Már kezdtem unni

Köszi a segítséget !Igaz Gagot most igazoltam:D milyen taktikát ajánlanál?kyle írta:Szerintem van azért poszt, ahol erősíthetnél...
Én Gago-t már csak Realos mivolta miatt se játszatnám.Helyette ajánlom De Rossi-t, egyik legjobb a poszton, viszont megkéri az árát a Roma. De jól játszik azon a poszton Hamsik vagy Moutinho is.
Szélső védők se a legjobbak szvsz. Zambrotta helyett sokkal jobb megoldás Srna (ha még elérhető), vagy Rafinha, esetleg Santon (bár ő még fiatal). Fábio Aurélio helyett pedig Gareth Bale-t javaslom, de őt se fogják olcsón elengedni.
Riquelme mellett/helyett tudom ajánlani Diego Buonanotte-t, talán ő az a játékos, akit szinte mindig megveszek, eddig minden alkalommal bevállt.
Középső védőid elég jók, de Mexés vagy Chiellini bármelyiket ki tudná szorítani a kezdőből. Tehetséges fiatal játékos ezen a poszton Sakho (Lyon), Federico Fazio, Piqué
A 2. szezonom játszom bocs hogy nem tudtam Cáceres-t meg elírtam:Dkyle írta:A 09-el játszol? Ha igen, akkor honnan van 99 millád az első évben?:S Cacáres pedig valójában Cáceres, de ezt egy Barca szimpatizánsnak tudnia kellene.sjay írta:Jelenlegi felállásom:
Pandev-------------Evans
Riquelme
Ronaldinho-----Gago------Husyev
Fabio A.---Cacáres---Nesta----Zambrotta
Szerintetek melyik posztra kell még igazolnom?(van 99 millám:D)
A 09-el játszol? Ha igen, akkor honnan van 99 millád az első évben?:S Cacáres pedig valójában Cáceres, de ezt egy Barca szimpatizánsnak tudnia kellene.sjay írta:Jelenlegi felállásom:
Pandev-------------Evans
Riquelme
Ronaldinho-----Gago------Husyev
Fabio A.---Cacáres---Nesta----Zambrotta
Szerintetek melyik posztra kell még igazolnom?(van 99 millám:D)
Nemkyle írta:Gondolom mellé még le kellett szerződtetned vagy 2 fitness coach-ot is.
Gondolom mellé még le kellett szerződtetned vagy 2 fitness coach-ot is.MessiFan írta:A Brazil Ronaldórol van szó.kyle írta:Arról a Ronaldo-ról van szó?Viszahoztam
A Brazil Ronaldórol van szó.kyle írta:Arról a Ronaldo-ról van szó?
Arról a Ronaldo-ról van szó?MessiFan írta:Walcottot 19 millióért hoztam.sjay írta:Üdv mindenkinek!Az A.C. Milant irányítom és nagy örömömre sikerült elhozni a Lazióbol Pandevet.Ez szép és jó csak az a baj hogy nincs jó csatár társa.Tudnátok ajánlani valakit max 30 milláért aki el is jönne?
Egyébként továbbjutottam a BL negyeddöntőbe az Arsenal ellen összesítésben 3-1re. És az INTEERT kaptam![]()
![]()
Első vagyok nem tudom hány pontal asszem 3-al az Inter előtt.. Ronaldo 16 gólos Ibra 19. A gólkirályi címre pályázok de nagyon. Egyébként a szuperkupát megnyertem a Sevilla ellen.
A csapat:
Nani-Ronaldo-Walcott
Pirlo-Korküf-aká
Jankulovski-Senderos-Maldini-Cafú
Kusczak aki iszonyat jó igazolás volt mert mindig jól véd.
kyle írta:Csodálkozom, hogy Pato nem elég jó mellé.
Nem tudom, hogy már az új patchel játszol, de ha nem, akkor mindenképp valami fiatal tehetséget ajánlok:
- Bojan (bár nem biztos, h odaadják 30 alatt)
- Vela
- Balotelli (mondjuk Inter nem biztos, hogy eladja neked)
- Keirrison (én őt ajánlom)
- Marquinhos (ő is nagyon jó)
- Guilherme
- Altidore (olcsón meg lehet venni)
- Alexis Sanchez (általában padra vettem, de sok poszton bevethető)
Ha pedig egy tapasztaltabb játékos kell:
- Vagner Love
- Gignac
- Lisandro lopez
Walcottot 19 millióért hoztam.sjay írta:Üdv mindenkinek!Az A.C. Milant irányítom és nagy örömömre sikerült elhozni a Lazióbol Pandevet.Ez szép és jó csak az a baj hogy nincs jó csatár társa.Tudnátok ajánlani valakit max 30 milláért aki el is jönne?
Lisandro Lopezsjay írta:Tudnátok ajánlani valakit max 30 milláért aki el is jönne?
Ha olasz csapattal vagyPety-d írta:Nekem olyan kérdésem lenne, hogy amikor ajánlatot akarok tenni egy játékosért, akkor van egy olyan opció is, hogy "közös tulajdon" és nekem mindig csak szürkén jeleníti meg. Mikor lehet ezt igénybe venni? Mert legyen az akár fiatal akár öreg játékos, sosem tudom használni! Előre is kösz!