BlauGranaGroc írta:Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani. Most már megkapta az emberét mégse tűnik úgy, nagyon kihasználná a gólemben rejlő taktikai potenciált.
A gyávaságára meg rá fogunk fizetni. Mi a túróért nem cserél? Nyáron azt gondolta megvettük a svédet és kész a keret? Nagyon úgy tűnik a fiatalok csak azért lettek felhozva, hogy legyen aki a padot melegíti és ki legyen a keret. Annyi pozitív van a dologban, hogy idén már nem dobtunk ki(még az is lehet, hogy igen(Csigi)) euro tízmilliókat olyan cserejátékosokra(pl Hleb, Caceres), akik egyébként se kapnának lehetőséget a szezon során.
nem értem mi a bajod ember...

.sztem egy korrekt meccset játszott a Barca az Inter ellen. még szezon eleje van, és meg kell szokni a svéd játékát is. de most már láttam eléggé bítóztató jeleket.. nagyon mentek most már az összejátszások, csak az volt a baj, hogy egy kicsit sok volt a les...
"Pep elmehet a büdös..." - ezt kikérem mindenki nevében!!! mi az hogy elmehet? sztem elég jól végzi a dolgát ott a padon. azért kíváncsi lennék, hogy TE

mire lettél volna képes...
sztem semmire, már bocs
a fiatalokról meg annyit, hogy nekik nem egy Bl meccsen kell bizonyítaniuk az Inter ellen, hanem a bajnokságban mondjuk egy Osasuna, vagy egy Depor ellen.
na peace...