Egy "kis szösszenet" féltávnál:
Ugye
AS Roma, első szezon, új adatbázissal, 9.3.0-ás patch.
Amint írtam, a 8. fordulóban a bajnokságban a 4. helyen álltam. Jó is volt az a 4-2-3-1-es taktika, de a játékban nem voltam valami jó és a tkp-m és a csatáromon kívül senki nem teljesített jól. Ezért váltottam egy 4-3-3-as rendszerre, amellyel megszilárdítottam a védekezésemet, ugyanakkor, a góllövés terén megmaradt a jó teljesítmény. Feljavult így a többi játékosom is, mint például a két szélsőm (Di María-Menez), a két középső védőm (Mexés-Juan) vagy a vkp-m De Rossi. Vukcevic továbbra is sz*rja a gólpasszokat, a csatáraim Totti és Vucinic pedig szintén sz*rja a gólokat. A kezdő csatárom Vucinic sérüléséig vezette a házi góllövőlistát és a Seria-A góllövőlistáját 13 góllal, de december elején lesérült 3 hónapra így Totti kapott szerepet a kezdőben. Meg is hálálta, most tart 18 meccsnél és 15 gólnál (6 góllal vezeti az Európa-Liga góllövőlistáját). Vukcevic pedig továbbra is egy állat, ő jelenleg 20 meccsnél, 9 gólnál és 21 gólpassznál jár. A bajnokságban és az EL-ban is vezeti a gólpasszok listáját.
Jaa...amúgy a bajnokságban 20 forduló elteltével vezetem a bajnokságot, a 2. forduló óta nem kaptam ki és volt egy 14 meccses győzelmi sorozatom a bajnokságban. Jelenleg 51 ponttal állok, 2. az Inter 49 ponttal, 3. a Milan 46 ponttal, 4. a Juventus 39 ponttal, 5. a Fiorentina 36 ponttal. A nagyok közül ugye már mindenkivel játszottam, az Intert idegenbe vertem 1-0-ra, a Milannal otthon játszottam 1-1-et, a Juventust szintén idegenben vertem 1-0-ra, a Fiorentinát pedig 3-1-re vertem idegenben. Igencsak bejött ez a 4-3-3.
Az Európa-Ligában sima 4 győzelemmel 12-1-es gólkülönbséggel jutottam tovább a csoportkörből, ahol majd februárban a AZ Alkmaar lesz az ellenfelem, utána pedig vagy az APOEL vagy a Tottenham.
Az Olasz-Kupában először megkaptam a Bolognát, 3-0-val búcsúztattam, majd január közepére megkaptam a Juventust, akit idegenben vertem 2-0-ra Totti két góljával. Majd márciusban vár rám az Udinese hazai pályán.
Jelenleg január 21. van, nem igazoltam még senkit, pedig van 6.8 millióm igazolni és senki nem is távozott (pedig vinnék Vucinicet, De Rossit, Juant, Baptistát). Egyébként egyre többet kerül szóba a nevem a Liverpool, a Man.City és a Valencia kispadján, mindhárom csapat 8-10. helyen áll hazája bajnokságában, de most 100%, hogy nem hagyom el a Romát, ha már ilyen jól sikerült az első fél évem, be szeretném fejezni, aztán majd meglátom év végén, hogy hogyan is állunk a trófeákkal illetve lesz-e lóvé megerősíteni a keretet a jövő évre a BL-re.

Mindenesetre egy bajnoksággal és egy Európa-Ligával elégedett lennék. A 3-ból 2-t minimum be akarok gyűjteni, de a triplázással sem lenne bajom.
Na majd írok, hogy mi lett a szezon vége.
Peace.