Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.19. 23:58:47

teljesen érthető,h leültünk a 2.félidőre, gólt csak a mi hibáinkból tudtak szerezni, kidolgozott akció révén eddig senkinek sem sikerült a bajnokságban.

hétközi forduló is lesz, ahhoz képest teljesen rendbe volt ez a meccs, és ésszerű a 2.félidői "pihenés".

két 11est nem kaptunk meg, így is magabiztosan győztünk, ez magáért beszél.

Meccs embere: bár sok jó teljesítmény volt, egyértelműen MESSI, szerintem.

Hasonló folytatást!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.19. 23:56:25

ége.
5-2.
A végére még egy Messi varázslat
Egy káprázatos első és egy közepes második félidőt láthatott a Camp Nou közönsége.
A szezon legmeggyőzőbb játékát produkálták a fiúk. 40 perc elég volt, h bebiztositsuk a 3 pontot.
Szép volt Fiúk!!!
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.19. 23:51:02

Nagy meccs volt, igazából rossz teljesítményt különösebben senki nem nyújtott, max volt egy két hibája, gondolok itt Busquetsra, Maxwellre és Csigára de összeséében ők se voltak rosszak.

Ibra játéka folyamatosan javul, Henry nagyot játszott ma, Messi ő meg Messi..

A második félidő elég laposra sikerült, de mindent alapul véve egy fantasztikus Barcát láthattunk. 8)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
miihii
KHAL

2009.09.19. 23:45:48

Na én már összegzek,mert alapvetően már nem sok minden fog változni ebben a negyed órában.
Káprázatos első félidőt játszottunk,újabban ez van az ATMA ellen 8)
Nem naon lehetett kit kiemelni a CSAPATból,mindenki kiválóan játszott.
Érdekes újítást próbálgatott Pep ezzel a Zlatan bal szél-Titi jobb szél-Leo közép felállással.Nem működött így sem rosszul a gépezet...
A másodikban alapjáraton pörögtünk,semmi különös.Bár azért azt megjegyezném,h ennyire nem kéne visszavennünk.Elaltatjuk magunkat és ez nagyobb,feltüzeltebb csapatok ellen visszaüthet.Ha kapunk egy gólt,megzavarodhatunk,ők meg vérszemet kapva esetleg...Szal lehet lazábbra venni,de azért ne álljunk meg teljesen szinte.
Businak azért volt 2-3 hajmeresztő megoldása,persze a rengeteg jó mellett.Ez azért figyelmeztető jel,mert egyet értékesítettek is a gólpassz értékű labdaeladásaiból.Igaz,h "nekünk" is adott egy asszisztott,így kvittek vagyunk :D
Ibra ma érezhetően magabiztosan játszott,egyben volt a srác.
Titi káprázatosan bekezdett a meccsen,ezt jó volt látni.
Rafa is visszatért,külön öröm!

Röviden így ennyi első körben...
Na,közben ott a második bekapott :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.09.19. 23:51:22-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Manheim István
Barça B

2009.09.19. 23:02:22

Remek a játék..de azért a védelmi könnyelműségekre oda kell figyelni volt 3 is ebből egy gólt is kaptunk

Hajra Barca Mindörökké
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.19. 22:52:26

Nah félidő.

Remek gála eddig. utolsó percért kár, Sergio nagyot hibázott. de belefér bőven. Messi,Henry,Ibra,Alves,Pique,Xavi nagyon szépet játszik.

Xavi lasztija, Ibra 2.perces megoldása, Messi egész játéka,és gólja, Alves bombája, Henry lökete,és játéka mind mind parádés.

nem lesz itt gond a gálákkal,szó sincs arról,h más focihoz kellene átszoknunk Ibra miatt,meg hasonló butaságok.

Tavaly rossz játékkal,és kevés ponttal kezdtünk az első két fordulóban, idén nem pardéztunk de azért annál jobb játék,és 6ponttal kezdtünk, még csak most kezdjük felvenni a sebességet,és úgy néz ki, 9ponttal folytatjuk. Remélem ez is lesz 6-1 :D

jah és a Pep korszakban nem igen volt olyan,h mumus, főleg nem a Nou Campban.

