Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jobbhoz vagyunk szokva, ennyi! Pontatlanság, eladott labda hegyek. Mi ennél sokkal jobb csapat vagyunk. Azt gondolnám, h minél hamarabb megnyerjük a csoportot, annál többet pihenhetnek a kulcsjátékosok. Ma 3 ponttal vezethetnénk az Inter ellen, nem értem, miért nem akartuk ezt?Rivaldo11 írta:Elégedett vagyok. A meccset könnyen nyerhettük volna ugyan, de senki se feledje, elsősorban a csoportgyőzelem a lényeg. Ehhez pedig tettünk egy fontos lépést-nem épp a világ legrosszabb csapatának otthonában. A 2. félidőben már az történt, amit mi akartunk, sajnos az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, ezért maradt érintetlen J.Cesar hálója. Az össznépi hisztit az élő közvetítések topicban nem értettem.
Köszi. Leírtad azt amit én akartam.gekkodan írta:Csak magunknak köszönhetjük, hogy 3 helyett 1 ponttal jövünk el... Az Inter úgy tolta, ahogy a United ellen tavaly, meg olyan érzésem volt kicsit, mintha a Chelsea ellen játszanánk. Ez nem jelenti azt, hogy menteném a fiúkat, mert a támadásaink ritka pontatlanok voltak, de azért az beszédes, hogy a meccs végén már 8 emberrel védekeztek a 16-os körül. Ennek ellenére közük nem volt a meccshez, Murinnyó megint olyan féreg focit csinált, amit a Chelsea-nél úgy meghonosított, hogy a mai napig nem tudja leküzdeni egyik utódja sem a padon.... Védekezés, nulla elképzelés, tapló játék.
Ez a támadó-alakzat még nincs egyben. Kivehetnénk Henryt a sorból és fikázhatnánk, de lássuk be, hogy Messi is pontatlan volt, Ibra is és hiába dolgozott sokat mindkettő, csigorognak még a fogaskerekek.
Magunknak köszönhettük, de ez van.
Kiemelhető: Piqué, Alves, Yaya
Ez a hozzászólás elég is a meccshez, zárhatjuk a topicotgekkodan írta:Csak magunknak köszönhetjük, hogy 3 helyett 1 ponttal jövünk el... Az Inter úgy tolta, ahogy a United ellen tavaly, meg olyan érzésem volt kicsit, mintha a Chelsea ellen játszanánk. Ez nem jelenti azt, hogy menteném a fiúkat, mert a támadásaink ritka pontatlanok voltak, de azért az beszédes, hogy a meccs végén már 8 emberrel védekeztek a 16-os körül. Ennek ellenére közük nem volt a meccshez, Murinnyó megint olyan féreg focit csinált, amit a Chelsea-nél úgy meghonosított, hogy a mai napig nem tudja leküzdeni egyik utódja sem a padon.... Védekezés, nulla elképzelés, tapló játék.
Ez a támadó-alakzat még nincs egyben. Kivehetnénk Henryt a sorból és fikázhatnánk, de lássuk be, hogy Messi is pontatlan volt, Ibra is és hiába dolgozott sokat mindkettő, csigorognak még a fogaskerekek.
Magunknak köszönhettük, de ez van.
Kiemelhető: Piqué, Alves, Yaya
Hát ennyi idő alatt nehéz megváltani a világot... Korábban hoztam volna. Nekem az nem tetszik, hogy elöl valami nincs meg, ami tavaly megvolt. Nemtom pontosan mi, de talán a tökéletes gól veszéyl, ami egyelőre hiányzik Ibrából, de még Messiben és Henryban sem érzem annyira. Ibra nem lő kapura, túl sokat passzol, de amikor lő, akkor sem jól.danikaa10 írta:Ez a meccs vicc kategória, esküszöm sajnálom hogy leültem megnézni mert amúgy örültem volna ennek az eredménynek de így?![]()
Nem is tudom értékelni ezt a meccset, mert annyira gyenge volt ez az Inter főleg a második félidőben hogy az csak na.
AZ meg, hogy Iniesta bejött az utolsó 10 percre, jó kis húzás volt.
Ez a bíró meg.. Ha lerepül Messi feje talán befújja, de akkor is csak azért mert a játékosok ott hőzöngenek.