Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.25. 20:50:31

Nemtudom ki mennyire követi figyelemmel az U20-as VB-t, de én ma tuti megnézem a spanyol-tahiti meccset. 5-0 szerintem benéz. Nemtudja valaki: a Barcából kik vannak ott?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.25. 18:15:37

socio66 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... pufat.html
hehe,ötletes.
mondjuk nem tudom mit akart azzal a két centivel,de hát,sose lehet tudni.. :)
Amikor elolvastam, akkor azt hittem, hogy legalább lesz egy kapufa , ami gól lett volna amúgy. Így nem tartom hír értékű eseménynek. :?

Maradona meg zseniális, hogy ennyire képes egy ilyen képességű játékosokból álló csapatot így elrontani! :roll: De komolyan, mit várnak még tőle? Most nem tartom valószínűnek, hogy kijutnának a vb-re, mert nem képese nyerni, mindig a "magaslati levegőre hivatkozva". Még a brazilok ellen is. :lol: Valamiért sose szerettem annyira az argentinokat, de ez azért idegesítő, hogy ennyire szenved egy ilyen erős csapat...
socio66

2009.09.25. 18:01:23

http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... pufat.html
hehe,ötletes.
mondjuk nem tudom mit akart azzal a két centivel,de hát,sose lehet tudni.. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.25. 17:02:05

barca99 írta:2002-ben a brazilok a 4. helyen jutottak tovább, aztán a VB-n végigverték a világot.

Ez nem jelenti azt, hogy Argentína megnyeri a VB-t (bár nekem ez a megérzésem :) ), de szerintem felesleges most temetni őket.
A brazilokat nem is irnám le soha, de az argentinok mostanában igen nagy lúzerek. 2002ben, és 2006ban is sokan bekakáltak, h mekkora csapat, aztán csak megégtek. Vannak nagy játékosaik, de ilyen edzővel és ilyen védelemmel nem fognak VBt nyerni, akármennyi pénzt rá mernék tenni.
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.25. 14:53:44

2002-ben a brazilok a 4. helyen jutottak tovább, aztán a VB-n végigverték a világot.

Ez nem jelenti azt, hogy Argentína megnyeri a VB-t (bár nekem ez a megérzésem :) ), de szerintem felesleges most temetni őket.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.09.25. 14:29:13

De "azok" ott fent az Argentín Futball Szövetségnél még mindig el vannak ájulva Maradonától - sőt, hallottam olyan híreszteléseket, miszerint a Boca Juniors gyenguska teljesítménye miatt inog a kispad Alfio Basile hátsója alatt és pont Maradonát szeretnék a helyére ültetni -közben persze Basile mégsem mondott le, ki sem rúgták és Maradona maradt a válogatottnál:

" Az Argentín Labdarúgó Szövetség (AFA) még kitart Diego Maradona mellett. A szövetségi kapitánynak további bizalmat adott a vezetés, mert reménykednek benne, hogy a nemzeti csapat ki tudja harcolni a jövő évi vb-részvételt. Amennyiben nem, akkor távozik, azonban, ha igen, akkor szerződést hosszabbítanak vele 2010. júliusáig."

WTF???! :evil: Ez szörnyű!!! Ha meg is lesz - de bízom benne, hogy meglesz! - a kijutás, az nem Maradonát igazolja - én még idén, a selejetezők után elküldeném... Jó, nem igaz - már korábban kirúgtam volna!
A kijutás csak a játékosok érdeme lesz, ha ugyan olyan csapatot rak össze, aminek lesz is esélye, de ő továbbra is az otthoni bajnokságban játszókra akar építeni... Ezzel "csak" az a gond, hogy valóban nem most kellene próbálgatni, kísérletezgetni amikor a tét a VB szereplés -bár úgy látszik Maradona nem egy érzelgős típus, nem veszi majd a szívére, ha ne adj' Isten nem lesznek ott a VB-n, ő akkor is nyer az ügyön, mert még ezek után is biztosan megkínálják valami jó pozícióval, nem fog nagyot bukni, mivel az AFA mögötte áll.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.25. 12:31:28

Na most van az,h én is "Maradona ellen fordulok".Eddig azt mondtam csinálja amit akar,Ő a szövetségi kapitány,biztos tudja a dolgát...

