A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Milano, Stadio Giuseppe Meazzarthiago írta:nem tudja valaki hogy valahol nézhetőe a ma esti bl meccs????
Nem jó topikban jársz... (Hihetetlen, hogy még mindig van, aki nem tudja...rthiago írta:nem tudja valaki hogy valahol nézhetőe a ma esti bl meccs????
Végre valaki nem válaszol komolyan az ezredik ilyen kérdésre! Ez humoros volt!recrea írta:Milano, Stadio Giuseppe Meazza
Ez tényleg erős, de nem bánnám!noucamp írta:Este szép álmom volt!
Kicsit erősnek tűnik elsőre, de ha kijön a lépés nem földtől elrugaszkodott.
1:4
isti010 írta:Ha valaki tudja hogy majd tv2 vagy digisport vagy neten lehet nézni a meccset az szóljon már légyszivesköszönöm szépen
Pofonegyszerű. Ha nem megy össze a haza mezünk az otthon játszó ellenfél hazai mezével, akkor játszunk idegenbelibe.Leomessi14 írta:Ugye ma is a Rozsaszinu "szepsegben" fogunk jatszani az Inter ellen?Tudom hogy az az idegenbeli mez de azert neha idegenben is a hazaival jatszunk?Tud errol valaki valami Infot?Elore is koszi!
Biztos, hogy a baba mezbe fogunk játszani, mivel az inter szerelésében is van kék.Leomessi14 írta:Ugye ma is a Rozsaszinu "szepsegben" fogunk jatszani az Inter ellen?Tudom hogy az az idegenbeli mez de azert neha idegenben is a hazaival jatszunk?Tud errol valaki valami Infot?Elore is koszi!

digisport Loki meccset ad. neten tudod csakisti010 írta:Ha valaki tudja hogy majd tv2 vagy digisport vagy neten lehet nézni a meccset az szóljon már légyszivesköszönöm szépen
Igen ebben van valami, de én zat vettem észre, hogy ha az ellenfél szerzi meg a vezetést akkor is nagyon feltudunk pörögni.Barca+ írta:
MINNÉL HAMARABB GÓLT LŐNI MERT AKKOR MÉG JOBBAN MEGY A CSAPATNAK HA MÁR MEGVAN A VEZETÉS!ADDIG ELŐFORDUL, H GÖRCSÖS A JÁTÉKUNK! DE NE LEGYEN IGAZAM!
HAJRÁ BARCA !!!

eddig egy meccsen láttam őket jól játszani: Milan ellen "idegenben", többi elég nyögvenyelősre sikeredett, szerintem egyáltalán nincsenek jobb formában.Bányász írta:Elég nehéz meccsre számítok.Eddig úgy tűnik az Inter valamivel jobb formába van mint mi szóval nagyon össze kell szednie Pepnek a csapatot ha egy jó eredménnyel akarunk távozni.

Hát egy iksz lenne a minimum, amivel nem forgolódnék elalvás előtt, ezért egyetértek Veled! Erős ez az Inter, mint Fekete Laci bácsi!Bányász írta:Elég nehéz meccsre számítok.
Régen láttam ilyen erős Intert úgyh most örülök neki,h a csoportban találkozunk velük.(utána remélem a döntőben de ott már sima lesz ide) mert itt még belefér a hiba.Szóval én egy vereség esetén se dőlnék a kardomba de azért természetesen remélem,h nyerünk de egy x-et minimum el kellene csípni!

Abidal helyett Maxwell-t a népnek!boixosnoisbarca írta:A Nr. 1 Kezdő!
---------------------Valdés---------------------
---Alves------Piqué------Puyol------Abidal---
---------------------Touré----------------------
-----------Xavi-------------Iniesta-------------
--------Messi-------------------------Henry---
------------------Ibrahimovic-----------------

Ezzel a kezdővel el lehetne hallgattatni a San Siro-t.boixosnoisbarca írta:A Nr. 1 Kezdő!