Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy tudom, SAF azért szokta inkább Parkot játszatni, mert jobban védekezik, mint a másik 2, és hát a Manchesternek a stabil védekezés fontosabb, mint a fantáziadús játék (pl. a tavalyi 1-0ák száma, 16 vagy 17 volt asszem)ozsimiki írta:Park egy melós, ilyen tekintetben nem lehet rá panasz,de a helyzeteit borzasztó rossz %al használja ki,és a fantázia is hiányzik belőle,úgy ahogy írtad, szóval Nanit preferálnám,és Valencia is egy kis szint vitt bele most is, Park javára csak a munkabírása írható.
Az nagyon meglepett belőtte és egy kis mosoly se volt az arcán, olyan komoran nézett mintha nem adták volna meg a gólját.Game90 írta: Fabregas a gólja után meg nem is örült![]()
2.sokszorGame90 írta: 2. Given mikor volt potyakapus?
Citeh a 2. félidőben bűnrossz volt, Adebayor és Robinho nagyon hiányzott tőlük. Tévez kapufája bemehetett volna, megnéztem volna úgy a 2. félidőt, hogy a Citeh vezet 2-1-re.
ManUnited szurkolóktól kérdezném, hogy Park helyén miért nem Valencia vagy Nani játszik? Legalább lenne egy kis fantázia a kp-n.
1. ti meg a 7 perc hosszabbításnak...ozsimiki írta:City örülhet a két ajándéknak, anélkül jóval előbb eldőlt volna, na meg Given nem a potyás formáját hozta ezúttal.
Az eredmény engem hidegen hagy, nem szurkolok egyiknek sem. csak megjegyeztem... Teljesen mindegy hány gól esik szerintem egy meccsen 7 perc az akkor is rettenetesen sok.gólok miatt is szoktak, 1 esetén nem igen, 6nál igen. bíró rúgta be,meg a bíró adta az asszisztot,sőt a bíró nem engedte a cityt focizni 2.félidőben, ok?
gólok miatt is szoktak, 1 esetén nem igen, 6nál igen. bíró rúgta be,meg a bíró adta az asszisztot,sőt a bíró nem engedte a cityt focizni 2.félidőben, ok?:)mindorokke_barca írta:Ne haragudj, de 7 perc hosszabbítás? Csere miatt még 2 perc, úgy, hogy ráadásul a MU cserélt? Kicsit sem volt részrehajló a bíró...
miihii írta:Pont akartam írni,h Owen jöhetne Berba helyett,de látom SAF-al egy rugóra járunk.
Győztes csere lesz,érzem!