8)

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.19. 21:28:11

maister6000cm3 írta:Íme a kezdő: (hivatalosan): valdés, alves, csiga, piqué, maxi, sergi, xavi, keita, messi ibra, henry
Jó lesz ez, nem árt Toruét pihentetni. Már csak 30 perc. 8) Remélem jó kis meccs lesz, szép játékkal és Barca győzelemmel. :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
socio66

2009.09.19. 21:26:28

Az Atletico nem egyszer okozott már nekünk kellemetlen meglepetést,ezért bármilyen rossz formában is vannak,nagyon komolyan kell őket vennünk.
Mindenesetre a tavaly 6-1-ből lehet önbizalmat meríteni,remélem hozzuk a pontokat.
Kicsit más téma; nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem ez a tíz órási kezdés borzalom. Abszolút nem tudok 'felpörögni' a meccsre,ráadásul a félidőben már rettenetesen elfáradok,az utolsó 15-20 perc meg kínszenvedés általában,főleg ha nem igazán eseménydús a meccs.
De hát más ország,más szokások..
Hajrá Barca!!
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.09.19. 21:23:12

Íme a kezdő: (hivatalosan): valdés, alves, csiga, piqué, maxi, sergi, xavi, keita, messi ibra, henry
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.09.19. 21:18:21

a Sport2 adja majd a keddi meccset. megint 22:00-tól. utálom, de ez van...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.19. 21:17:34

Idegesebb vagyok az átlagnál, ha vmelyik madridi csapat ellen játszunk.
Az Atletico teljesen kiszámithatatlan csapat. Van egy nagyon rossz szokásuk :arrow: a Barca ellen általában jól játszanak.

Nagyon jó a keret, de kiemelkedő eredményekre képtelenek: Számomra eléggé amatőr a vezetés.

A kezdőről:
VV a kapuba ez nyilvánvaló.
Hátul az Alves, Chigrinskij, Pique/Puyol, Maxwel négyes fog kezdeni minden bizonnyal.
Középen Xavi és Keita számomra alap. Mellettük bagy Busquets vagy Ini fog kezdeni. Iniestát játszatnám én személy szerint, mert már képes egy teljes mecset végig játszani, kell az Ő atratkiv játéka középre.
Elől pedig maradna a Messi, Ibrahimovic, Henry Tridente. Igaz, h a francia mostanában gyengébb, de nálam még mindig kezdő.

Szerintem sok gólos szoros mecs lesz. A végén természetesen Blaugrana sikerrel.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.09.19. 21:15:18

gygerike írta:Nem tudom nekem 4:1-es megérzésem van :D Ibra dupla Messi és Pedro . Ez az én sejtésem , már csak másfél óra és élvezhetjük a meccset :D
Én nem élvezhetem, nincs sport1-em. :cry: Szóval majd az eurobarcán követem az eseményeket, amennyiben majd valaki részletes tájékoztatást ír a történésekről. :lol:

off: nem tudja valaki hogy a keddi meccset melyik csatorna közvetíti? Reménykedem benne hogy a sport2. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
LM10
Director del Fútbol

2009.09.19. 21:11:12

A Kezdő: V.V.,Alves,Csiga,Piqué,Maxwell,Busquets,Keita,Xavi,Messi,Henry,Ibra.

Tippem: 2-0
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.09.19. 21:10:51

miihii írta:
senkialfonz40 írta:Talán ezért van látványosabb nyomásra kilátás a 90 perc alatt, mint az Inter ellen.
Sztem leginkább azért van esélye annak,h ez egy kifejezetten jó meccs lesz,mert az ATMA nem arról híres,h beállna 8-9 emberrel védekezni.Az inter meccs azért volt kevésbé látványos (?),mert sünt játszottak.És egy minőségi játékosanyag ha beáll védekezni -ráadásul "rutinból"- ,akkor bizony nehezebb szépen játszani.
De a kismadrid nem annyira szokott sorfalat állni a 16osuknál,így ellenük egyszerűbb JÁTSZANI.
Csak sajnos kevés ilyen csapat van,akik leállnak velünk focizni.
Viszonylag sok gólos meccsre számítok...
egyet értek a sok gólos meccsel. úgy érzem, hogy ezen a meccsen nem csak mi fogunk gólt lőni... hába nagyon erős a védelmünk, de azért még is ott játszik Forlan meg Agüero akikben mindig benne van a gól. és azt kell, hogy mondjam, hopgy nem is csak egy gól...
félre értés ne essék, én bízom a csapatban, mindig is bíztam és mindig is bízni fogok, de a mai meccsel kapcsolatban sajnos nincs jó érzésem... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Puyol05 2009.09.19. 21:11:29-kor.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.19. 20:48:30