Na de most olvasom,h behívta Ortegát a válogatottba.Anélkül,h bántani akarnám a srácot(mert igazán nagy focista VOLT) megkérdezném Maradonától,h minek?

Az addig rendben is lenne,h ez csak egy felkészülési meccs kerete.(csak otthon játszókból)De azt állítja,h nagy eséllyel sokan bekerülnek majd a Vb selejtezős keretbe is...Ha teszem azt Ortega azt játssza amit Veron(őt többet látom) a bajnokikon akkor kb csak visszább veti az eddig is igen gyenge csapatot...

A szövetségbe meg észbe kaphatnának.Nem hiszem,h most van itt a kísérletezgetésnek az ideje.És ezt meg kellene mondani Maradonának is...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.24. 17:19:02

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... y-2000988/

Nagyon várom már a tornát.
Már az elmúlt években is figyelemmel követtem, hiszen nagyon jó kis mérkőzések voltak, klassizok szárnybontogatásait figyelhetj(t)ük meg.
Ehhez most még hozzá jön, h ott lesz Magyarország :arrow: lesz akikért szoritani.

Az esélyekről elég nehéz beszélni, főleg a korosztályos csapatoknál.
A brazil és a spanyol csapatot nagyon erősnek tartom.Őket igazolja a történelem is.
Az afrikai kontinensről is bisztos, h valaki oda ér majd legalabb az elődöntőbe, az én véleményen szerint ez a hazai csapat lesz.

A magyar csapatban is egész messze érhet.
Egy kis szerencsével és persze jó játékkal sok örömet szerezhetnek számunkra.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.23. 23:37:35

kleno04 írta:Németh Krisztián megint gólt rúgott igaz kikaptak 2-1re de az nem lényeg, az a fontos hogy rúgdossa a gólokat így nemsokára go vissza Liverpool-ba és kiszorítja Torrest és játszik majd a debrecen ellen 8) :lol:
http://www.pepsifoci.hu/video/node/43786
Egyébként szépen felvágta a felsőbe.Szép gól volt én azt mondom.

Van egy olyan érzésem,h nyer valami díjat az U-20as VB-n.Elég jó formában van szerencsére.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.09.23. 23:01:19

Németh Krisztián megint gólt rúgott igaz kikaptak 2-1re de az nem lényeg, az a fontos hogy rúgdossa a gólokat így nemsokára go vissza Liverpool-ba és kiszorítja Torrest és játszik majd a debrecen ellen 8) :lol:
http://www.pepsifoci.hu/video/node/43786
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
gergo9
Director del Fútbol

2009.09.22. 20:10:00

Livescore-n akadt meg a szemem vmin.........
Holland kupa
Haaglandia/Winston-Excelsior Rotterdam 6-6 :!:
Nem lehetett gyenge meccs :shock: :shock:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.22. 13:16:55

Focinál Csiszár a műsorvezető, Bozsik és Kovács Zoli a szakértők. Azt hiszem volt bent már egyszer még valaki. Az Istenért nem jut ezsembe a neve.
Aztán tornát szoktak adni. Arra ott van Csisztu Zsuzsa. De ő legalább ért hozzá. Csiszár meg... Halottról vagy jót vagy semmit :lol: , de ez az ember mitől van még média közelben.... Nem elég neki a TV paprika? :twisted:
Elköszön, hogy megyünk reklámozni, és utána ég a reklámról beszél vagy 5 percet. Gyalázat.
Kép
miihii
KHAL

2009.09.22. 13:10:57

MQuC írta:Szerintem addigra már lesz elég sok helyen Digi Tv. Azért egy forradalmat nem kockáztatnak meg :lol:
Amúgy meg azzal sem lesz kisegítve senki, mert nekem van Digim, de azok sem jobbak, mint az RTL-esek. Csiszár szerintem felháborító.... Rosz hallgatni, el is szoktam kapcsolni, mikor ő pofázik.
Csiszár Jenci? :lol:
Ő a stúdiós?Milyen stábbal dolgoznak a diginél amúgy?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.22. 13:05:17

