Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul egy jóféle magyar származású tulaja van a cégnek. Nem tudom miért nem a románokkal b*szakszik a nyomottja.Titinho írta:
Ez a címe:
DigiTV: Magyarország, bekaphatod!
A TELJES CIKKÉRT KATT IDE!
Titkon bízzunk azért ebben a digis linkben!
Ez bizony az.gekkodan írta:Szóval könnyen lehet, hogy jól megszívtuk... Nem elég, hogy alig érik el a DigiSportot, még egy időben is vagyunk a Lokival.....
Ez Confused a javából
Szinte biztos h nem kódolják , de hol lehet megcsipní az ORF-t ? Parabola ?Etooka írta:Hali,
valaki nem tudja esetleg, hogy az ORF1-et lekódolják-e a sportközvetítésekre?
Mert ugye olvasom, hogy a Rai Unot igen, viszont nagyon remélem, hogy orf-et nem.
Előre is kösz.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsbarca1615 írta:csátok!
Juve meccsre valaki dobjon pls egy linket mert én nem találtam semmi értelmeset köszi előre is
Nyílván azért ad a TV2 kéthetente BL meccset, mert kéthetente vannak BL meccsek...bottlikakos írta: 2 hetente,sőt majd lesz olyan amikor 3 hetente adnak 1 szaros meccset![]()
![]()
Na ettől tartok én is,hiszen több meccset is közvetítettek ott de 80%-ban kódolt volt.szergoka írta:Sajnos a Raiunon sem biztos, h tudjuk nézni az Inter-Barcát, mert a sok esetben lekódolják az adást a meccs idejére. Én már jó párszor észrevettem. Csak reménykedhetünk, h most nem így lesz.
Egészen pontosan saját bevallásuk szerint 94%-ának...csababarca írta:Köszi az infót...amúgy nem sírokSaviola írta: A Rai Uno adja a holnap Inter-Barcát élőben,szóval el ne sírd magad,másnak tv-je sincs,mégsem reklamál.![]()
csak dühít ez az egész...hogy heti egy BL meccsel kiszúrják a magyar emberek 95%-nak a szemét...
2 hetente,sőt majd lesz olyan amikor 3 hetente adnak 1 szaros meccsetcsababarca írta:Köszi az infót...amúgy nem sírokSaviola írta: A Rai Uno adja a holnap Inter-Barcát élőben,szóval el ne sírd magad,másnak tv-je sincs,mégsem reklamál.![]()
csak dühít ez az egész...hogy heti egy BL meccsel kiszúrják a magyar emberek 95%-nak a szemét...
Köszi az infót...amúgy nem sírokSaviola írta: A Rai Uno adja a holnap Inter-Barcát élőben,szóval el ne sírd magad,másnak tv-je sincs,mégsem reklamál.
A Rai Uno adja ne ijedj meg. Én viszont szívok a upc-vel mivel nekem nincs se rai unom se semmilen olyan adóm ami adná a meccsetcsababarca írta:Egyszerűen szétvet az ideg,hogy elveszik tőlünk a Bajnokok Ligája megtekintésének az élvezetét![]()
Van a upc-s dobozban mindenféle csicska adó...cctv-4,rai uno,német rtl...de nem sztem egyik se adja egyik meccset sem...
A Rai Uno adja a holnap Inter-Barcát élőben,szóval el ne sírd magad,másnak tv-je sincs,mégsem reklamál.csababarca írta:Egyszerűen szétvet az ideg,hogy elveszik tőlünk a Bajnokok Ligája megtekintésének az élvezetét![]()
Van a upc-s dobozban mindenféle csicska adó...cctv-4,rai uno,német rtl...de nem sztem egyik se adja egyik meccset sem...
Bennem meg épp az van, hogy a Poolnak tavaly néha gondjai voltak a kisebb csapatok ellen, ha jól emlékszem. Meg a ciprusi Anorthotisz, meg a Kolozsvár is meglepetést okozott az első fordulókban! Ezért nagy dilemma nekem, meg mert azért egészen össze van állva a csapat, sőt , jól lő néhány játékos távolról és akkor abból be is akadhat egy-egy.danikaa10 írta:
Én nekem amúgy nem kérdés melyiket nézzem, bejutott a BL-be a Debrecen, de attól még nem számítanak valami hú de nagy csapatnak, és kétlem, hogy a Liverpool ellen sanszuk lenne akár az egy pont elhozására..
Én biztos szívesebben nézek egy igen csak pikánsnak alakulúó találkozót, mint egy valószínűséggel magyar szenvedést, vereséget. Elnézést, hogy így bírálom a Debrecent, de egyszerűen kétlem, hogy olyan szinten fog játsszani a LOKI, hogy emiatt kihagyjam a Barca meccset. Persze ez csak szerintem.
Én nekem amúgy nem kérdés melyiket nézzem, bejutott a BL-be a Debrecen, de attól még nem számítanak valami hú de nagy csapatnak, és kétlem, hogy a Liverpool ellen sanszuk lenne akár az egy pont elhozására..ElBartimaeus írta:Az biztos, hogy neten fogom nézni a meccseket, meg az is biztos, hogy bajban vagyok, hogy melyiket is nézzem. Biztos hogy úgy lesz, hogy az egyiket elnémítom és a másikat nézem, aztán ha nagyon ordibál a kommentátor, vagy a közönség ordibál akkor átnézek.Csak van néhány érvem mind a kettő meccs nézése mellett: magyar csapat a bl-ben, ki kell használni, meg kell nézni, de eközben meg ott van, hogy a kör legnagyobb rangadója a kedvenc csapatommal és egyéb pikáns dolgokkal, mint pl az Eto'o-Ibra csere, meg nekem Iniesta első játéka hosszú idő óta. Hmm
Sokkal okosabb nem lettem ez után a hsz után...
![]()
Egy hajóban evezünk, engem is az ORF1 "ment meg". Azért nem gondoltam volna, hogy a BL kör legnagyobb rangadóját - igaz, hogy a Debrecen meccs se rossz, de ez inkább csak nekünk olyan fontos- egy német adón kell néznem, na sebaj jobb, mint a semmi.Varga Tamás írta:
Mondjuk, én jó helyzetben vagyok. ORF1.