Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem is dettó ugyanez, csk felajánlja hogy hova akarom helyette tenni, kiválasztok egy másik meghajtót ahol bőven van hely és oda sem teszi fel, mert hogy nem talál helyet.....valaki valami ötlet?kyle írta:Én addig el se jutok, hogy beállíthassam, hogy melyik meghajtóra telepítse.
Így zajlik le a dolog:
Feljön az InstallShield Wizard-os kis ablak, ahol a PES10 Demo.msi-t extractolja, és utána megjelenik két ablak. Egyik: Felkészülés a telepítésre; másik: Nincs elég hely a lemezen. Ekkor a Nincs elég hely a lemezen ablaknál vagy azt választom, hogy retry, vagy, h mégse, előbbinél nincs eredmény, utóbbinál leáll...
Már jó pár játékot telepítettem fel, de még nem találkoztam hasonlóval. :S
Jaja ilyet már nekemis beadott.FCBarca88 írta:Első meccs, második gól, top player
Nem játszottam végig:s szóval egyelőre nem tudok komolyabb véleményt mondani, majd hétvégén. +videót is tervezek.
Hi!MR. TROMORT777 írta:Hali!
Szerintem azt probáld meg, h a feladatkezelőbe lehúzod a pes prioritását alacsonyra. (ezt jobb gombal tod megtenni, a folyamatoknál)
másik játéknál nálam ez volt a megoldás)
egy próbát megér
ZS10 írta:Valaki SEGÍTSEN!!!!...
Hát, nemsokára jön egy uj patch.Medek Peti írta:Nem tud valaki egy jó patchet az összes nyári igazolással?
fcbarcelona10 írta:Tessék én ezt a bootpacket használom és ebben benne van!!Barcaádám írta:nincs meg valakinek a pes 2009hez Messinek a kék F50 ese?nagyon kéne előre is köszönöm ha valaki el tudná küldeni..
http://uploading.com/files/6KKXL3LJ/boo ... 0.rar.html
Kardi: Nincs mit máskor is
Tessék én ezt a bootpacket használom és ebben benne van!!Barcaádám írta:nincs meg valakinek a pes 2009hez Messinek a kék F50 ese?nagyon kéne előre is köszönöm ha valaki el tudná küldeni..