gygerike írta:Nem tudom nekem 4:1-es megérzésem van :D Ibra dupla Messi és Pedro . Ez az én sejtésem , már csak másfél óra és élvezhetjük a meccset :D
Hájj de jó is lenne. :lol: Nekem viszont épp ennek az ellentéte, nem tudom valahogy úgy érzem az Atletico ezen a meccsen kezd majd formába lendülni és tényleg csak vért izzadva fogunk nyerni, de legyen igaza inkább gerikének. :D
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.09.19. 20:31:04

Nem tudom nekem 4:1-es megérzésem van :D Ibra dupla Messi és Pedro . Ez az én sejtésem , már csak másfél óra és élvezhetjük a meccset :D
Visca El Barca
Kép
miihii
KHAL

2009.09.19. 19:11:34

senkialfonz40 írta:Talán ezért van látványosabb nyomásra kilátás a 90 perc alatt, mint az Inter ellen.
Sztem leginkább azért van esélye annak,h ez egy kifejezetten jó meccs lesz,mert az ATMA nem arról híres,h beállna 8-9 emberrel védekezni.Az inter meccs azért volt kevésbé látványos (?),mert sünt játszottak.És egy minőségi játékosanyag ha beáll védekezni -ráadásul "rutinból"- ,akkor bizony nehezebb szépen játszani.
De a kismadrid nem annyira szokott sorfalat állni a 16osuknál,így ellenük egyszerűbb JÁTSZANI.
Csak sajnos kevés ilyen csapat van,akik leállnak velünk focizni.
Viszonylag sok gólos meccsre számítok...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.19. 16:31:26

danikaa10 írta:
barca99 írta: Mindenesetre meglepne, ha ma unalmas meccs lenne a matracosok ellen. :)
Inter ellen is mindenki ezt mondta. :lol:

Amúgy nem értem mért ne kezdhetne Iniesta? :roll: Már 2 meccse jól van, simán kezdhetne, max lehoznánk a 60. perc körül.
Azért a mai meccs mindenképpen kötelező, akkor is, ha az Atlético az ellenfél, ugyebár bajnokok szeretnénk lenni! :)
Ezért valószínűleg gólt, gólokat szeretnénk majd rúgni, tudom az Inter ellenit is meg akartuk nyerni, de ez azért más. Ott jobban el tudom képzelni, hogy nem örültünk volna, ha bevernek egy kontrát. De egy hazai bajnoki a Reál ellen is "kötelező" 3 pont! :) Talán ezért van látványosabb nyomásra kilátás a 90 perc alatt, mint az Inter ellen.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.09.19. 16:28:06

MichaaBee írta:Szerintem úgy okoskodik Pep, hogy ha gáz van, akkor ott legyen mindig Ini, hogy kihozzon minket a kakiból. Ha sz.rul állunk, akkor ne kelljen már fél órával a vége előtt kényszerből lehozni a legjobb játékost.
Hát nem tudom. Ha a gálacsapattal gázos lenne a meccs, akkor tökmindegy :D Amúgy azért, hogy kakiból kihúzzon minket nem játszatni... Szerintem hülyeség, ennyi erővel egész szezonban nem kéne kezdenie valamelyik spílernek a meccseken, hogy aztán kihúzhasson a kakiból. És szerintem jobban megéri, ha Ini 60 percen keresztül kamatoztatja tudását, mintha 30 percen át tenné... Saját vélemény, de szerintem is inkább kezdetni kéne végre. Egyszer el kell kezdenie meccseket játszani teljes erőből, miért ne ma? :roll: Remélem Ini-Ibra-Messi támadótrió lesz Xavival - és Jontahannal [-o< - mögöttük, mert akkor csak hátra kell dőlni, és élvezni a gálát :D Nem lenézem az Atléticót, de ha A kezdőnek megy a játék, akkor kevesek ők ahhoz, hogy megállítsák a fiúkat.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.09.19. 16:14:49

