socio66 írta:Annyit lemérhettünk,hogy továbbra is elképesztő utánpótlásunk van,szinte özönlenek a jobbnál jobb fiatalok,minden poszton rengeteg az ígéretes játékos.
Akit kiemelnék,aki rám a legnagyobb hatással volt,az Gai.
Igaz ugyan,hogy gyakorlatilag nem volt jó passza(

),hihetetlen önző volt és látszott,hogy ez a szint még nem neki való(a Gamperről beszélek ugye), de ahogy belevetette magát a játékba,amilyen kényszerítőt dobott egyből és amilyen cseleket levágott,meg amilyen lendületesen játszott,hát,nem semmi.
Ő egy olyan tipikus Barca-szélső lesz,nagyon technikás,alacsony,rendkívüli cselezőtudású emberke.
Számomra ő a jelenlegi utánpótlásunk legértékesebb 'csiszolatlan gyémántja'.
Na ez igaz

Megnéztem a SportKlubos ismétlést, és ezen röhögtem(bocsánat, nem cikizem a fiút

). Csak a hátrapasszai voltak jók... Ebben azért fejlődnie kell sokat, mert ha nem megy az összjáték, akkor nem lesz helye a rövid passzokról híres Barcában...
A gyémántról meg: Ja, nekem is ő tűnik a legértékesebb csiszolatlan gyémántnak. De csak azért, mert van már több "féligcsiszolt" gyémántunk is

Jonathan, Thiago, Pedro, Jeffren...(a védőket nem is sroltam

)
Szerk:
Visszavonom, hogy Jonathan nem villogott annyira, mint Thiago. Sokszor az enyhén tökéletlen netes kép miatt kevertem Keitával a cipője meg a bőrszíne(

) miatt. Szóval ha marad fenn valaki, az Jonathan lesz szerintem is.(vagy mindkettő, de ő biztos előrrébb van jelenleg mint Thiago)