Szerintem addigra már lesz elég sok helyen Digi Tv. Azért egy forradalmat nem kockáztatnak meg :lol:
Amúgy meg azzal sem lesz kisegítve senki, mert nekem van Digim, de azok sem jobbak, mint az RTL-esek. Csiszár szerintem felháborító.... Rosz hallgatni, el is szoktam kapcsolni, mikor ő pofázik.
Kép
miihii
KHAL

2009.09.22. 12:36:26

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_vb ... s-2000789/

nah már csak az hiányzik, h olyan vb legyen jövőre, mint a 2006os... léderer és világtalan... akkor tuti biztos nem fogom nézni! elég volt végigszenvedni azt a vb-t... ez már szánalom, a retkesklub kb mindent megszerez a nézettségért, de a körítést magas ívből kakilja le. ááááááh :x :x :x :x :x
elegem van belőlük! LE A RETKESKLUBBAL! :x :x :x
Várj egy picit ezzel!
Nehogy esetleg bekapcsolódjön a digi ebbe is,és akkor magyarul nem is lehetne látni a meccseket a 3/4 országban...
Habár a rötölös kommentekre visszagondolva,hááát :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.22. 09:43:05

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_vb ... s-2000789/

nah már csak az hiányzik, h olyan vb legyen jövőre, mint a 2006os... léderer és világtalan... akkor tuti biztos nem fogom nézni! elég volt végigszenvedni azt a vb-t... ez már szánalom, a retkesklub kb mindent megszerez a nézettségért, de a körítést magas ívből kakilja le. ááááááh :x :x :x :x :x
elegem van belőlük! LE A RETKESKLUBBAL! :x :x :x
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.21. 00:10:05

socio66 írta:Suarez négyet lőtt ma az Ajaxban.
Erre a srácra érdemes odafigyelni.
Évek óta jól húz az uruguay-i gyerek, de nem tartom alkalmasnak arra, hogy topligában robbanást okozzon. Vannak szürke meccsei. Sulejmani és Lazovic mellett azért más a liga legjobbjának lenni, mint egy Drogba-Rooney-Torres mezőnyben.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.21. 00:05:23

socio66 írta:Suarez négyet lőtt ma az Ajaxban.
Nemtudom...én valahogy mindig szkeptikus vagyok az ilyenekkel. A holland bajnokságban rengeteg anyonsztárolt gyerek van, akik ha elmennek egy nagy csapatvba, rendre szégyent vallanak. Nagyon langyos ott a liga, még Dzsudzsák is mekkora ász ott...
socio66

2009.09.20. 22:29:39

Suarez négyet lőtt ma az Ajaxban.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.09.20. 09:40:58

Teganp "hála" annak a ténynek, hogy nincs Sport 1-em, megnéztem a Juve - Livorno olasz bajnokit, sima 2-0ás Juve győzelem. Gólok: Iaquinta (8.), Marchisio (30.)

Ez amelett, hogy a Juve erősen tartalékos volt is kötelező volt hozni. :)
Kép
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.09.20. 06:16:54

Emlékeztek még arra amikor Riise eltörte Smith lábát egy lövéssel?
http://www.youtube.com/watch?v=__94_NleNes
azért az ilyen lövéseket szerintem nemsokan szeretnék blokkolni.
Mellesleg Riise tartja az angol labdarúgás történelmének legerösebb lövését ami egy 146km/h-s lövés volt.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.09.20. 01:13:12

Krojf írta:Ma 14:30-tól a Sport2-n ne felejtsük el a Feyenoord-PSV holland rangadót!
Dzsuzsák Balu újra varázsolhat!!!
Hajrá Balázs!!!
K.
Így van, és ne felejtsük el, hogy a mai napon több igencsak érdekes meccs is lesz:

PSG - Lyon
Leverkusen - Werder
Roma - Fiorentina
MU - City
Chelsea - Tottenham
:wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.09.20. 01:07:38