danikaa10 írta:Amúgy nem értem mért ne kezdhetne Iniesta? :roll: Már 2 meccse jól van, simán kezdhetne, max lehoznánk a 60. perc körül.
Szerintem úgy okoskodik Pep, hogy ha gáz van, akkor ott legyen mindig Ini, hogy kihozzon minket a kakiból. Ha sz.rul állunk, akkor ne kelljen már fél órával a vége előtt kényszerből lehozni a legjobb játékost.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.19. 15:45:09

Oké, de az utóbbi időkből unalmas, langyos 0-0-t nem tudnál mondani, ha Barca - ATMA párharcot nézünk. :)
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.19. 15:42:39

barca99 írta: Mindenesetre meglepne, ha ma unalmas meccs lenne a matracosok ellen. :)
Inter ellen is mindenki ezt mondta. :lol:

Amúgy nem értem mért ne kezdhetne Iniesta? :roll: Már 2 meccse jól van, simán kezdhetne, max lehoznánk a 60. perc körül.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.19. 15:27:11

Bár még messze lehet Iniesta a tökéletes fizikia állapottól, szerintem nem ártana kezdetni, és játszatni 55-60 percet. Erős kezdővel kéne megcsapni Forlanékat, aztán lehet pihenni. Viszont egy gyengébb kezdővel kiállni, majd esetleg futni az eredmény után, aztán bedobni Iniestát... szerintem ez megterhelőbb lenne neki.

Mindenesetre meglepne, ha ma unalmas meccs lenne a matracosok ellen. :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.09.19. 15:26:30

Amúgy az idei szezonban az a szívás, hogy nem nagyon fogjuk látni szerintem a gálacsapatot, mert valakit mindig pihentetni kell :? Mostis erre tippelek.

itt a kezdő, amit szeretnék:
-------------Valdes-------------
Alves--Pique--Chyg--Maxwell
--Xavi----Touré----Jonathan--
Messi---Ibrahimovic---Iniesta

Init végre látni akarom a kezdőben, Henryt a mostani formája alapján nem, és Jonathannak végre játszani kéne - a képességei megvannak hozzá, semmivel sem rosszab, mint a motiválatlan Henry a posztján. Álmaimban kezdő... :D

De szerintem valami hasonló kezdő lesz:
------------Valdes--------------
Alves---Puyol--Pique---Abidal
---Xavi---Busquets---Keita---
Messi/Pedro-Ibra-Henry/Pedro

Szerintem most pihenni fognak többen, habár rangadó, Pep inkább pihentet, mint ahogy szokott :cry: Habár nagyon tisztelem Pepet, és elismerem, hogy így kell csinálni, már hiányzik egy igazi gálameccs, ahol minden sztár játszik és parádézik :D Remélem ma ilyen meccs lesz, és az első kezdőt küldi fel :D Reménykedek, de a 2. a reális szerintem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.09.19. 15:27:24-kor.
Chino
Llegenda del Barça

2009.09.19. 15:00:51

ElBartimaeus írta:Nálam a kezdő, bár egy Athlético Madrid ellen játszunk, a védelem "tartalékos" lenne, meg 2 fiatalabbat is betennék:
----------------VV----------------
Alves---Csiga---Rafa---Maxwell
------------Busquets-------------
------Xavi-----------Iniesta------
---Messi------Ibra------Pedro---

[-o< :roll:
Nekem is hasonló a tippem. Csiga-t mindenképpen játszatni kellene, ha már a BL-ben úgyse játszhat, akkor a bajnokságban tökéletes rotáló játékos. Amit mutatott az idáig bíztató, nem rágom le a körmöm ha hozzá kerül a labda. Maxwell is 90 % nálam. Talán Ini helyett kezdőbe Keita és Henry helyett nálam is Pedro. Bár 30-40 percre biztos becserélném Titi-t. Ha nem játszatja Pep az életben nem fog formába lendülni. Van egy olyan érzésem, hogy ma nagyot alkotna. Rem. igazam lesz.
Forca Barca!!!!
Lezárt