Gondolom a bírói testületnél is vigyázni fognak, és nem kell addig játszani egy meccset, amíg nem nyer a MU :)

(És itt most lényegtelen a mutatott játék, ha egy csapat végül csak bírói segítséggel tud nyerni, mert még örültem is, hogy végre látom a MU-t tisztességesen focizni hazai pályán...)
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.22. 17:30:40

Mikaos írta:Érdekes cikk, úgy értem: statisztika.
Ezek azok a statisztikák amelyekre senki sem fog emlékezni.
5-10 év múlva már mindekinek csak az marad meg, h a ManU 3 bajnokságot nyert zsinórban.

Amúgy a City elleni 7 perc nekem is soknak tűnt, de ilyen az élet ilyen a sport.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.22. 17:11:54

Érdekes cikk, úgy értem: statisztika.
miihii
KHAL

2009.09.21. 21:23:26

Rivaldo11 írta:Sajnálom, hogy ez a Bellamy ügy árnyékot vet a nagyszerű derbire. Egyébként ez angol specuialitás, a premiersip' termeli a P*rasztokat. Barton, Bellamy, Vinnie Jones, Cantona... Persze máshol is akadnak favágók ( Materazzi, Javi Navarro), de kétségtelenül angliában koncentrálódnak leginkább a suttyók.
Ott ez a menő, hozzátartozik a dolgokhoz.
Ez így van.A játék harcos,küzdős jellegéből,az angol foci mentalitásából következik,h nagyobb arányban termelődnek ki az ilyen baltaarcú srácok.Küzdesz v bedarálnak.Van,akinek meg kicsit jobban sikerül időnként belelelkesednie a bugiba :P
PITBULL írta: Csak gratulálni tudok!!!igy tovább barátom!!jo ember vagy meglásd sokra viszed az életben! :!:
Jézusom :shock:

Ööö,kösz :twisted:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.21. 21:17:15

Sajnálom, hogy ez a Bellamy ügy árnyékot vet a nagyszerű derbire. Egyébként ez angol specuialitás, a premiersip' termeli a P*rasztokat. Barton, Bellamy, Vinnie Jones, Cantona... Persze máshol is akadnak favágók ( Materazzi, Javi Navarro), de kétségtelenül angliában koncentrálódnak leginkább a suttyók.
Ott ez a menő, hozzátartozik a dolgokhoz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
miihii
KHAL

2009.09.21. 21:04:27

PITBULL írta:
szval nem kell egyből neked egy ien eset után a "vágóhídra" küldeni Bellamyt oké nem helyes amit tett de Cantona se jobb nála ezt akartam ezzel mondani!!!(a nem jobb nála azt a viselkedésére értem és nem a játékára)
köszönöm hogy hozzászolhattam!!
:lol:
Szvsz kicsit drámaira vetted a dolgot :roll:
Vágóhídra? :shock: Azért,mert azt írtam Bellamyra,h egy ... :?: Nem egy egyszerű,higgadt,zűrmentes csávó,erre volt már több példa az évek során.
És sztem semmi rosszat nem írtam rá,és nem is túloztam.
Cantonára meg azért kérdeztem rá,mert nem is értem h jött ő ide? :shock:
Vannak brahis gyerekek ebben a sportágban,ez tiszta sor.Ericnek is megvoltak a maga ügyei,de sztem semmi köze a kettőnek...
Köszönöd,h hozzászólhattál? :shock: :arrow: :lol:
Mintha leugattalak volna :roll:
PITBULL
Barça B
Kapcsolat:

2009.09.21. 21:04:13

ozsimiki írta:
PITBULL írta:
szval nem kell egyből neked egy ien eset után a "vágóhídra" küldeni Bellamyt oké nem helyes amit tett de Cantona se jobb nála ezt akartam ezzel mondani!!!(a nem jobb nála azt a viselkedésére értem és nem a játékára)
ÉS?

attól,h a MUban is fociztak bárány lelkű emberkék,még nem lehet véleményezni, ha épp más klub focistája gyökér?