Ma 14:30-tól a Sport2-n ne felejtsük el a Feyenoord-PSV holland rangadót!
Dzsuzsák Balu újra varázsolhat!!!
Hajrá Balázs!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
miihii
KHAL

2009.09.10. 17:42:06

Mindkettőtöknek igaza van.
Önmagában nagyszerű eredményt ért el a válogatott ezzel a 0:1-el.A portugálok egyáltalán nem tudtak villogni,ez is erény.DE!
80 percen keresztül őriztük a hátrányunkat,mintha előny lett volna.LEhet,h nem akartunk belefutni a késbe,de minden mindegy alapon ki lehetett volna támadnunk ahogy múltak a percek.
Mivel ez nem egy felkészülési meccs volt,ahol ez tényleg jó eredmény,hanem igen fontos tétmeccs.Itt csak a győzelem segítette volna a továbbjutási reményeinket.Egy tisztes vereség már nem.
Lehet mondani,h szépen haltunk meg,mert pariban voltunk a vendégekkel,de ettől még igaz,h közünk nem volt a VB döntő életben tartásához...Szoros meccseket játszottunk ezen a két selejtezőn,amin sok minden eldőlni látszik.De elképzelés nélküli támadójátékkal és görcsös védekezéssel,súlytalan középpályával nem lehet kijutni semmilyen komoly tornára.Javulás,h a kötelezőket -bár számunkra már nemigen akad ilyen ellenfél...- végre hoztuk,de látható,h az átlag feletti ellenfelek már túl erősek nekünk.
Lehet örülni persze annak is,h ilyen ellenfelek ellen szoros meccseket játszottunk,szép siker.De ha a mutatott játékot és az ebből fakadó jövőképet nézzük,akkor be kell látni ismét,h továbbra is kevesek vagyunk Európához.
Persze,láttam h a vége felé feljebb toltuk magunkat,de kicsit késői volt talán,meg nem is volt bennünk az átütő erő,a gyilkos ösztön,h KELL A GÓL!Pedig olyan mindegy lett volna a továbbjutás szempontjából,h 1-2-3 a vége,ha vereség.Igaz,Sanyival mit is akarunk?Meg a külföldön JÁTSZÓ,a válogatottban betliző társaival?Előbbit lehet dícsérni a góljai meg a rakkolása miatt,de régen rossz,h ő az ékünk.Ha ő a legjobb a posztra,akkor milyen a többi...
Szal én nem vagyok nekikeseredve,mivel nem is voltam belelkesedve túlzottan.Annyira biztos voltam benne,h megremegünk a nagyobb súlyú meccsek alatt...
Szép volt -időnként- ,jó volt -időnként- ,de ennyi volt!Már megint...
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.10. 17:21:57

Varga Tamás írta:CR többet fetrengett, reklamált, alibizett, mint amennyit a futballal törődött. Ki kell mondani, olyan, mint egy hisztis k.....!
Már csak ezért is megérte megnézni a meccset.
CR hiszti, Pepe szenvedés és végre nem a Madrid nyert! :D

Komolyra fordítva a szót, tényleg nagyon jól levették Ronyáldót a pályáról (legkésőbb Babos), és öröm volt nézni, ahogy Huszti meg Dzsudzsák bolondítják a védőket, de sajna semmi több.

az EB-selejtezőkre előre nézve: sürgősen szert kell tenni egy csatárra, mert a Roma-féle 4-6-0ás felállásban elég nehéz gólt rúgni, főleg hátrányból visszajönni
Gondolok Priskinre, Rudolfra, Némethre stb., csak eggyel többen legyünk ott elöl.
Torghelle meg nagyon jó arra, hogy két benga védőt lekössön, de indításoknál esélye sincs.
Valamint kell egy rendes balhátvéd. Gaál, Löw, Bodor hol vannak?
Ez megin olyan dolog, mint amikor Babost mellőzték évekig teljesen méltatlanul Király miatt.
A középpályán az egyetlen probléma, hogy a szélsők és vkp-k közül nehéz választani, viszont irányítónk csak egy van, és ő se mutat sokat
Lezárt