Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lehet, hogy évek óta az egyik legjobb, de ezen a meccsen nem fújt jól, hányszor rúgták már fel Messi, aztán semmi. Aztán az Inter nem egy fölöslegesen alattomos szabálytalanságot követett el, de a sárga lap valahogy nem nagyon jött.Fernando írta:Szerintem nem volt vele baj. Jó volt a bíró. Kiválóan fújt. Wolfgang Stark jó bíró, évek óta az egyik legjobb szerintem.hady írta: A bíró érdekesen fújt.

Szerintem nem volt vele baj. Jó volt a bíró. Kiválóan fújt. Wolfgang Stark jó bíró, évek óta az egyik legjobb szerintem.hady írta: A bíró érdekesen fújt.
Mint madridista, láttam bőven játszani. Nyugodtan vitathatod a kreativitását Nem egy szervező játékos, mondhatnánk úgy, hogy pont Mourinhonak megfelelő "kreatív" ember. Szóval max egy jómunkásember. Néha vannak jó lövései, 1-1 kiugratás, meg 80 perc alibizés...Sneijder kretivitását nem vitatom,de azért nem egy Xavi,vagy Messi szintű játékos!
Egyetértek, tettünk azért, hogy gólt rúgjunk, de most nem jött össze.MQuC írta:Én elégedett vagyok az X-el. Erősebb lett ez az Inter, mint tavaly volt.
Nagyon komoly ez a "csávó", igazi véres szájú, nehogy már komolyan vegye bárki is!BlauGranaGroc írta:Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani. Most már megkapta az emberét mégse tűnik úgy, nagyon kihasználná a gólemben rejlő taktikai potenciált.
A gyávaságára meg rá fogunk fizetni. Mi a túróért nem cserél? Nyáron azt gondolta megvettük a svédet és kész a keret? Nagyon úgy tűnik a fiatalok csak azért lettek felhozva, hogy legyen aki a padot melegíti és ki legyen a keret. Annyi pozitív van a dologban, hogy idén már nem dobtunk ki(még az is lehet, hogy igen(Csigi)) euro tízmilliókat olyan cserejátékosokra(pl Hleb, Caceres), akik egyébként se kapnának lehetőséget a szezon során.

Pedig én szidtam Pepét, tegnapelőtt a Barca vs. Real topicban, bocs, hogy szomrú lettél tőlePEPE-t szidja

LOL. Te az Ibra-Eto'o csere óta mindenhol igyekszel valami rosszat rákenni Pepre. Végül is csak 5 kupát nyertünk meg röpke 1 év alatt vele, biztos nagyon rosszul végzi a dolgát...BlauGranaGroc írta:Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani.
nem értem mi a bajod ember...BlauGranaGroc írta:Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani. Most már megkapta az emberét mégse tűnik úgy, nagyon kihasználná a gólemben rejlő taktikai potenciált.
A gyávaságára meg rá fogunk fizetni. Mi a túróért nem cserél? Nyáron azt gondolta megvettük a svédet és kész a keret? Nagyon úgy tűnik a fiatalok csak azért lettek felhozva, hogy legyen aki a padot melegíti és ki legyen a keret. Annyi pozitív van a dologban, hogy idén már nem dobtunk ki(még az is lehet, hogy igen(Csigi)) euro tízmilliókat olyan cserejátékosokra(pl Hleb, Caceres), akik egyébként se kapnának lehetőséget a szezon során.