a világon nagyon kevés klubban nem volt még pár olyan playa,akinek elgurult párszor a gyógyszer, ennyi erővel senkinek se lehetne ezekről véleménye.
én kérek elnézést hogy lemertem irni a véleményemet nagyon sajnálom többet nem fordul elő!!!...cöh
Kép
Zlatan: Amb l'ajuda dels companys així, el tipus Messi, Xavi i Iniesta, no vaig a tenir una cosa tan pesada!
Háborúk voltak,és lesznek, de a katonáim halhatatlanok"
Hattrick:Kerkateskánd:P
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.21. 21:02:22

PITBULL írta:
ÉS?

attól,h a MUban is fociztak bárány lelkű emberkék,még nem lehet véleményezni, ha épp más klub focistája gyökér?

a világon nagyon kevés klubban nem volt még pár olyan playa,akinek elgurult párszor a gyógyszer, ennyi erővel senkinek se lehetne ezekről véleménye.
Kép
PITBULL
Barça B
Kapcsolat:

2009.09.21. 20:57:04

miihii írta:
PITBULL írta: Hát ha azt nézzük akkor a MU-ban Cantona sem volt egy angyal szval....de persze megérdemli Bellamy az eltiltást legalább annyira mint Pepe amit a Getafe ellen müvelt.... :twisted:

Szóval mi :?:
Kalap1988 írta:"]
Azzal, hogy a Mu folyton védekezik és 1-0-ra játszik nem értek egyet,de azzal igen, hogy Park akkor kezdő ( kivéve, ha pihentetni kell) mikor fontos a védekezés, valakit meg kell fogni az ő szélén.
Ez még önmagában rendben is van,csak mivel egy füst alatt bele lett szőve ez az 1:0-ázás,ezért is írtam úgy,ahogy :wink:
Kép
Zlatan: Amb l'ajuda dels companys així, el tipus Messi, Xavi i Iniesta, no vaig a tenir una cosa tan pesada!
miihii
KHAL

2009.09.21. 20:54:07

PITBULL írta: Hát ha azt nézzük akkor a MU-ban Cantona sem volt egy angyal szval....de persze megérdemli Bellamy az eltiltást legalább annyira mint Pepe amit a Getafe ellen müvelt.... :twisted:

Szóval mi :?:
Kalap1988 írta:"]
Azzal, hogy a Mu folyton védekezik és 1-0-ra játszik nem értek egyet,de azzal igen, hogy Park akkor kezdő ( kivéve, ha pihentetni kell) mikor fontos a védekezés, valakit meg kell fogni az ő szélén.
Ez még önmagában rendben is van,csak mivel egy füst alatt bele lett szőve ez az 1:0-ázás,ezért is írtam úgy,ahogy :wink:
PITBULL
Barça B
Kapcsolat:

2009.09.21. 20:51:17

miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... n-2000712/

Volt némi utóélete a Manchester-i derbinek.
Bellamy ismét bizonyította,h mekkora ... 15 méterre tőle csípték le a csávót,de neki oda kellett menni csinálni a fesztivált [-(
Hát ha azt nézzük akkor a MU-ban Cantona sem volt egy angyal szval....de persze megérdemli Bellamy az eltiltást legalább annyira mint Pepe amit a Getafe ellen müvelt.... :twisted:
Kép
miihii
KHAL

2009.09.21. 20:47:30

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... n-2000712/

Volt némi utóélete a Manchester-i derbinek.
Bellamy ismét bizonyította,h mekkora ... 15 méterre tőle csípték le a csávót,de neki oda kellett menni csinálni a fesztivált [-(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.09.21. 20:54:41-kor.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.09.21. 20:45:27

miihii írta:
sjd írta:
Úgy tudom, SAF azért szokta inkább Parkot játszatni, mert jobban védekezik, mint a másik 2, és hát a Manchesternek a stabil védekezés fontosabb, mint a fantáziadús játék (pl. a tavalyi 1-0ák száma, 16 vagy 17 volt asszem)
Igen,tuti igazad van.
Azért játszatta inkább Parkot,mert ma is szétvédekeztük magunkat és beálltunk,h meglegyen az 1:0 idén is,mert tavaly sok volt. :roll:

Le kéne már akadni erről a bunkerfocis MU szókapcsolatról,mert maga az 1:0-ás végeredmények száma nem feltétlenül jelzi,h csak a védekezésre koncentrált a MAN. UTD.
Persze,h volt,amikor már az eredmény tartására törekedtek,de ha jól vágom,tegnap pölö a Pool is már cs tartani akarta a 3:2-t a végén.Cél szentesíti...
És azért írjátok be a fejetekbe az ilyen meccseket is,mert sok olyan van,ahol igenis a támadójátékot nyomatja a csapat.Csak ezeket esetleg nem nézitek,v gyorsan elfelejtitek.Esetleg csak azt látjátok,h 1:0 és jön a sablon:áhh,má' megin' az antifoci.
Tegyük fel,h nem 2:2-re,hanem 0:0ra állt a meccs az 50. percben.Egykapuzott a hazai csapat utána és lőhettek volna vagy 5 gólt a Citynek,de mégis csak az utolsó utáni pillanatban találtak be.Ha 0:0 lett volna,akkor ez is csak egy 1:0-ás siker lehetett volna,és akkor is sztereotípia alapján ítélnétek látatlanban.
Szal egyértelműen előfordult,h nem úgy ment a játék a csapatnak,ahogy illene -mint most is pölö az első félidőben- ,de azért ne a sok egyforma végeredmény alapján skatulyázzuk már be őket.Sztem :wink:
Aztán,ha jól esik,akkor mondjátok csak,de ilyen meccsek után megmosolyogtató.
PITBULL
Barça B
Kapcsolat:

2009.09.21. 20:35:04

Egyik haverom ma benyögi nekem ezt:: Nincsen húsvét nincsen nyúl Chelsea-Tottenham 3-0...szakadtam :lol: :lol: :lol:
Kép
miihii
KHAL

2009.09.20. 22:15:33

sjd írta:
Úgy tudom, SAF azért szokta inkább Parkot játszatni, mert jobban védekezik, mint a másik 2, és hát a Manchesternek a stabil védekezés fontosabb, mint a fantáziadús játék (pl. a tavalyi 1-0ák száma, 16 vagy 17 volt asszem)
Igen,tuti igazad van.
Azért játszatta inkább Parkot,mert ma is szétvédekeztük magunkat és beálltunk,h meglegyen az 1:0 idén is,mert tavaly sok volt. :roll:

Le kéne már akadni erről a bunkerfocis MU szókapcsolatról,mert maga az 1:0-ás végeredmények száma nem feltétlenül jelzi,h csak a védekezésre koncentrált a MAN. UTD.
Persze,h volt,amikor már az eredmény tartására törekedtek,de ha jól vágom,tegnap pölö a Pool is már cs tartani akarta a 3:2-t a végén.Cél szentesíti...
És azért írjátok be a fejetekbe az ilyen meccseket is,mert sok olyan van,ahol igenis a támadójátékot nyomatja a csapat.Csak ezeket esetleg nem nézitek,v gyorsan elfelejtitek.Esetleg csak azt látjátok,h 1:0 és jön a sablon:áhh,má' megin' az antifoci.
Tegyük fel,h nem 2:2-re,hanem 0:0ra állt a meccs az 50. percben.Egykapuzott a hazai csapat utána és lőhettek volna vagy 5 gólt a Citynek,de mégis csak az utolsó utáni pillanatban találtak be.Ha 0:0 lett volna,akkor ez is csak egy 1:0-ás siker lehetett volna,és akkor is sztereotípia alapján ítélnétek látatlanban.
Szal egyértelműen előfordult,h nem úgy ment a játék a csapatnak,ahogy illene -mint most is pölö az első félidőben- ,de azért ne a sok egyforma végeredmény alapján skatulyázzuk már be őket.Sztem :wink:
Aztán,ha jól esik,akkor mondjátok csak,de ilyen meccsek után megmosolyogtató.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.20. 17:54:13

gekkodan írta:Na Miki most nincs igazad, Given a PL egyik legjobb kapusa, annyi köze van a "potyakapus" jelzőhöz, mint neked a Realhoz kb :lol:
már láttam potyázni ,és hogy rajta ment el a meccs, ez megmaradt bennem,ezért írtam amit. nem a rossz kapusok közé tartozik,ezt ma is bizonyította, ettől függetlenül emlékszem pár "érdekes" megmozdulására a klubjaiban amelyek megragadtak.

nem kell nagy feneket keríteni ennek, főleg,h nem is a mai teljesítményét vontam kétségbe.
Kép
Lezárt