Az ugye világos, hogy semmiképpen sem lesz könyű meccs, az Inter nagyon akar bizonyítani most már nemzetközi szinten is, ráadásul az idei nagy bevásárlás után joggal várja mindenki a csapattól a sikereket.
Én a mostani Barcával úgy vagyok, mint a tavalyi MU: a Barca a tavalyi szezonját felülmúlni nemigen fogja tudni a támadójáték szépségében, eredményességben meg egyenesen lehetetlen, de szerintem most egy rendkívül stabil csapat leszünk. Ha nem is 4-5 góllal, de be fogjuk húzni a meccseket, ám ma erre nem feltétlen számítok.
Ma egy döntetlennel is kiegyeznék a Meazzában, baromi neéz meccs lesz, az Inter elkapta a fonalat a bajnokságban, de tudjuk, hogy ez nem feltétlen jelent sokat a BL-ben (Cselszki például...).
Izgalmas lesz viszont látni, hogy mit produkál a "különpárbajukban" Eto'o és Ibra. Szerintem eddig Eto'o jobban beilleszkedett az Interben, mint itt Ibrakadabra, de a mai meccs ezen nagyon sokat változtathat. Egy jó meccsel szerintem Ibra elkaphatja a fonalat, mint ahogy Eto'o is visszaeshet.
Tehát érdeklődéssel várom a mai meccset