Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igaz,viszont hozzátartozik a dologhoz,h ha lehetne a szélt játszatni,akkor is inkább középen erőltetjük sokszor.Bányász írta:Hát ezt azért eltalálta a srác...(kevesen fogtuk volna)
Eddig nagyon halovány.Dudás meg Gosztonyi mintha a pályán se lenne.Nincs széle a játékunknak,leginkább középen próbálkozunk ami nem is lenne nagy baj de iszonyat kapkodós és pontatlan eddig a focink.(nem akarok vészmadárkodni de lehetséges,h volt valami igazán jónk de sikerült tönkretennünk...de cáfoljanak rám könyörgöm)
Mire ad lapot ha nem erre???

Illetve az M2!miihii írta:Bezony,20 perc múlva kezdenek és az Eurosport adja.socio66 írta:Nem igazán tudtam,hogy melyik topik lenne a legmegfelelőbb,ezt választottam;
Nemsokára kezdenek Komanék Honduras ellen,figyeljünk oda rájuk!
Bezony,20 perc múlva kezdenek és az Eurosport adja.socio66 írta:Nem igazán tudtam,hogy melyik topik lenne a legmegfelelőbb,ezt választottam;
Nemsokára kezdenek Komanék Honduras ellen,figyeljünk oda rájuk!
Nem volt csúnyaultrasur írta:Gera Zoli gólja a City ellen:
http://www.pepsifoci.hu/video/node/43792

Igen, akárcsak Németh az AEK-nál! Ő is 1 évre ment kölcsönbe!sjd írta: U20ra visszatérve, Simon kölcsönben van a Cordobánál?
Régóta jól megy már nekik, bár eredményt nem tudnék idézni, de kb. évente van egy ilyen hír a tv-bendanikaa10 írta: Nem mondjátok hogy van ilyen?![]()
![]()
Behalok, eddig még nem is hallottam Róluk. Amúgy grat nekik a 4. helyért.
Az előbb ez volt az utolsó hír az RTL Klub híradójában!danikaa10 írta:Nem mondjátok hogy van ilyen?fcbarca0827 írta:Gratulálok a magyar hajléktalan válogatottnak a világbajnoki 4. helyért! Legalább itt jók vagyunk!![]()
![]()
Behalok, eddig még nem is hallottam Róluk. Amúgy grat nekik a 4. helyért.
Nem mondjátok hogy van ilyen?fcbarca0827 írta:Gratulálok a magyar hajléktalan válogatottnak a világbajnoki 4. helyért! Legalább itt jók vagyunk!

Asszem tényleg nagyon le vagyok maradva!fcbarca0827 írta:Hú, de el vagy tévedve!ElBartimaeus írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt most miért kellett?! Sisa miért nem vitte tovább őket? Hasonló ahhoz, mint ami Rátgéberrel történt?! Vagy most mi van itt? Egy Európa bronz érmes csapatot mi a lókukiért kellett kicserélni??? Hogy esetleg jó legyen a csapat? Járt utat járatlanért miért kell elhagyni? Miért nincs ott Sisa, aki sztem elég jó szakember?Már vagy másfél éve nincs ott!
A helyét neki is hollandok vették át! Asszem az edzőjük neve: Mirco (vagy Vilco) van Buuren volt! De egy kalap ... volt ezért elküldték és Egervári vette át a helyét!
Amúgy, már Sisa Tbor elég régóta a Honvéd edzője, ez se tűnt fel?
A csapat!
Hú, de el vagy tévedve!ElBartimaeus írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt most miért kellett?! Sisa miért nem vitte tovább őket? Hasonló ahhoz, mint ami Rátgéberrel történt?! Vagy most mi van itt? Egy Európa bronz érmes csapatot mi a lókukiért kellett kicserélni??? Hogy esetleg jó legyen a csapat? Járt utat járatlanért miért kell elhagyni? Miért nincs ott Sisa, aki sztem elég jó szakember?
Bányász írta:Nézem ezt az U-20-as keretet és nagyon nem vagyok elégedett vele.![]()
Mert hát biztos jó focisták kerültek be a csapatba nem attól félek.De szerintem igazságtalanság,h szinte a teljes csapat kicserélődött(12 új ember van).Megérdemelték volna,h azok játszanak akik kijuttatták a csapatot.(meg a Sisa is megérdemelte volna,h Ő vezesse a srácokat)
Igazából reménykedhetünk,h Egervári jól összeteszi a csapatot de nehéz lesz.Azért ezeknek a srácoknak nagy erősségük volt,h régóta együtt fociznak.Most meg szinte új csapatot kell építeni...
Kíváncsian várom már a kezdést.(reméljük láthatjuk a srácokat valamelyik adón)

Fecooo írta:nem kaptunk ki 1 gólnál többel a nem kicsit nagyobb nevekből álló csapatoktól... ... a portugálok és a svédek szégyene, h ilyen játékot produkáltak...